Mijn favoriete Booktubers

Booktubers vliegen de laatste tijd als paddenstoelen de grond uit, en hoewel het niet echt iets voor mij is, vind ik het wel hartstikke leuk om naar boekgerelateerde filmpjes te kijken! Ik kan echt genieten van de bookshelf tours, wrap-ups, bookhauls enzovoorts, al is het iets minder goed voor mijn TBR die alleen maar hoger wordt.. Enfin, vandaag een lijstje met mijn favoriete Booktubers!

Afbeeldingsresultaat voor booktube

A Book Utopia
Mijn absolute favoriet als het over Booktubers gaat, is Sascha. Zij vindt precies dezelfde boeken als ik leuk en daarnaast is ze altijd super enthousiast en grappig. Ik ben gek op haar wrap ups en bookhauls, en ook de challenges die ze met andere Booktubers doet zijn altijd geslaagd. Go Sascha!

Sanne Leeh
Naast dat Sanne één van mijn beste vriendinnetjes is, vind ik haar ook een superleuke Booktuber. Qua boeken hebben we helemaal dezelfde smaak (zo begon onze vriendschap ook een beetje, haha), en vaak fangirlen we daarom ook over hetzelfde. Ze is altijd enthousiast in haar filmpjes en ik kijk er graag naar.

Fleurine
Nog een Booktuber van Nederlandse bodem (yay voor Nederlandse Booktubers!): Fleurine. Ik heb Fleurine ontmoet bij YALFest vorig jaar, en ben vanaf toen ook haar filmpjes gaan kijken. Hoewel ze qua boeken een iets andere smaak heeft (voornamelijk contemporary) dan ik, vind ik haar filmpjes wel heel erg leuk om te zien. Vooral haar Nederlandse vs. Engelse bookcover video’s vind ik heel leuk!

Peruse Project
Raegen (als ik het zo goed schrijf) leest ontzettend veel boeken, ook voor haar studie. Ze houdt ook veel van (volwassen) fantasy en dat vind ik ook leuk, dus qua smaak komen we aardig overeen! Daarnaast is haar boekenkast ook om te kwijlen:

Read By Zoe
And last but not least: Zoë! Dit is ook echt één van mijn favoriete Booktubers. Ik vind Zoë zo schattig en lief overkomen altijd, en ook heel erg als zichzelf. Daarnaast doet ze me op één of andere manier echt denken aan de actrice Anna Popplewell, die ik zowel in Narnia als in Reign geweldig vond.

En dat zijn mijn favoriete Booktubers! Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie favorieten, dus laat vooral even achter in de reacties naar wie jullie graag kijken op Youtube.

Liefs, Rowan

3 gedachten over “Mijn favoriete Booktubers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s