Movies I’ve Seen #8

Ik heb de afgelopen tijd weer een aantal films gezien, die ik graag met jullie wil delen! De genres van de films zijn echt enorm uitlopend, van comedy tot animatie tot thriller, dus laten we snel gaan kijken welke films er deze keer op mijn lijstje staan!

movies2

Dirty Grandpa

Met Sanne keek ik deze onwijs foute film waarbij de opa van een jongen (Zac Efron, de grootste reden waarom we deze film in eerste instantie gingen kijken) nadat zijn vrouw is overleden helemaal wild wordt. Het is best grof en raar soms, maar we hebben wel gelachen!

Finding Dory

Met Rick ging ik naar Finding Dory en vlak hiervoor keken we Finding Nemo. Finding Dory is echt een onwijs leuke film en ik denk dat ik hem stiekem nog leuker vind dan Finding Nemo! Dory herinnert zich steeds meer van haar verleden en gaat op zoek naar antwoorden, terwijl Nemo en zijn vader op zoek gaan naar Dory. Ik heb gelachen en ik heb een traantje weggepinkt, dus ik vind het echt een aanrader!

The Godfather 1, 2 en 3

Mijn moeder en Valerie gingen naar Sicilië op vakantie en daarvoor had mijn moeder alle Godfather films gekeken, omdat deze zich deels in Sicilië afspelen. The Godfather is natuurlijk een onwijze klassieker dus ik vond het ook wel leuk om de films mee te kijken. Toegegeven: ze zijn soms wel echt langdradig (ze duren allemaal ongeveer 3 uur), maar het is het kijken zeker waard!

Daglicht

Nog een film die ik met mijn moeder en Valerie keek: Daglicht. Dit is een verfilming van een boek van Marion Pauw en kreeg een 7.1 op IMDB. Wát een onwijs goede film is dit zeg! De plottwist die erin zat hadden we alledrie totáál niet aan zien komen en de film heeft echt nog een week door mijn hoofd gespookt. Zeker een aanrader!

En dat waren de films die ik afgelopen tijd heb gezien!

Welke films hebben jullie laatst gezien? Zitten er nog aanraders tussen? 

6 gedachten over “Movies I’ve Seen #8

  1. Finding dory lijkt me een geweldige animatie film! Wil ik ook graag zien. Ik heb deze maand Jungle Book gezien (de niet animatie versie), hij was goed en mooi, maar toch anders, hahaha! Ook heb ik Zootropolis gekeken, die was echt TOP!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s