Movies I’ve Seen #10

Sinds ik Netflix heb en best wel veel vrije tijd hier, merk ik dat ik ook weer meer films kijk dan dat ik in Nederland kijk! Daarom behandel ik vandaag weer vijf films die ik de afgelopen tijd heb gezien.

Movies I've Seen

Secret Life of Pets

Deze film keek ik toen ik behoorlijk ziek was een paar weken geleden. Hoewel de trailer er ontzettend leuk uit ziet, vond ik hem  helaas toch een beetje tegenvallen. Ik had maar een paar keer dat ik iets echt grappig vond en de rest duurde gewoon te lang. Jammer, want het concept is ontzettend leuk bedacht!

Chalet Girl 

Chalet Girl gaat over een gewoon meisje uit Amerika dat in Europa op de piste een super rijk gezin moet bedienen als bijverdienste. Hoewel ze zich eerst niet zo op haar gemak voelt maakt ze snel vrienden, ontdekt het snowboarden en valt voor de knappe jongen uit het rijke gezin. Chalet Girl is een cliché romantische meidenfilm, maar ik vond hem wel heel erg leuk!

Me Before You

Als je een avond zin hebt om heel hard te janken: kijk deze film. Echt, ik heb in tijden niet zo hard gehuild als bij Me Before You. Het verhaal, de acteurs en gewoon álles is zo ontzettend mooi en verdrietig tegelijk. Echt een aanrader!

Angels & Demons

Deze film had ik al een keer gezien lang geleden, maar laatst op een filmavondje met drie andere meiden besloten we hem nog een keer te kijken. De film is nog steeds ontzettend goed en spannend, en ik ben nu ook in het boek begonnen om te kijken of ik daar nog meer uit kan halen. Ik vind het onderwerp namelijk ontzettend interessant!

Spirit

Spirit is één van mijn favoriete animatiefilms en hierbij hou ik het ook nooit droog. Het gaat over een paard in Amerika die gevangen wordt genomen door kolonisten die hem proberen te temmen. Je ziet het verhaal door de ogen van het paard en dat maakt het heel indrukwekkend. Ook zeker een aanrader!

En deze films heb ik de afgelopen tijd gezien. Ken jij er een paar? 

5 gedachten over “Movies I’ve Seen #10

 1. Ook wij hebben sinds kort Netflix… hoewel ik altijd zei: dat nooit. Maar goed. Zootropolis is leuk. Ik zag dat ook Django en 12 years a Slave er nu staan. Deze heb ik natuurlijk al lang op bluray. Hateful 8. Groundhog day 🙂 Ook altijd leuk. Airplane, en ook Top Secret! zijn leuk.
  Groundhog day is trouwens heel erg stiekem een ontzettend romantische film, die ook nog eens leuk is voor mannen. Dus, dat kan echt. Leuk om samen te kijken. Gewoon niet zeggen dat het romantische film is, maar een komedie met Bill Murray (van Ghostbusters).

  1. Bedankt voor de leuke tips!! Het aanbod in Ierland is helaas wel anders dus ik weet niet of ze er allemaal op staan, maar we zullen zien. 🙂

 2. Ahh, jammer dat the Secret life of pets een beetje tegenviel!! Ik wil ‘m ook nog heel graag zien.
  Binnenkort eens samen met Milan proberen te kijken. Me before you is inderdaad echt jankmateriaal haha.
  Ik heb ‘m ook pas kortgeleden voor de eerste keer gezien en heb flink gejankt haha. En spirit is GE-WEL-DIG ❤
  Maar dat zeg ik eigenlijk wel van elke paardenfilm/animatie hihi.. #HorseGirlAtHeart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s