1000 vragen aan jezelf #23

Het is weer zondag en dat betekent een nieuwe dosis vragen over mezelf! Vorige week heb ik dit op mysterieuze wijze overgeslagen, maar vandaag ben ik weer terug. In dit artikel lees je onder andere welk gerecht ik elke dag wel zou kunnen eten, en nog veel meer!

1000 vragen aan jezelf

621. Van wie heb je onlangs afscheid moeten nemen?
Van mijn moeder en zusje die een weekje naar Sicilië zijn. Vanavond komen ze weer terug!

622. Ben je een jongens- of een meisjesvader?
Ik snap deze vraag niet zo goed, want ik ben helemaal geen vader. :’)

623. Heb je wel eens je eigen ansichtkaarten gemaakt?
Vroeger maakte ik met mijn oma wel eens ansichtkaarten van theezakjes. Dat was altijd heel leuk om te doen.

624. Hoe zou je familie jou omschrijven?
Ik denk als lief, zorgzaam en ambitieus.

625. Waar zoek je je kleding op uit?
Ik vind het heel belangrijk dat het lekker zit en ook nog flatterend staat.

626. Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?
Ik kan er heel slecht tegen als ik geen controle heb over een bepaalde situatie en daar kan ik heel chagrijnig van worden haha.

627. Welk gerecht zou je elke dag willen eten?
Sushi of nachos!

11873500_965762220132658_110227029530423039_n.jpg

628. Met welk gevoel loop je door een dierentuin?
Ik vind het bezoeken van een dierentuin wel heel leuk, maar toch heb ik altijd wel een beetje een dubbel gevoel, omdat dieren natuurlijk niet in gevangenschap horen te leven. Maar aan de andere kant zijn de meeste dieren in een dierentuin in gevangenschap geboren en weten dus ook niet beter. Heel dubbel.

629. Wanneer had je eerder je grenzen moeten aangeven?
Dat is eigenlijk best vaak zo, omdat ik moeilijk nee kan zeggen, iedereen tevreden wil houden en me heel snel schuldig voel. En wie zit er dan uiteindelijk met de gebakken peren? Juist ja, ik.

630. Wat vind je de beste slechte film die ooit gemaakt is?
Wat een rare vraag, haha. Dan ga ik voor oude films in het algemeen, waarvan het verhaal goed in elkaar zit maar de uitwerking zo slecht is door de neppe special effects en greenscreens van slechte kwaliteit.

631. Is elke dag een nieuw begin?
Hoewel dat soms moeilijk is als je ’s avonds met een rotsituatie naar bed gaat, is elke dag op zich wel een nieuw begin. Je kunt in ieder geval proberen om er elke dag het beste van te maken!

632. Waar ga je het liefst naar toe op een eerste date?
Iets drinken of eten vind ik altijd leuk, maar ik vind het bijvoorbeeld ook heel leuk om iets te gaan doen. Zoals naar de dierentuin, schaatsen, wandelen. Dan kan je elkaar ook meteen goed leren kennen!

633. Wanneer heb je je voor het laatst moeten inhouden?
Toen mijn vriend en ik laatst in mijn huis samenwoonden omdat mijn moeder en zusje op vakantie waren, moest ik me soms wel inhouden als hij zijn rommel niet achter zijn kont opruimde ;). Maar verder was het heel gezellig haha.

634. Kun je iemand nadoen?
Ooit heeft iemand tegen me gezegd dat ik het taaltje van de Sims altijd zo goed na kon doen. Ik heb zelf géén idee of dit waar is.

11707447_946820465360167_6902398543814735361_n.jpg

635. Wat had je veel eerder moeten doen?
Mijn ticket naar Ierland moeten boeken. Een paar maanden geleden waren ze echt stukken goedkoper dan nu..

636. Zing je altijd mee in de auto?
Jep, al-tijd.

637. Met wie zou je graag willen ruilen van leven?
Moet die persoon echt bestaan of mag het ook een fictief karakter zijn? In dat laatste geval zowat iedereen uit mijn lievelingsboeken. In het eerste geval zou ik wel een dagje met Koningin Máxima willen ruilen.

638. Wanneer heb je voor het laatst heel hard gejuicht?
Ik denk dat dat bij het concert van Coldplay was!

639. Hoe gaat het met je liefdesleven?
Heel goed gelukkig! 🙂

640. Waardoor raak je geïnspireerd?
Alles om me heen kan me inspireren!

641. Welk muziekinstrument zou je graag willen bespelen?
Ik speel al piano, maar ik zou zó graag gitaar willen spelen omdat je een gitaar veel makkelijker meeneemt ergens naartoe dan je piano, haha.

642. Heb je een grote algemene kennis?
Ja volgens mij wel! Ik wil ook van alles het liefst zoveel mogelijk weten en ben dol op spelletjes zoals Trivia.

Zo, dat was het weer voor vandaag! Zingen jullie altijd mee in de auto? 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s