Movies I’ve Seen #11

Ik weet niet was het is, maar ik kijk zoveel films hier! Sinds de vorige post van deze serie heb ik alweer tien films gezien, dus misschien dat deze posts maar vaker moeten verschijnen. Enfin, laten we maar snel kijken welke films ik afgelopen tijd heb gezien.

movies2

The Prince & Me

Soms heb je als meisje gewoon zin in een prinsessenfilm. Dat had ik laatst, en natuurlijk was ik heel blij toen ik zag dat The Prince & Me op Netflix stond. Deze film had ik al eens gezien, maar hij blijft leuk. Het is een cliché verhaal: student wordt verliefd op prins maar weet niet dat hij een prins is, maar dat maakt niet uit als je dat van tevoren weet. Ik heb in ieder geval genoten.

Nerve 

Over het boek hoor ik gemengde meningen, maar de film vond ik ontzettend leuk! Nerve gaat over een nieuwe app, een soort truth or dare, in real life, maar dan alleen de ‘dare’ optie. Als je een dare goed uitvoert, krijg je geld. De gevaren van zo’n spel worden in deze film heel goed uitgebeeld en ik vond sommige stukken echt bloedstollend spannend. Echt een aanrader!

Rise of the Guardians

Ik had laatst erg zin in het kijken van een animatiefilm en koos daarbij voor Rise of the Guardians, omdat ik van vele had gehoord dat deze film echt de moeite waard was. Het verhaal gaat over verschillende guardians die zorgen dat kinderen in magie blijven geloven, maar dan wordt deze magie opeens bedreigd. Het is echt een hele leuke film die niet alleen voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk is.

Brooklyn

Ik kan natuurlijk niet vier maanden in Ierland studeren zonder deze film te kijken. Brooklyn gaat over het leven van een Iers meisje die verhuist naar Amerika om daar een nieuw leven te beginnen. Ze wordt verliefd op een Amerikaan, maar haar hart houdt ook nog steeds van Ierland. Deze film is echt prachtig en is niet voor niets genomineerd voor verschillende Oscars. Ook de hoofdrolspeelster Saoirse Ronan vind ik een geweldige actrice die deze film compleet maakt. Er had van mij wel iets meer Ierland in gemogen, maar haar accent maakte dat meer dan goed. Aanrader!

Insidious

Insidious keek ik vijf jaar geleden voor het eerst, en is tot de dag van vandaag echt de engste horrorfilm die ik ooit gezien heb. Laatst besloot ik samen met iemand hem opnieuw te kijken om van mijn trauma af te komen, want soms heb ik echt nog enge dromen over deze film. In het begin vond ik hem net zo eng als de eerste keer, maar toen we er op een gegeven moment een fles wijn doorheen gedronken hadden werd alles opeens een stuk minder eng en kon ik zelfs kijken zonder te schrikken. Goede tip dus, haha. Maar als je een enge horrorfilm wilt kijken raad ik deze film wel echt aan.

Veel verschillende soorten films dus deze keer, maar daarom niet minder leuk!

Welke films hebben jullie de afgelopen tijd gekeken? 

 

2 gedachten over “Movies I’ve Seen #11

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s