Uit de oude doos #4

Vandaag heb ik weer een aantal artikelen voor jullie op een rijtje gezet die jullie misschien nog niet gelezen hebben. Er komen natuurlijk elke dag weer nieuwe bezoekers bij, en je kan natuurlijk onmogelijk alle artikelen die er in ruim 1,5 op deze blog zijn verschenen teruglezen! Ik hoop dat jullie de artikelen die ik heb uitgezocht leuk vinden. Ik zou zeggen: pak een lekker kopje thee en geniet ervan.

Geld besparen voor een grote uitgave (zoals een semester abroad): ik zit nu al meer dan een maand in Ierland en ik kan je vertellen, een semester in het buitenland studeren kost ontzettend veel geld. In dit artikel leg ik uit hoe ik gespaard heb voor deze grote uitgave.

Tips om te bloggen als je weinig tijd hebt: bloggen is best time consuming, en soms heb je daar minder tijd voor dan anders. Als je toch iets online wilt zetten, kunnen deze tips je daar misschien bij helpen.

Hoe ik samenvattingen schrijf van wetenschappelijke literatuur: niet het leukste om nu aan te denken, maar volgens mij komen de tentamens er in Nederland ook weer aan.

De vijf beste slechteriken: toegegeven, sommige slechteriken kun je gewoon niet haten, hoe slecht ze ook zijn. Ik zette mijn vijf favoriete slechteriken op een rij.

Over het ontstaan voor mijn blog: ik werd voor deze Blogger Recognition Award genomineerd en de ‘opdracht’ was dat je moest vertellen hoe je bent begonnen met je blog. Uiteindelijk werd het een lang artikel waarin ik vertel hoe en waarom ik ben begonnen met mijn blog, en geef ik tips voor beginnende bloggers.

10 goede en slechte eigenschappen: in dit artikel noem ik vijf goede en vijf minder goede eigenschappen van mezelf op. Het was nog best lastig om dit te schrijven, omdat je echt even goed naar jezelf moet kijken!

Mijn blogplanning: altijd al willen weten hoe ik werk met mijn planning op mijn blog? In dit artikel leg ik het haarfijn uit!

De frustraties van een te lange TBR: ik denk dat elke boekenliefhebber zich hier wel in kan vinden. Ik moest gewoon écht even mijn frustraties kwijt!

Dat waren de artikels die ik voor deze keer voor jullie op een rijtje heb gezet! Hopelijk vonden jullie het interessant en hadden jullie er iets aan. Tot snel!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s