London, baby!

Thank God it’s Friday! Hoe is het met jullie?  Zijn jullie ook zo blij dat het weekend weer op de stoep staat? Ik heb er extra veel zin in, want ik ga dit weekend naar Londen! Vanavond om 18:15 gaat mijn vliegtuig vanuit Shannon Airport en ik zal in Londen blijven tot dinsdagmiddag.

Image result for london

Ik ga samen met drie vriendinnetjes en dat wordt natuurlijk hartstikke gezellig! Ik ben ooit al eens eerder één dag in Londen geweest, maar dat is lang niet genoeg om alles van deze wereldstad te zien. De vliegtickets waren belachelijk goedkoop, voor €26 hebben we een retourtje vanuit Ierland, dus dat konden we natuurlijk niet laten schieten.

We hebben dus twee volle dagen waarin we waarschijnlijk wel alle bekende toeristische trekpleisters zullen gaan bekijken, lekker gaan eten en ’s avonds natuurlijk uit gaan. Ook gaan we lekker shoppen en genieten van Londen in Kerstsfeer. Mochten jullie nog tips hebben voor bezienswaardigheiden / restaurantjes / cafeetjes / andere dingen, laat het me vooral weten! 

Ik zal als ik terug ben van elke dag een verslagje maken, net zoals ik bij Porto en Marrakesh deed. Maar nu weten jullie in ieder geval waar ik de komende dagen uithang. Tot woensdag!

Hebben jullie nog leuke plannen dit weekend?

 

 

2 gedachten over “London, baby!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s