Let’s Get Very Personal | Tag

Ik heb vandaag weer eens een tag voor jullie! En geen tag die over boeken gaat, zoals hier meestal op My Pink Fairytale verschijnt, maar een tag die over mezelf gaat. Ik vond de Let’s get very personal tag op internet en besloot hem maar gewoon in te vullen. Want zo komen jullie misschien ook weer dingen over mij te weten die jullie nog niet wisten. Goed, zijn jullie er klaar voor?

nature, forest, and adventure afbeelding

Dit wordt heel persoonlijk! Ben je er klaar voor?
Ik denk het wel. Kom maar op met die vragen!

Wanneer is de laatste keer dat je echt gebroken was? (emotioneel)
Eigenlijk kan ik me dit niet herinneren, en dat maakt me blij, want dat betekent dat ik de afgelopen tijd gelukkig geen (hele) nare dingen heb meegemaakt. En laten we hopen dat dat zo blijft.

Heb je ergens zin in op dit moment? (eten)
Eigenlijk niet, want ik heb net een couscous salade voor mezelf geprept voor als lunch morgen, en toen stiekem wat gesnoept. Ik zit daarom helemaal vol nu!

Als je een iemand bij je mocht hebben op dit moment, wie zou dat zijn?
Mijn vriendje, die op dit moment in Bergen in Noorwegen zit. Ik zie hem over twee weken weer maar toch zou ik hem op dit moment ook wel heel graag bij me willen hebben.

Zou je liever tien kinderen hebben of geen kinderen?
Hoewel tien echt, écht heel veel is, zou ik dan toch voor deze optie kiezen. Ik wil heel erg graag moeder worden en als dat dan x10 moet, dan moet dat maar. Beter dan helemaal geen kinderen hebben en dus nooit moeder zijn en een gezin hebben!

Wat hoor je op het moment van schrijven?
De verwarming die zachtjes bromt. Ik realiseer me nu pas dat ik helemaal geen muziek heb op staan zoals ik meestal doe met bloggen.

summer, sunglasses, and city afbeelding

Staat je bed tegen meer dan een muur aan?
Ja! Het hoofdeinde en de linkerzijkant staan tegen een muur aan, in een hoek. Dat is bij mijn vader zo. En bij mijn moeder staat het bed alleen met de rechterzijkant tegen een muur aan.

Waar denk je op dit moment aan?
Aan deze vraag, maar eigenlijk dacht ik voor de rest niets, behalve dat ik de vorige vraag van deze tag heel random vond, maar daarom juist ook wel heel grappig.

Sta jij altijd klaar voor je vrienden?
Dat probeer ik natuurlijk wel! Als een vriendin me in de nacht op zou bellen dat ze me nodig heeft zou ik ook alles doen om te helpen. Maar ik merk soms wel dat ik het moeilijk vind om met iedereen contact te onderhouden. Ik zit in zoveel verschillende Whatsappgroepen en soms is het allemaal echt even teveel contact haha.

Wie is de laatste persoon die jou heeft zien huilen?
Mijn moeder.

Wat doe jij altijd als je nerveus bent?
Ik word heel misselijk, voel een soort van vlinders in mijn buik (maar dan op een vervelende manier) en heb de slechte gewoonte om op mijn nagels te gaan bijten. Ohja, en ik ben ook heel goed in ijsberen.

watermelon, fruit, and food afbeelding

Wees eerlijk, vind jij mensen in het algemeen leuk?
Ik denk het wel, al ligt het er wel heel erg aan wat voor soort mensen. Maar ik hou wel van gezelschap om me heen, ja. Ook al kan ik ook heel goed alleen zijn.

Is er iemand die jou volledig begrijpt?
Nee.

Heb je op dit moment een reden om te lachen?
Ja, want Sanne tagt me net in een hele grappige meme.

Heeft iemand jou wel eens verteld dat die persoon jou voor geen goud kwijt wil?
Misschien niet met die exacte woorden, maar ja.

Zou je gelukkiger zijn als het leven een “rewind”-knop zou hebben?
Ik denk het niet, want ik ben op het moment heel gelukkig met mijn leven en heb niet echt dingen gedaan waar ik enorme spijt van heb en ongedaan zou willen maken.

Vertel jij je ouders alles?
Nee, niet alles. Over het algemeen vertel ik ze wel veel en heb ik ook geen geheimen voor ze, maar sommige dingen zijn nou eenmaal niet per se nodig om te vertellen, toch? Ik bedoel, ik vertel mijn vriendinnen weer andere dingen dan ik mijn ouders vertel en andersom.

Zou het jou uitmaken als je vriend zou roken?
Mijn vriend rookte in Ierland en toch ben ik verliefd op hem geworden haha. In Noorwegen hebben ze echter een soort vervangmiddel met nicotine erin en hij rookt dus niet écht, heeft wel nicotine nodig. Echt leuk vind ik het niet, maar eigenlijk maakt het me ook minder uit dan ik vroeger zou denken (ik ben zelf echt anti-roken).

Heb je het gevoel dat je binnenkort gekwetst gaat worden door iemand?
Nee helemaal niet. Maar eigenlijk vind ik dit ook een beetje een gekke vraag, want als je echt gekwetst wordt zie je dat meestal niet aankomen toch? 

Kan je je herinneren wie je op deze dag, vorig jaar leuk vond?
Volgens mij vond ik niemand “leuk-leuk”.

new york, city, and statue of liberty afbeelding

Denk je meer aan het verleden, het heden of het hier en nu?
Eh, het heden en het hier en nu zijn toch ongeveer hetzelfde? Ik vind het fijn om aan leuke dingen in het verleden terug te denken, bijvoorbeeld mijn tijd in Ierland. Maar ik leef ook wel in het hier en nu. En ik hou ook erg van vooruitblikken. Dus eigenlijk van alles een beetje!

Hoeveel uur slaap krijg je gemiddeld per nacht?
Nu ik nog niet naar school hoef en bijna elke dag uit kan slapen, kom ik denk ik wel aan de 8 tot 9 uur per nacht. Heerlijk vind ik het! Maar dat zal over een paar weken helaas weer heel anders zijn haha.

Ben jij makkelijk om mee om te gaan?
Ik denk het wel. Met nieuwe mensen kijk ik altijd een beetje de kat uit de boom en ik ga volgens mij wel makkelijk met de flow mee. Maar als ik het ergens écht niet mee eens ben zou ik daar wel wat van zeggen.

Haat jij de persoon waarmee je voor het laatst een gesprek hebt gehad?
Dat was mijn zusje en ik hou zielsveel van haar, dus nee!

Wat heb je voor het laatst gedronken?
Een kopje groene thee.

Welk soort bed heb jij?
Bij mijn vader een uitschuifbed die ook uitgeschoven is zodat ik een lekker tweepersoonsbed heb, bij mijn moeder heb ik een twijfelaar. Beide liggen ze heerlijk!

Hou je van de regen of haat je het?

Heb je ooit iets gedaan terwijl je altijd tegen jezelf had gezegd dat je het nooit zou doen?
Ja, roken haha. In Limerick heb ik voor het eerst een trekje van een sigaret genomen en dat vond ik smerig, dus ik zal het niet zo snel weer doen.

ice cream, food, and pink afbeelding

Zien mensen jou als optimist of pessimist?
Absoluut als optimist. Ik ben heel weinig chagrijnig en probeer dingen altijd wel van de positieve kant te bekijken, ook als het even tegen zit. Mijn zusje zei laatst nog toen ze over iemand aan het klagen was en ik diegene een beetje probeerde te verdedigen: ‘Ja maar Rowan, jij probeert altijd het goede in mensen te zien’, haha.

Met wie heb je als laatste in de auto gezeten, op je familie na?
Met Audun op weg naar de Albert Heijn haha. Lekker Hollands.

Wat is de laatste film die je in de bioscoop hebt gezien, en met wie heb je die film gezien?
Fantastic Beasts and Where to Find Them, met Audun. Dat was in november en dus alweer een hele tijd geleden!

Ben je een keer gekwetst door iemand waarvan je nooit verwacht had dat die je zou kwetsen?
Misschien wel eens, maar gelukkig kan ik niet één iemand specifiek bedenken nu.

Je ouders zijn op vakantie. Zou je een groot feest geven?
Ik denk dat ik het eerder bij een klein feestje zou houden, want ik ben heel gehecht aan mijn spullen en ik zou dan ook de hele avond als de dood zijn dat er iets kapot zou gaan. Daarnaast betekent een groot feest geven héél veel troep opruimen de volgende dag, en daar heb ik ook niet vaak zin in haha.

Heb je spijt van je vorige relatie?
Niet echt spijt, maar ik ben wel blij dat ik heb toentertijd heb beëindigd.

travel, nature, and mountains afbeelding
Spendeer je je weekend liever bij een concert of in de discotheek?
Oeh dat is een goede. Ik ben dol op concerten, maar ik zou niet elke week naar een concert willen en nooit naar een discotheek. Dus ik denk dat ik dan voor de discotheek zou kiezen, met af en toe een concert er tussen door!

Heb je het idee dat je vaak voor hetzelfde soort type jongen valt?
I
k vind zelf van niet, maar mijn vriendinnen zeggen wel altijd dat ik echt een type heb. Toch als ik mijn vroegere vriendjes met elkaar vergelijk vind ik niet echt dat ze op elkaar lijken.

Heb je ooit een grapje over iemand gemaakt wat die persoon aan het huilen maakte?
Nee volgens mij niet, gelukkig maar!

Denk je dat je teveel aandacht aan je uiterlijk besteed?
Nee ik denk het niet, want ik kan me ’s ochtend in een halfuurtje van top tot teen klaar hebben gemaakt. Maar ik vind het wel altijd belangrijk om er goed uit te zien en ga dan ook wel meerdere keren op een dag naar het toilet om te checken hoe ik eruit zie, haha.

Ben jij snel jaloers?
Ik was het vroeger heel erg als het op relaties aankwam, maar daar heb ik zoveel van geleerd dat ik het nu totaal niet meer ben. En dat voelt zo fijn!

cat, cute, and animal afbeelding

Heb je de afgelopen week kleding gekocht?
Ja, een zwart rokje bij de H&M!

Mis je iemand op dit moment? Zo ja, wie?
Zelfde verhaal als één van de vorige vragen, mijn vriend Audun.

Laatste persoon die jou aan het huilen heeft gemaakt?
Jeetje wat saai dit, maar dat was ook Audun. Niet van verdriet gelukkig, maar van blijdschap. ❤

Maakt de gedachte aan je ex je woedend?
Haha nee, helemaal niet.

Wat doe je morgen?
Waarschijnlijk slaap ik uit. Als het droog is ga ik een rondje hardlopen en anders doe ik wat oefeningen thuis. En daarna ga ik weer lekker bloggen, lezen en Netflixen. Lekker hoor, zo’n lange Kerstvakantie.

Ben jij zo’n persoon die om de haverklap een nieuw vriendje heeft?
Toevallig gebeurde dat een paar maanden geleden wel, maar daarvoor was ik drie jaar single en had ik nog maar één serieuze relatie gehad. Dus ik vind van niet, ik ben ook best wel kritisch van mezelf haha.

girl, dress, and camera afbeelding

Is er iemand die jij graag zou willen zien op dit moment?
Jongens, deze vraag heb ik al twee keer beantwoord! Au-dun.

Heeft je ex je ooit bedrogen?
Nee, niet dat ik weet.

Houd je van suikerspinnen?
Jaaaa, heerlijk!

Wie was de laatste persoon waarmee je een serieus gesprek hebt gevoerd?
Mijn moeder, denk ik.

Ben je ooit tegen iemand aan in slaap gevallen?
Ja, zovaak haha.

Hoe was je week? Geef een cijfer van 1 tot 10.
Het is nu ik dit schrijf pas maandag, maar als ik het dan reken vanaf vorige week maandag krijgt die een 8. Omdat Audun er was (die dagen krijgen een 10), maar ik moest hem ook weer gedag zeggen en dat was helaas wat minder leuk.

Heb je een vriend van het andere geslacht waarmee je goed kan praten?
Op mijn vriend na niet echt.

Tumblr_lv6h2h9hw21r60zhwo1_500_large

Wat deed je gisteravond om twaalf uur?
Toen keek ik Teen Wolf in bed en ik vond het zo eng dat ik mijn nachtlampje moest aan doen, oepsie.

Wat is je stemming op dit moment?
Relaxed.

Wie was de eerste persoon tegen wie je praatte vandaag?
Qua Whatsapp Audun, qua echt praten mijn moeder.

Is er de afgelopen maand iets gebeurd wat je heel erg blij maakt?
Ja, maar dat staat hier ook weer een paar vragen boven haha.

Met wie was je gisteravond?
Met mijn moeder en zusje volgens mij.

Heb je met iemand gepraat tot je in slaap viel gisteren?
Nee.

Wie moet beginnen met een kus? Het meisje of de jongen?
Dat maakt mij niks uit eigenlijk. Als ik mijn vriend wil kussen doe ik het gewoon en ga ik niet zitten wachten tot hij het doet haha.

Heb je plannen voor dit weekend?
Nog niet, maar het is ook pas maandag dus dat zal vast wel goedkomen!

Hoppa! Dat was de tag alweer. Er zaten inderdaad wat persoonlijke vragen tussen, maar ook hele random en luchtige vragen. Daarom raad ik je zeker aan om hem over te nemen als je dat leuk vind. 🙂

Welke film heb jij als laatste in de bioscoop gezien? 

6 gedachten over “Let’s Get Very Personal | Tag

  1. Hele leuke tag. Deze sla ik zeker even op voor een later moment. Mijn laatste bios film was Fantastic beasts.

  2. De laatste film die ik in de cinema zag was Rogue One. Mijn echtgenoot is Star Wars-fan. Ik ga dus met hem mee naar de SW-films kijken en hij met mij naar Fantastic Beasts & Where to find them 🙂

  3. wat een leuke tag!! ik ga hem ook zeker weten overnemen 😀 en je nieuwe lay-out is gaaf en leuk dat je over bent gegaan op een eigen domein! ziet toch net wat mooier uit dan die .wordpress.com erachter he? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s