9x de knapste mannelijke personages uit tv-series

Ik denk dat we het allemaal heel leuk vinden om series te kijken, of dat nou op Netflix is of ergens anders. Ik ben ook serieverslaafde en zit regelmatig te Netflixen als ik me verveel. Gelukkig spelen er in de meeste tv-series heel veel knappe mannen, die ik vandaag graag wat extra aandacht op mijn blog geef.

Afbeeldingsresultaat voor jon snow

1. James “Sawyer” Ford – Lost (Josh Holloway)
Ik zag Lost al een hele tijd geleden, maar degene die daarin echt mijn hart wist te stelen was Sawyer. Hoewel ik in het begin een schijthekel aan hem had, veranderde hij op den duur in één van mijn favoriete personages.

Afbeeldingsresultaat voor sawyer

2. Jon Snow – Game of Thrones (Kit Harington)
Sinds een paar maanden kijk ik Game of Thrones, en Jon Snow is toch wel één van de redenen waardoor die serie nóg leuker wordt gemaakt. Jammer genoeg heeft hij meestal wel een dik pak kleding aan, maar dat maakt zijn gezicht niet minder leuk om naar te kijken.

Afbeeldingsresultaat voor jon snow

3. Robb Stark – Game of Thrones (Richard Madden)
Om nog maar even in de Game of Thrones sferen te blijven, noem ik gelijk maar even de halfbroer van Jon Snow, namelijk Robb Stark. Eigenlijk viel hij me in het begin niet zo heel erg op, maar eigenlijk is hij echt heel erg leuk!

Afbeeldingsresultaat voor robb stark actor

4. Damon Salvatore – The Vampire Diaries (Ian Somerhalder)
Oké, stiekem loop ik nog een heel seizoen achter met TVD (Netflix wanneer zet je het laatste seizoen er nou eens op?!), maar de afgelopen zes seizoenen hebben er wel voor gezorgd dat ik een beetje verliefd werd op Damon. Hij is grappig en lief en zorgzaam, heeft humor en is tegelijkertijd heel mysterieus en belachelijk knap. Nog niet overtuigd, kijk dan maar hieronder:
Afbeeldingsresultaat voor damon salvatore smile

5. Michael Scofield – Prison Break (Wentworth Miller)
Prison Break is een geweldige serie, maar wordt nog nét een tikkeltje leuker gemaakt door Wentworth Miller. Hij weet de rol van Michael echt perfect neer te zetten en daarnaast verdrink ik elke keer weer in zijn blauwe ogen en mysterieuze glimlach.

Afbeeldingsresultaat voor Michael Scofield

6. Sebastian – Reign (Torrance Coombs)
Reign is naar mijn mening een geweldige serie, maar Bash maakt dat allemaal wel net een stukje leuker door zo knap te zijn. Ik ship Bash en Mary echt enórm vanaf het allereerste moment, dus elke aflevering is eigenlijk altijd weer een stukje frustratie, maar dat maakt niet uit. Ik hoop dat ze ooit nog samenkomen!

Afbeeldingsresultaat voor bash reign

7. Ezra Fitz – Pretty Little Liars (Ian Harding)
En de award voor de meest sexy leraar gaat naar.. Ezra Fitz uit Pretty Little Liars! Ook bij deze serie loop ik enorm achter, maar dat maakt Ezra niet minder knap. Ik moet snel maar weer verder gaan kijken zodat ik weer van zijn knap- en leukheid kan gaan genieten.Afbeeldingsresultaat voor ezra fitz

8. Nate Archibald – Gossip Girl (Chase Crawford)
Hoewel ik ook heel erg fan ben van Chuck, vind ik Nate toch wel echt een stuk knapper in Gossip Girl. Gewoon álles aan hem ziet er goed uit.

Afbeeldingsresultaat voor nate archibald

9. Hook – Once Upon A Time (Colin O’Donoghue)
Hoewel ik normaal gesproken niet echt op piraten val, is Hook wel echt een uitzondering. Zijn accent maakt het er ook niet slechter op. En zijn relatie met Emma maakt hem alleen nog maar leuker, love.

Afbeeldingsresultaat voor hook once upon a time

Natuurlijk zijn er nog véél meer knappe acteurs die in tv-series spelen, maar dit waren degene waar ik het snelst aan moest denken. Zo, genoeg gekwijld nu!

Welke acteur en van welke serie vind jij heel erg knap? 

 

9 gedachten over “9x de knapste mannelijke personages uit tv-series

 1. Hook! En ik vind Patrick Jane uit de Mentalist (echte naam weet ik even niet) ook zeker niet lelijk 😉

 2. Josh Holloway is zeker niet verkeerd. Hij had echt Gambit moeten spelen, hij had het gekund. … Nu is hij misschien iets te oud.Misschien. Lekker dom blondje in Lost, he?
  ‘Knap’ is natuurlijk een heel subjectief woord. Ik ben op dit moment erg fan van Eli uit SGU, omdat hij zo echt is. Jammer dat de serie zelf verder een beetje tegenvalt. Zullen we Jamie Bamber nog even noemen, uit Battlestar Galactica? En Daniel Dae Kim uit Lost and Hawaii Five-0? Enne… Clark Gregg (Agents of SHIELD) toch ook wel, en Nathan Fillion (Firefly).
  En Deadpool. Niet Ryan Reynolds. Maar wel Deadpool.

 3. Leuk lijstje 😉
  Heb je ooit the 100 gekeken? Daar zijn alle mannelijke acteurs ook niet verkeerd 😉 Vooral Bob Morley, hij speelt Bellamy (een van de hoofdpersonen). Aanrader haha! :p
  xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s