New In | Oktober 2016

Dat het vandaag alweer november is, kan ik bijna niet bevatten. Ik zit al over de helft van mijn semester abroad, help! Ik wil nog helemaal niet naar huis. En dat kerst ook alweer om de hoek komt kijken vind ik al helemaal een gek idee. Kerstmis van vorig jaar lijkt nog zo kortgeleden! Goed, in oktober kocht ik geen fysieke boeken, maar kreeg ik wel een hoop ebooks om te recenseren. Laten we snel gaan kijken naar mijn buit van deze maand!

Foto 30-03-16 16 16 41 (1).jpg

new-in-oktober-2016Allereerst de boeken die ik zelf kocht. Ik kreeg laatst een mailtje in mijn mailbox van bol.com, dat ik €2,50 korting kreeg op mijn volgende aankoop. Natuurlijk doen ze dat alleen maar zodat je méér dan €2,50 gaat uitgeven, en natuurlijk deed ik dat ook. Ik kocht drie ebooks van Pottermore: de korte verhalen over Zweinstein. Ik weet niet precies waar ze over gaan, maar volgens mij legt J.K. Rowling uit hoe ze op bepaalde ideeën en namen is gekomen en dergelijke. Ik ben in ieder geval erg benieuwd! Ze kosten maar €2,99 per stuk, dus daar hoefde ik het ook niet voor te laten.

Heldenmoed, Hartenleed en Hachelijke Hobby’s – J.K. Rowling
Macht, Politiek en Kakelende Klopgeesten – J.K. Rowling
Een Incomplete en Onbetrouwbare Gids – J.K. Rowling

new-in-oktober-20161Van uitgeverij A.W. Bruna kreeg ik deze twee boeken opgestuurd. Ik ben nu natuurlijk in Ierland, dus deze liggen op me te wachten voor als ik terug kom! Vooral naar De Legenden ben ik ontzettend benieuwd, want zoals jullie weten ben ik enorm fan van de Loriënkronieken. Van de Waker moet ik het eerste deel nog lezen, maar ook daarnaar ben ik heel benieuwd!

De Legenden – Pittacus Lore
De Waker – David Baldacci

De Laatste Wachter 3 - Nachtrijder

Ook kreeg ik van A.W. Bruna het pdf opgestuurd van Nachtrijder. Ook van deze serie moet ik de eerste twee delen nog lezen, maar dat wil ik zeker gaan doen. Sevenster heb ik al thuis liggen en ik vind de covers van de serie zo ontzettend mooi!

Nachtrijder – Alexandra Penrhyn Lowe

Afbeeldingsresultaat voor de wereld achter het water

Van uitgeverij Storm Publishers kreeg ik De Wereld achter het Water van Jen Minkman opgestuurd als recensie exemplaar. Ik las hem meteen en vond hem ontzettend leuk! Hij is pas vanaf 4 november verkrijgbaar, maar je kunt hem wel vast reserveren door op onderstaande link te klikken!

De Wereld achter het Water – Jen Minkman

New In Oktober 20162.jpg

Van uitgeverij Boekerij kreeg ik ook nog een aantal recensie exemplaren waar ik enorm benieuwd naar ben. Ik heb nog nooit een Nicholas Sparks boek gelezen maar vind de films altijd fantastisch, dus daar ben ik zeker benieuwd naar! De flaptekst van Een Ster van Vuur sprak me ook erg aan en de eerste twee delen van Calender Girl vond ik hartstikke leuk, dus ik weet bijna zeker dat deze drie maanden me ook zeker zullen bevallen!

Zie Mij – Nicholas Sparks
Een Ster van Vuur – Nora Roberts
Echte schoonheid zit van binnen – Audrey Carlan

En dat waren alle boeken die ik deze maand aan mijn collectie heb kunnen toevoegen! Ik ben er onwijs blij mee en kan niet wachten om alle boeken te gaan lezen! Natuurlijk bedank ik alle uitgeverijen hartelijk voor het toezenden van hun recensie exemplaren. Helaas moet ik in Ierland ook heel veel literatuur lezen voor mijn vakken hier, dus lezen voor mijn plezier schiet er soms nog wel eens bij in, maar dat laat de pret niet drukken! Ik beloof dat de recensies van deze boeken er zo snel als mogelijk aankomen.

Welke boeken heb jij deze maand aan jouw collectie mogen toevoegen? 

3 gedachten over “New In | Oktober 2016

  1. De wereld achter het water lijkt me echt een fijn boek! Misschien binnenkort maar bestellen wanneer hij uit is!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s