Music Favorites #6

Ik geniet nog steeds elke dag met volle teugen van mijn Spotify Premium abonnement (dankje, pap <3) en zo ontdek ik ook een heleboel nieuwe muziek die ik anders waarschijnlijk nooit zou luisteren. Daarom leek het me wel weer eens tijd voor een nieuwe music favorites. Met als stipt op nummer één het nieuwe nummer van Ed Sheeran, want die draai ik de laatste dagen echt non stop!

Zoals altijd zijn de liedjes die ik luister echt super divers haha, want zo is mijn muzieksmaak nu eenmaal. Maar hopelijk zit er daarom ook voor iedereen wat tussen!

Dit nummer is zo ontzettend mooi en klein, en de tekst is ook prachtig. Ik kan echt geen genoeg krijgen van dit nummer. Overigens vind ik alle nummers van Silver Trees heerlijk. Dus als je dit nummer goed vindt, raad ik je aan om de rest ook eens te luisteren. 🙂

Een totaal ander nummer dan de vorige haha, maar dit is echt zo’n lekker nummer om op los te gaan! En ik word er ook instant vrolijk van.

Ik hou van The Weeknd en het nieuwe album vind ik dan ook heerlijk om naar te luisteren. Dit is denk ik wel één van mijn favorieten, samen met Starboy want daar heb ik hele goede Ierland-herinneringen aan haha.

Dit liedje is ook wel een soort throwback naar Ierland, maar ik vind hem nog steeds zo leuk!

Dat was het weer voor vandaag. Hopelijk hebben jullie hierdoor weer wat leuke liedjes ontdekt! Wat is jouw favoriete muziek van het moment? 

2 gedachten over “Music Favorites #6

  1. super leuk om te zien dat ik niet de enige ben met zo’n uiteenlopende muziek smaak haha. Ik denk dat mijn favo track op dit moment what about the love van Sam Feldt is, misschien vind je die ook wel leuk 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s