LONDON #2

De tweede dag in Londen hadden we een ontzettend vol programma. We hadden maar twee volle dagen, en die wilden we natuurlijk zo goed mogelijk benutten. Vooral omdat twee van de vier meiden nog nooit in Londen waren geweest. We zagen onder andere de grootste highlights zoals Buckingham Palace en de Big Ben, bezochten Winter Wonderland in Hyde Park en deden nog een heleboel andere dingen.

P1160213.JPG

Rond 8 uur ging onze wekker en nadat we ons klaargemaakt hadden en ontbeten hadden namen we de metro richting Buckingham Palace, waar de wisseling van de wacht zou plaatsvinden. Het was echt enorm druk en we hadden geen geweldige plekken, maar het was wel leuk om een keer mee te maken.

P1160202.JPGNadat we de wisseling van de wacht hadden gezien, namen we de metro naar de toeristische trekpleisters de Big Ben en Parlement House. Ik had deze al een keer gezien, maar vond ze nog net zo mooi als de vorige keer!

 

p1160221p1160225Na hier even rondgelopen te hebben en heel veel foto’s te hebben gemaakt liepen we door naar Covent Garden, een ontzettend leuke plek in Londen die ik nog niet eerder gezien had! Hier aten we een burger bij Shake Shack en kochten we de eerste kerstcadeaus. Covent Garden is een heel gezellig district in Londen die ik zeker aanraad om te lunchen en even rond te kijken, want er is genoeg te doen! p1160232p1160233p1160241Na Covent Garden liepen we door naar Picadilly Circus, wat nog best een wandeling is, maar hierdoor konden we tegelijk veel van de stad zien! Het werd inmiddels ook al donker, en dan is Piccadilly Circus natuurlijk het meest indrukwekkend om te zien.

P1160253.JPGP1160254.JPGHet was pas een uur of vijf hier, maar het werd al heel vroeg donker. We liepen hier wat rond en toen besloten we dat het wel heel leuk zou zijn als we in Londen naar een theater- of muscialvoorstelling zouden gaan. Daarom kochten we tickets voor Wicked voor de volgende avond; een musical die ik zelf al ontzettend lang wilde zien! Bij onze aankoop kregen we ook vouchers voor het Theater Café, waar we een heerlijk taartje kregen plus koffie of thee.

P1160259.JPG

In Hyde Park was dit jaar weer Winter Wonderland, een ontzettend groot festival wat eigenlijk een soort grote kermis is, maar dan ook met heel veel eetgelegenheden en gezelligheid. Hier gingen we dus even een kijkje nemen, en we werden eigenlijk alle vier een beetje overdonderd door de grootte ervan.

p1160261p1160264p1160270p1160276p1160283Toen we hier weg gingen was het al een uur of negen, maar we wilden nog heel graag Notting Hill zien, dus namen we de metro richting daar. Helaas was het al donker en konden we de gekleurde huizen niet meer zien, maar toch vond ik het leuk om er geweest te zijn. En de huizen zijn allemaal zo mooi! We aten in Notting Hill heel lekker, ook al was het al bijna tien uur haha.

P1160288.JPG

Daarna waren we allemaal zo kapot dat we maar besloten lekker terug richting het hostel te gaan. Daar kwamen we uiteindelijk pas rond een uur of half één aan. Het was een ontzettend leuke dag, maar ook heel erg vermoeiend!

Wat is jouw favoriete ding om te doen in Londen? 

4 gedachten over “LONDON #2

  1. Ik ben ook net in Londen geweest 🙂 Mijn blogjes daarover staan nog in de planning! Het leukste vond ik wel om alle Harry Potter filmlocaties op te zoeken. Daardoor kwamen wij ook overal in Londen 🙂

  2. Waterstone’s. Waterstone’s!! De musea. De parken, de dierentuin, Forbidden Planet. Orc’s Nest. Costa Coffee. De leuke kleine winkeltjes, ook buiten het gigantische centrum.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s