Bijna thuis

Lieve lezers,

Het is afgelopen tijd wat stil op mijn blog geweest omdat ik super druk geweest ben met tentamens en het afronden van mijn semester hier in Ierland. Op het moment dat ik dit schrijf zit ik in een hostel in Belfast waar ik vier dagen ben met twee vriendinnetjes. Op vrijdag vlieg ik weer naar huis na vier maanden in Ierland gewoond te hebben. Ondanks dat ik ontzettend veel zin heb om weer naar huis te gaan, weet ik ook nu al dat ik Ierland ontzettend zal gaan missen! Het was de beste en meest avontuurlijke ervaring van mijn leven (tot nu toe) en ik weet zeker dat ik in de toekomst meer van dit soort dingen wil gaan doen!

Wat de blogposts betreft: natuurlijk wil ik thuis eerst graag even settelen en een rustige Kerst vieren, dus waarschijnlijk zal het nog wel eventjes stil blijven. Maar niet getreurd! Ik heb jullie ontzettend veel te vertellen, dus verwacht zeker de rest van mijn tripje naar Londen, en natuurlijk een verslag van mijn dagen in Belfast. Daarnaast komen er ook weer recensies en een hoop andere boek- en filmgerelateerde artikelen aan.

Zo. Nu heb ik wel weer lang genoeg gepraat.

 

foto van Rowan Koeleman.

foto van Rowan Koeleman.Alvast wat kiekjes van mijn trip langs de Coastal Road vandaag

Ik wens jullie allemaal een ontzettend fijne Kerstmis en ik spreek jullie na de Kerst weer!

Slán!

2 gedachten over “Bijna thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s