New In | November 2016

De laatste maand van het jaar is aangebroken en wederom kan ik niet geloven hoe snel de tijd is gegaan. Over twee weken is mijn semester in het buitenland al weer afgelopen en ik voel me er ontzettend dubbel over. Nog even twee weken keihard genieten hier in Ierland en dan weer lekker naar huis. Ik heb deze maand een aantal boeken aan mijn collectie mogen toevoegen, waarvan ik er ook eentje kocht in Londen. Laten we snel gaan kijken!

Foto 30-03-16 16 16 41 (1).jpgDeze maand kreeg ik een mailtje van bol.com dat ik al vier jaar klant was bij hen en dat ik daarom €2,50 korting kreeg op mijn volgende aankoop. Hartstikke leuk natuurlijk, maar voor €2,50 kan je niet héél veel kopen. Daarom besloot ik het gelijk maar even goed aan te pakken en spendeerde ik €45 (niet alleen voor mij, er zat ook een kerstcadeautje bij!). Voor mezelf kocht ik de volgende boeken:

6289b1d4-d4e4-4390-9b8d-b2a1290d8d27
Van uitgeverij A.W. Bruna kreeg ik vorige maand Nachtrijder toegestuurd, het derde deel in De Laatste Wachter serie. Sevenster (deel 1) heb ik al, maar Wolfsbloed had ik nog niet. Hij was maar een tientje op bol en daarom besloot ik die te bestellen. Maar, vanaf twintig euro heb je pas gratis verzending en dat vond ik een mooi excuus om De Kroon er ook bij te kopen, die ik al heel lang wilde lezen. Ik moet nog een maandje wachten voordat ik deze boeken kan lezen want ze liggen thuis, maar ik kijk er nu al naar uit!

De Kroon – Kiera Cass
Wolfsbloed – Alexandra Penrhyn Lowe

New In November 20161.jpgBehalve de twee fysieke boeken hierboven, kocht ik ook nog drie ebooks. Ik vond deze enovelles van Leigh Bardugo er zo ontzettend mooi uitzien dat ik het niet kon laten om ze te bestellen. Daarnaast waren ze ook nog hartstikke goedkoop (€1,79 per stuk). Van de Grisha serie heb ik alleen Schim & Schaduw gelezen, maar ik wil voor het einde van het jaar nog graag het tweede deel, Dreiging & Duisternis lezen omdat ik het eerste deel zo leuk vond en ik van deze boeken echt een winters gevoel krijg. Deze novelles kan ik dan mooi er tussendoor lezen!

Kleine Dolk – Leigh Bardugo
De te slimme Vos – Leigh Bardugo
De Heks van Duva – Leigh Bardugo

Gekortwiekt

Van de auteur Debora Elisabeth kreeg ik haar nieuwe boek als recensie exemplaar toegestuurd. Ik vind de cover echt onwijs mooi en het verhaal spreekt me ook aan. De flaptekst is heel mysterieus en daardoor ben ik heel benieuwd naar het boek. En de prijs is ook heel erg fijn: als ebook kost hij maar twee euro!

Gekortwiekt – Debora Elisabeth

p1160325p1160326

En als kers op de taart kocht ik in het prachtige Liberty in Londen het boek The story of a Nutcracker. Ik ben vanaf mijn jeugd al verliefd op dit verhaal door de Barbiefilm, dus toen ik dit boek zag in een prachtige hardcover versie, kon ik hem niet laten liggen. Ik ben er al in begonnen en de eerste tien pagina’s geven me al een enorm kerstgevoel, dus ik ga deze zeker voor de Kerst lezen!

The Story of a Nutcracker – Alexandra Dumas

En dit zijn alle boeken die ik deze maand aan mijn collectie heb toegevoegd. Met alle boeken ben ik echt onwijs blij en ik kan niet wachten om ze te lezen.

Welke boeken heb jij deze maand gekocht of gekregen? 

3 gedachten over “New In | November 2016

  1. Leuke nieuwe boekjes!!
    Gekortwiekt ben ik ook heel erg nieuwsgierig naar! En van de Grisha trilogie heb ik pas alleen boek 1 gelezen wat ik echt TE GEK vond, dus die novella’s zal ik tzt ook vast nog wel gaan aanschaffen hihi. Pas na het lezen van 1 boek heb ik al het gevoel dat Leigh Bardugo één van mijn favorieten gaat zijn.

    Ik mocht zelf 8 fysieke boeken(waarvan 1 via uitgever) toevoegen afgelopen maand en 1 ebook(tevens recensie exemplaar) en dus is November een heeeeele rustige maand geweest voor mij hihi maar het waren wel echt stuk voor stuk leuke boeken wat ik mocht verwelkomen dus dan maakt het aantal niet uit ❤ Ik ben erg benieuwd naar ieders kersthaul de komende maand. heb jij boeken op je kerst wishlist staan :)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s