Leuke dingen in December

Ik heb een nieuwe rubriek bedacht voor op mijn blog! In deze ‘leuke dingen in…’ artikelen zal ik gaan schrijven over leuke dingen die de komende maand op mij wachten. Terugblikken is leuk, maar vooruitkijken is misschien nog wel leuker! December is de feestmaand én de maand dat ik Ierland verlaat en weer richting Nederland vertrek. Kijk mee naar welke dingen er allemaal op de planning staan!

december, hello, and christmas afbeelding

Belfast
Een dag voor Kerstmis vlieg ik naar huis, maar daarvoor is het eerst nog tijd voor iets anders leuks! Mijn laatste tentamen is 14 december, en 16 december is iedereen hier klaar. Er wordt de 16e daarom een enorm afscheidsfeest gegeven (waar ik ook enorm veel zin in heb) en een paar dagen laten vertrek ik met twee vriendinnetjes van hier richting Belfast, de hoofdstad van Noord-Ierland! We zullen hier dan drie of vier dagen blijven, afhankelijk van wanneer we aankomen. Ik heb er enorm veel zin in! Eigenlijk heb ik geen idee wat er allemaal in Belfast te doen is, maar we wilden allemaal nog heel graag naar Noord-Ierland en dit is een mooie gelegenheid. Het is ook ‘maar’ vijf uur met de bus, dus dat moet wel goedkomen! Image result for belfast

Terug naar Nederland
Hoewel ik het nog steeds ontzettend naar mijn zin heb in Ierland, merk ik aan mezelf dat ik ook wel weer een beetje naar huis ga verlangen. Ik merk het echt aan de kleine dingetjes, maar ik ben dus wel blij dat ik eind december weer naar huis vlieg! Ik vlieg de 23e vanaf Belfast terug naar Amsterdam, precies op tijd voor Kerstmis dus! Nu nog hopen dat ik al mijn kerstcadeaus in Belfast kan scoren haha, anders heb ik wel een probleempje.

Kerstmis
De Kerstvoorpret (lees: kerstboom kopen en optuigen) mis ik dit jaar wel een beetje, maar desondanks heb ik onwijs veel zin in Kerst! Met mijn vaders kant van de familie hebben we lootjes getrokken en moet ik een cadeautje kopen voor mijn lootje, met mijn moeder en Valerie doen we kleine cadeautjes voor elkaar. Bij beide families gaan we ook heerlijk eten en ik kan ook niet wachten om weer leuke kerstfilms te kijken. Kom maar op met de feestdagen!

Image result for christmas

Dit zijn de dingen in december waar ik naar uitkijk! Hopelijk komen er nog meer leuke dingen op mijn pad, maar helaas is december ook de maand van de examens en ga ik het dus ook behoorlijk druk krijgen. Ach, gelukkig heb ik dingen om naar uit te kijken!

Wat voor leuke dingen ga jij allemaal doen in december? 

Een gedachte over “Leuke dingen in December

  1. Zo vlak voor kerst vliegen … vertrek wel op tijd. Je kunt beter wat langer op het vliegveld rondhangen dan dat je moet rennen om je vliegtuig te halen. Maar je hebt het leuk gehad he? 🙂
    December is bij ons weer de normale gang van zaken: kerstdiner bedenken en organiseren, kadoootjes bedenken en organiseren, en de kerstaflevering van Bottom op kerstochtend 🙂 Ik weet niet of we een kerstboom neerzetten, maar we gaan wel versieren. En waarom is het zo lastig om kerskadootjes te bedenken??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s