Movies I’ve Seen #12

Het is weer tijd voor een artikel waarin ik de films bespreek die ik afgelopen tijd heb gezien! Het zijn er niet zo heel veel, want de afgelopen weken ben ik vooral onderweg geweest en niet zoveel films gekeken, maar ze zijn alle vier wel het benoemen waard! Kijk snel mee. 🙂

movies2

 

Zootopia
Zootopia werd me al weken aangeraden door mijn huisgenootje Elles, en toen ik me een avond verveelde heb ik hem toch maar opgezet. En wat was hij leuk! Zootopia gaat over een konijntje dat politieagent wil worden, maar niemand gelooft echt dat een klein konijntje dat kan. Het gaat dus heel erg over geloven in jezelf en je dromen, maar tegelijkertijd is de film ook heel grappig en zitten er heel veel verschillende elementen in waardoor hij absoluut niet saai is. Aanrader!

Ouija
Op één van de eerste dates met Audun keken we Ouija, Origin of Evil. Omdat horrorfilms gewoon leuk zijn om op dates te kijken. 🙂 Ik ben niet snel bang, en deze film was dan ook niet heel erg eng. Ik had maar één moment dat ik echt schrok en de rest van de film was gewoon een beetje raar. Vooral het einde sloeg echt nergens op haha, maar we hebben het wel leuk gehad en daar gaat het natuurlijk om!

Silver Linings Playbook
Dit is zo’n film die ik al sinds het moment dat hij uitkwam wil zien, maar er gewoon steeds niet aan toe kwam of niet voor in de stemming was. Dus toen mijn moeder, Valerie en ik op een avond een film wilde kijken, zette ik deze maar gewoon op. Het verhaal is ontzettend leuk en de chemie tussen Jennifer en Bradley is zo ontzettend fijn dat ik echt van deze film gesmuld heb. Het bevat best wel een serieus onderwerp, maar de manier waar ermee om wordt gegaan in deze film is geniaal. Echt een aanrader voor iedereen!

Pijnstillers
Valerie vond deze film ‘de saaiste Nederlandse film die ze ooit gezien had’, maar ik was het daar totáál niet mee eens. Hoewel we meestal enorm dezelfde smaak hebben, was dat met deze film totaal niet zo. Pijnstillers is een boekverfilming van een boek van Carry Slee en gaat over Casper wiens moeder borstkanker krijgt. Ik vond het enorm heftig dat de moeder borstkanker kreeg, vooral omdat een vriendin van mij laatst haar moeder is verloren aan borstkanker. Daarnaast vond ik het gewoon heerlijk om weer een Nederlandse film te kijken. Er zat leuke humor in, goede acteurs en ik heb er gewoon van genoten!

Verder had ik afgelopen tijd ook nog Brother Bear 1 en 2 gezien met Elles op onze laatste dagen in Ierland, maar omdat ik die films al vaker heb gezien (en volgens mij ook al eens genoemd heb in een andere Movies I’ve Seen blogpost) ga ik die niet heel uitgebreid meer bespreken.

Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gezien? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s