Ierland en mijn blog

Over minder dan drie weken is het al zover: dan vertrek ik voor vier maanden naar Ierland. Hoewel ik het zelf nog steeds niet helemaal kan bevatten, heb ik er wel ENORM veel zin in en kan ik haast niet wachten om in het vliegtuig te stappen. Aan de andere kant vind ik het doodeng, maar ik ben er van overtuigd dat het allemaal wel goed komt.

Omdat ik in Ierland natuurlijk moet studeren, maar ook ontzettend veel leuke dingen ga doen, nieuwe vrienden ga maken én op mezelf ga wonen, kunnen jullie je misschien voorstellen dat ik waarschijnlijk geen tijd meer heb om elke dag een artikel online te plaatsen op mijn blog. Dat lukt nu al weken niet, door alle voorbereidingen en dergelijke.

Ik heb lang getwijfeld over wat ik nou moest met mijn blog als ik in het buitenland zit. Sommige zeiden dat ik misschien een pauze kon houden, maar dat vind ik ook zo zonde van mijn opgebouwde werk! Daarom heb ik besloten gewoon af en toe een artikel te plaatsen, zonder een precieze regelmaat. Er zullen dus soms meerdere artikelen per week online komen als ik een keer wat meer tijd/inspiratie heb, en soms wat minder. Op deze manier hou ik de druk om te bloggen voor mijzelf het laagst, want het moet natuurlijk wel een hobby blijven!

Hopelijk kan ik jullie op mijn blog een beetje op de hoogte houden van al mijn belevenissen in Ierland, maar dat denk ik wel! En anders kunnen jullie me natuurlijk volgen op social media, waar ik genoeg zal updaten voor het thuisfront. Voor nu wens ik jullie allemaal nog een hele fijne vakantie voordat het echte leven weer gaat beginnen haha.

Liefs, Rowan

7 gedachten over “Ierland en mijn blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s