Series die ik nog wil kijken #6

Nu ik in Ierland op mezelf woon, heb ik besloten om Netflix te kopen zodat ik als ik me verveel lekker series kan kijken wanneer ik wil. En jongens, het is zo verslavend! Ik wil eerst de series afkijken waar ik al aan begonnen was, maar daarna hoop ik snel aan een hoop nieuwe series te kunnen beginnen!

flowers, white, and laptop afbeelding

The Walking DeadAfbeeldingsresultaat voor the walking deadGeen idee of dit iets voor mij is, maar ik wil het wel een kans geven! Op zich vind ik zombies en dat soort dingen best cool, dus misschien vind ik dit ook wel heel leuk. Al ben ik wel een beetje bang dat het heel vies en bloederig kan zijn soms, haha.

The Last ShipAfbeeldingsresultaat voor the last shipNet zoals bij The Walking Dead heb ik geen idee of ik dit leuk vind, maar het is zeker het proberen waard. Ik hou van apocalyps-achtige verhalen, en deze serie gaat over een dodelijk virus die de mensheid bedreigd.

VictoriaAfbeeldingsresultaat voor victoria serieIk ben dol op Reign en The Tudors en daarom denk ik dat deze serie ook wel iets voor mij is. Victoria gaat over het achtienjarige meisje dat de Engelse troon bestijgt en daarmee Queen Victoria wordt.

Mr. RobotAfbeeldingsresultaat voor mr robotEerlijk gezegd had ik nog nooit van deze serie gehoord, maar Elles (mijn huisgenootje in Ierland) zei dat deze serie supervet was en daardoor werd ik heel benieuwd! Het gaat over het hacken van computers en dergelijke, meer weet ik eigenlijk ook niet.

VikingsAfbeeldingsresultaat voor vikings season 1

En als laatste serie in dit rijtje vandaag: Vikings! Dit gaat, zoals de naam al enigszins duidelijk maakt, over Vikings in de 8e eeuw in Scandinavië. Hoewel ik denk dat af en toe er wel ruw aan toe zal gaan en ook bloederig zal zijn, ben ik hier wel heel benieuwd naar!

En dat waren de series die ik de laatste tijd aan mijn to-watch lijstje heb toegevoegd! Het lijstje wordt helaas steeds langer, maar hopelijk kan ik binnenkort weer aan een nieuwe serie beginnen!

Welke serie kijk jij op dit moment? 

 

4 gedachten over “Series die ik nog wil kijken #6

  1. The Walking Dead en Vikings zijn gruwelijk geniaal! 😀 Die zijn het echt waard om te kijken hoor, zo spannend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s