Leuke dingen in januari

Allereerst allemaal een heel gelukkig en gezond 2017 gewenst! Laten we er met z’n alle iets moois van proberen te maken. Ik heb een hele leuke oud en nieuw gehad en kijk ook zeker uit naar de eerste maand van het jaar, omdat ik een aantal hele leuke dingen gepland heb!

light, fireworks, and fire afbeeldingMijn vriend komt naar Nederland
Morgen, op 3 januari, komt mijn vriend uit Noorwegen een paar daagjes naar Nederland! Hij komt van dinsdag tot zaterdag en ik heb er enorm veel zin in, want ik heb hem best wel gemist de afgelopen weken.We gaan onder andere een dagje naar Amsterdam, en ik ga hem natuurlijk ook alles uit mijn dagelijkse leven laten zien. Zo veel zin in!

Lekker een maandje niks doen
Ik hoef pas begin februari weer naar de universiteit, wat betekent dat ik nog meer dan een maand ‘vrij’ heb. Zo heerlijk! Natuurlijk wil ik niet elke dag bankhangen en ga ik nog wel even een manier zoeken om mijn tijd nuttig te besteden (lees: lekker bloggen, lezen en ook hopelijk weer aan het werk gaan), maar het feit dat ik nog even niet hoef te denken aan schoolstress maakt me ontzettend blij.

Ik ga naar Noorwegen!
Juist omdat ik deze maand nog niet naar school moet, ga ik eind januari een weekje naar mijn vriend in Noorwegen toe. Hij woont in Tønsberg, wat ongeveer een uurtje rijden ten zuiden van Oslo ligt, en aan zee! Ik heb er enorm veel zin in, natuurlijk om mijn vriend weer te zien, maar ook omdat ik gek ben op Noorwegen, het is zo’n prachtig land!

Image result for tonsberg

En dat is wat er deze maand op de planning staat! Niet super veel verschillende dingen, maar wel allemaal dingen waar ik enorm naar uit kijk.

Wat gaan jullie doen in januari? 

 

7 gedachten over “Leuke dingen in januari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s