Series die ik momenteel volg

Ik heb nu ongeveer een maand Netflix, en wauw wat geniet ik daar elke dag van zeg! Hoewel er veel series niet op staan die ik nog graag wil kijken, staan er ook genoeg series wél op, dus ik hoef me er de komende tijd zeker niet mee te vervelen. Ik maak af en toe een ‘series die ik nog wil kijken‘ artikel, maar het leek me ook wel eens leuk om te schrijven over de series die ik nu aan het volgen ben, dus bij deze!

netflix, pink, and grunge afbeelding

Teen Wolf
Mijn meest recente verslaving op Netflix is toch wel Teen Wolf. Ik begon met kijken omdat Sanne de serie helemaal geweldig vond. Ooit, heel lang geleden was ik er aan begonnen en stopte ik bij aflevering vier omdat ik het niet leuk vond, maar toen ik zag dat ze hem op Netflix hadden staan, besloot ik de serie opnieuw een kans te geven. Eerlijk: ik vond de eerste helft van het eerste seizoen eigenlijk best wel slecht, maar halverwege het seizoen zat ik al zo in het verhaal dat ik toch steeds bleef doorkijken. Ik ben nu al halverwege seizoen 2 en ik vind het nu echt heel leuk! Seizoen 2 is een stuk beter qua verhaal, geloofwaardigheid en acteurs vind ik. De meiden zijn een stuk meer kick-ass dan het vorige seizoen en alle jongens zijn nóg knapper geworden hehe, ook een groot pluspunt.

Teen Wolf gaat over de zestienjarige Scott die op een avond in het bos gebeten wordt en daarna verandert in een weerwolf. Dit is het begin van een groot avontuur waarin hij en zijn vriendengroep er langzaam achter komen dat er meer in hun kleine stadje aan de hand is dan ze denken.

Afbeeldingsresultaat voor teen wolf

Once Upon A Time
Ik volg Once Upon A Time al een hele tijd, maar voordat ik Netflix nam liep ik 1,5 seizoen achter. Dat heb ik inmiddels allemaal weer ingehaald en loop nu weer netjes bij met de Amerikaanse televisie. Once Upon A Time is echt één van mijn favoriete series. Hoewel ik nog niet helemaal weet wat ik van het laatste seizoen moet denken (iets met uitgemolkenheid enzo), blijf ik het toch steeds weer kijken. Het verhaal zit heel goed in elkaar en het is gewoon heel leuk om de sprookjes op zo’n andere manier te zien!

Once Upon A Time gaat over Emma Swan, die op een dag wordt opgezocht door haar biologische zoontje die ze opgegeven heeft voor adoptie. Hij is er van overtuigd dat Emma de verloren dochter van Sneeuwitje is en dat alle sprookjesfiguren uit het Sprookjesbos door een vloek van de Boze Koningin naar deze wereld zijn gestuurd.
Extra tip: de Spin-Off serie Once Upon A Time in Wonderland is ook enorm leuk!

Afbeeldingsresultaat voor once upon a time

Victorious
Haha oké, dit is eigenlijk echt een grote guilty pleasure, maar toen ik zag dat Victorious op Netflix stond wilde ik het eigenlijk meteen weer gaan kijken omdat het echt een soort jeugdsentiment is. Toen ik een jaar of veertien was keek ik dit altijd met Valerie op Nickelodeon, maar toen was het volgens mij Nederlands nagesynchroniseerd. Nu kijk ik het dus in het Engels en zijn de grappige stukjes nog veel grappiger. Afleveringen duren maar 20 minuten en je kan ze op zich los van elkaar kijken, dus meestal kijk ik er een paar als ik ondertussen bijvoorbeeld mijn kamer aan het opruimen ben.

Victorious gaat over het leven van een aantal middelbare scholieren op de school Hollywood Arts. Ze leren daar alles over zingen, dansen, acteren en muziek produceren. Het is vooral heel erg grappig en soms ook een beetje vreemd, maar ik hou ervan! En naast dat het vooral een humoristische serie is, zijn alle acteurs écht heel getalenteerd!

Afbeeldingsresultaat voor victorious

Game of Thrones
Last but zeker not least: Game of Thrones! Deze serie kijk ik samen met Rick via Skype, en het is zó ontzettend goed! Eigenlijk wist/hoopte ik vanaf het begin al dat Game of Thrones echt iets voor mij zou zijn, en gelukkig had ik gelijk. Het verhaal is elke keer weer super interessant, volgt een hele hoop personages waardoor het eigenlijk nooit saai is, en het is alles behalve voorspelbaar. Ik heb nu al een aantal keer gehad dat ik met mijn mond open zat omdat ik gewoon niet kon geloven dat zo’n belangrijk personage zou sterven. Ik ben nu in het begin van seizoen vijf dus ik loop nog niet helemaal bij, maar ik kom in de buurt! Eigenlijk ook wel fijn dat ik nog wat te kijken heb, want volgens mij duurt het nog bijna een jaar voordat er weer nieuwe afleveringen komen!

Game of Thrones gaat over het fictieve land Westeros en de zeven koninkrijken die om de troon van het land strijden. Je volgt eigenlijk alle verschillende koninkrijken, waardoor je vanuit alle hoeken informatie toegespeeld krijgt. Ik raad iedereen aan om deze serie te kijken want het is zó goed.

Afbeeldingsresultaat voor game of thrones

En dat waren de series die ik momenteel volg! Al moet ik me de komende weken misschien íets meer focussen op mijn studie haha, want de tentamens en essays staan alweer om de hoek.

Welke series volg jij op het moment? 

6 gedachten over “Series die ik momenteel volg

  1. Heb teen wolf ooit ook seizoen 1 gekeken maar er zijn zoveel series dat ik niet verder kan komen! Once upon a time😍 my favourite het nieuwe seizoen is nog maar net begonnen heb je het al gezien? Xxx

  2. Wij hebben ook net Netflix. Ja, ik weet het, ik vond het altijd overbodig. Ik heb ook de eerste aflevering van TeenWolf gezien, maar ik denk dat ik al verpest ben door Buffy, wat een stuk beter is. Maar leuk dat er een acteur uit Stargate inzat (Malouf!).
    Ik volg nu Rick and Morty, Deadwood, Masters of Sex (want nieuwe serie beschikbaar die ik nog niet gezien heb), ehm … en Star Trek natuurlijk, maar die gaan we sowieso aanschaffen als boxset voor kerst, dus … Plus ik ken de afleveringen al uit mijn hoofd, natuurlijk XD En eerlijk gezegd denk ik dat we deadwood ook wel gaan aanschaffen…
    Ik zou je de Tudors nog aan willen raden. Je vond Reign toch wel leuk? En GoT? Dan vind je Tudors ook leuk.

    1. Ik heb inderdaad al een paar afleveringen van de Tudors gezien en die vond ik echt super! Dus daar ga ik binnenkort ook maar eens mee verder als ik het wat rustiger heb met de studie. Bedankt voor de tip! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s