Music Favorites #5 – Fall edition

Het is oktober en dat betekent herfst! Hier in Ierland is de natuur nu op zijn mooist, met bladeren in de mooiste kleuren en knusse avondjes vol met thee en chocolademelk. Af en toe een regenbuitje, maar dat valt tot nu toe ook heel erg mee. Ik vermaak me hier prima! Natuurlijk hoort er bij deze periode van het jaar ook lekker herfstige muziek.

In de herfst hou ik van rustige chill muziek waarbij ik meteen zin krijg om met een dekentje en thee/chocolademelk op de bank te gaan zitten. Het liefst met een boek, natuurlijk! Bij onderstaande liedjes krijg ik dit gevoel! Denk aan artiesten zoals Ed Sheeran, James Bay, Birdy en nog veel meer. Ik zou zeggen: pak snel je kop thee en je dekentje en speel deze afspeellijst af terwijl je op de bank kruipt en geniet van de mooiste periode van het jaar. ❤

Naar welke muziek luister jij graag in de herfst? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s