Ik ga naar Noorwegen!

Joehoe iedereen! Als jullie dit lezen ben ik waarschijnlijk mijn koffer aan het inpakken en mezelf aan het voorbereiden voor een heerlijk weekje Noorwegen! Zoals jullie misschien weten heb ik in Ierland een relatie gekregen met een hele lieve, leuke Noorse jongen en deze week ga ik hem opzoeken in zijn woonplaats in de buurt van Oslo. Daarnaast gaan we ook een paar dagen naar zijn eigen wintercabin in de bergen. Waarschijnlijk ligt er sneeuw dus romantischer kan het bijna niet. Ik heb er zoveel zin in!

Image result for drangedal winter

Ik vlieg vanavond pas om half 10 en kom pas rond kwart over elf in Oslo aan, waarna we nog een uur naar huis moeten rijden. Maar Audun komt me ophalen met de auto, dus dat is wel heel luxe! Zondag vlieg ik rond zeven uur ’s avonds weer terug, maar daar wil ik nog even niet aan denken!

Goed, dan weten jullie waar ik tot en met zondag uithang! Wie weet schrijf ik er nog iets over als ik terug ben, maar dat zien we dan wel weer. Er is geen wifi in de cabin dus de komende dagen reageer ik niet op comments/mailtjes. Vanaf zondag ben ik er weer!

Hade bra!Image result for tonsberg

9 gedachten over “Ik ga naar Noorwegen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s