Uit de oude doos #5

Het is weer tijd om eens terug te blikken op een aantal artikelen die ik een tijdje geleden gepubliceerd heb, maar die nog steeds voor sommige lezers interessant kunnen zijn. Er komen natuurlijk elke dag weer nieuwe bezoekers bij, en je kan natuurlijk onmogelijk alle artikelen die er in ruim 1,5 jaar op deze blog zijn verschenen teruglezen! Ik hoop dat jullie de artikelen die ik heb uitgezocht leuk vinden. Ik zou zeggen: pak een lekker kopje thee en geniet ervan.

tumblr_octogfbAL81s48wp6o1_540.png

Harry Potter Tag – Voor de verandering nam ik eens een filmpje op van deze leuke tag. Een heleboel vragen over mijn favoriete tovenaar en tovenaarswereld!

De ingrediënten voor mijn lievelingsboek – In dit artikel bespreek ik welke dingen me laten houden van een bepaald boek of een bepaalde serie.

20 levenslessen in 20 jaar – Op mijn twintigste verjaardag deelde ik twintig levenslessen die ik in mijn leven heb opgedaan. Het is een behoorlijk lang artikel geworden, maar hopelijk ook leerzaam voor sommigen van jullie. 🙂

16 kick-ass vrouwelijke personages – Ik hou van sterke vrouwelijke personages in boeken en in dit artikel zette ik mijn favorieten voor jullie op een rijtje!

Waar ik op let tijdens het lezen voor een recensie – Tijdens het lezen van een boek dat ik ga recenseren let ik op best veel verschillende dingen en die besloot ik met jullie te delen!

Mijn favoriete Booktubers – Omdat je Booktuben steeds meer gaat zien op het internet en omdat ik toch wel een paar hele leuke Booktubers volg.

Dingen die ik mis aan Nederland – Welke dingen miste ik nou het meest toen ik voor langere tijd in het buitenland woonde? Het waren hele andere dingen dan dat ik had verwacht!

Boeken waarvan ik vergeten was dat ik ze las (maar die wél de moeite waard zijn) – Een goede zoektocht in mijn ‘read’ mapje in Goodreads zorgde ervoor dat ik een heleboel boeken tegenkwam die ik eigenlijk een beetje was vergeten, maar die ik wel héél leuk vond!

En dat waren de oudere artikelen weer die ik graag met jullie wilde delen! Een hele fijne dag gewenst voor jullie allemaal en tot morgen! ❤

3 gedachten over “Uit de oude doos #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s