The Autumn Tag

Het is begin oktober en dan mag ik volgens mij officieel zeggen dat het herfst is! Hier in Ierland is het op dit moment nog geen écht herfstweer, want het regent verrassend weinig de laatste tijd, maar er schijnt wel een lekker herfstzonnetje, de bladeren van de bomen hebben prachtige kleuren en langzaam wordt het al iets kouder. De perfecte timing dus om deze herfstige tag in te vullen!

FAVORITE THING ABOUT AUTUM?
Dat is zonder twijfel de gezelligheid! Niets is fijner om in de herfst met een warm drankje en dekentje en een goed boek te vertoeven terwijl de regen tegen het raam tikt. Ook vind ik het heerlijk om door het bos te struinen en alle bladeren onder mijn voeten te horen knisperen. Oh, en de geuren! De herfst ruikt echt het lekkerst, en de geurkaarsen die ze daarvoor maken ook.

FAVORITE DRINK?
Thee en chocolademelk! En qua thee vind ik de smaken kamille, appel & kaneel, verse munt en mijn nieuwste ontdekking lemon & ginger heerlijk. Chocolademelk drink ik niet heel vaak omdat ik het best wel vullend vind, maar als ik het drink geniet ik er wel altijd enorm van! Van koffie kan ik trouwens soms ook genieten, maar alleen als ik cafeïne nodig heb. En ohja, chai tea latte maakt me ook heel blij. 🙂

FAVORITE SCENT/CANDLE?
Zoals ik bij de eerste vraag al noemde ben ik dol op de geur van de bladeren en bomen in de herfst als ik bijvoorbeeld door het bos loop. Maar ik vind kaneel ook altijd heerlijk ruiken in de herfst. Op dit moment brandt bij mij de geurkaars Cranberry & Orange die ik bij de Penneys (Primark in Ierland) kocht. Hoewel het volgens mij voor de kerst bedoelt is, brand ik hem lekker nu al en hij ruikt heerlijk! Kruidig, maar niet té, en lekker herfstig.

BEST LIPSTICK?
Eigenlijk draag ik niet heel veel lipstick, maar met uitgaan heb ik altijd een hele mooie donkere kleur op van de Hema Matte collectie, nummertje 11. Zoals je misschien al had verwacht is dit een matte lipstick, maar hij hydrateert wel goed én blijft goed zitten. Bonus: hij kost maar een paar euro.

GO-TO MOISTURIZER
Ik prijs mezelf gelukkig met een huid die niet enorm droog wordt in de herfst, dus een speciale moisturizer gebruik ik niet. Een dagcrème natuurlijk wel, en dat is de Nivea Essentials voedende dagcrème voor de gevoelige huid. Mijn huid is niet per se gevoelig, maar ik vind het altijd fijner om wel producten voor een gevoelige huid te gebruiken, want dan heb ik het gevoel dat er minder alcohol en dergelijke troep in wordt gestopt.

GO-TO COLOR FOR THE EYES?
Pfoe, wat een beauty gerelateerde vragen! Het is echt héél lang geleden dat ik oogschaduw droeg om eerlijk te zijn. Ik draag alleen mascara en wat oogpotlood, en als ik wat meer tijd heb ook nog een lijntje boven mijn oog.

FAVORITE MUSIC TO LISTEN TO?
Ik merkt dat ik in de herfst graag naar Indie muziek luister, omdat dat gewoon zo lekker chill is. De ‘Autumn Leaves’ afspeellijst op Spotify vind ik ook echt super fijn en die staat vaak aan hier!

FAVORITE OUTFIT TO WEAR?
Ik heb eigenlijk twee soorten kledingstijlen in de herfst. De ene is meisjesachtige rokjes met blousjes en gewoon de meer ‘schattige’ stijl, en de andere is lekker comfy: een broek met een warme trui of een vest. Eén van de redenen dat de herfst mijn favoriete seizoen is, is dat je qua fashion weer veel meer mogelijkheden hebt: laagjes! Het weer in Ierland is super wisselvallig dus eigenlijk moet je altijd wel iets warms bij je hebben, dus ik vind het weer heerlijk om lekker los te gaan met combineren, haha.

AUTUMN TREAT?
Ik heb eigenlijk niet een typische snack die ik alleen in de herfst eet, maar ik merk wel dat ik meer chocolade eet dan in de zomer! Ze hebben hier ook hele lekkere soorten chocola, zoals reepjes gevuld met hazelnoot crisps. Oh, en op de campus hier hebben we een Starbucks waar ze natuurlijk Pumpkin Spice Latte verkopen. Die vind ik echt heerlijk. Samen met een cinnamon roll van de Starbucks heb je dan mijn favoriete autumn treats bij elkaar denk ik, haha.

FAVORITE PLACE TO BE?
Precies waar ik nu ben: in Ierland! Doordat het hier zo groen is, en er zoveel natuur is, denk ik dat de herfst hier prachtig zal zijn. Op de dag dat jullie dit lezen ben ik met een grote groep internationals de omgeving rond Dingle aan het verkennen, wat ongetwijfeld weer prachtig zal zijn. Zin in!

FAVORITE NAILPOLISH?
Deze vraag hoort origineel niet bij deze tag, maar ik vond hem toch leuk om erbij te doen. Ik heb namelijk twee nagellakkleuren die ik echt non stop draag en geweldig goed bij dit seizoen vind passen. De ene is heel donkerpaars en van het merk Catrice: 38 Vino Tinto, en de andere is juist een hele mooie bessenrood. Perfecte herfstkleurtjes als je het mij vraagt!

En dat was de tag alweer. Als je hem wilt overnemen, dan mag dat natuurlijk!

Wat is jouw favoriete ding aan de herfst? 

4 gedachten over “The Autumn Tag

  1. Leuke TAG!
    Ik vind het heerlijk als alles buiten vol ligt met mooie gekleurde bladeren of als je thuis lekker een boekje zit te lezen met een dekentje erbij en een mok thee terwijl je de regen tegen het raam hoort tikken.. of HALLOWEEN wat deze maand op ’t programma staat.. Dat zijn wel dingen in de herfst waar ik altijd naar uitkijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s