Help Me Book Tag

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een tag heb gedaan, dus bij deze! Ik kwam deze tag tegen bij Kwante en zoals zij ook al zei, is het een hele leuke manier om je favoriete karakters een rol te geven in jouw dagelijkse leven. Laten we snel naar de vragen gaan kijken!

Afbeeldingsresultaat voor help me book tag

vraag 1

Deze is makkelijk! Ik zou dan gelijk Hermelien Griffel uit de Harry Potter serie bellen. Naast dat ze super slim is, is ze ook heel goed in het motiveren om te studeren. Althans, zij wist altijd Harry en Ron zover te krijgen om te studeren. Dus ik denk dat zij me hierbij wel kan helpen!

vraag 2

America Singer zou het vast niet erg vinden om wat van haar centen aan mij te geven! Ze weet immers zelf hoe het is om arm te zijn. 😉

vraag 3

Will Herondale kan hier vast goed mee om gaan. Hoewel de inbreker – hopelijk – geen demon is, kan Will hem vast in een ogenblik onschadelijk maken.

vraag 4

Rhysand mag mijn komen redden hihi, en dan kunnen we daarna samen wegvliegen naar het Nachthof met zijn sterke vleugels en nooit meer terugkomen. Ja, lijkt me een goed idee.

vraag 5

Kenji uit Shatter Me! Ik weet zeker dat hij mij binnen no-time weet op te vrolijken met zijn gekke grapjes en leuke karakter.

vraag 6

Ik lees eigenlijk niet zo heel veel boeken over Zombies, maar ik denk dat Katniss en ik wel een goed team zouden zijn. Zij zou elke zombie recht in zn hoofd kunnen schieten en dan kan ik ondertussen gillend wegrennen.

vraag 7

Ik wilde hier stiekem weer Rhysand zeggen, maar dat zou een beetje saai zijn. Daarom ga ik voor Dorian uit Throne of Glass! Hij woont namelijk in een prachtig paleis en dat lijkt mij ook wel wat. 🙂

vraag 8

Tessa Gray! Die Victoriaanse kledingstijl vind ik zo prachtig. Al heb ik dan ook wel een dienstmeisje nodig die mijn korset elke ochtend en avond wil aan- en uitdoen.

vraag 9

Dan kies ik voor Zes van de Loriënkronieken. Zij is zo kick-ass en heeft zo’n overtuigingskracht dat ze mij vast wel kan redden uit deze onrechtvaardige situatie!

vraag 10

Hoe kan ik hier nu één van kiezen?? Rhysand, Peeta of Jem mogen mij best komen troosten haha.

 

4 gedachten over “Help Me Book Tag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s