Boeken die ik meeneem naar Kroatië

Morgen is het zover en ga ik lekker twee weken roadtrippen naar en door Kroatië! We zitten veel in de auto, en dat betekent dat ik lekker veel tijd heb om te lezen. Omdat we met de auto reizen, heb ik gelukkig geen bepaald gewicht waar ik me aan moet houden en daarom heb ik besloten om heel veel boeken mee te nemen die ik het liefst wil lezen voordat ik naar Ierland ga. Het zijn er negen, die ik denk ik nooit allemaal ga lezen in twee weken, maar zo heb ik in ieder geval genoeg keus!

P1150539.JPG

Helemaal bovenop de stapel ligt mijn ereader, die ik alleen meeneem voor als ik zó graag het vervolg op een boek wil lezen dat ik echt niet meer kan wachten. Legend is een best dun boekje waar ik veel goede berichten over heb gehoord, dus die gaat zeker mee. De 100 kocht ik bijna een jaar geleden in Den Bosch en heb ik nog steeds niet gelezen, terwijl het zo’n prachtige cover heeft en het verhaal heel cool klinkt. Ik neem ook drie boeken mee van Aimée Carter: de eerste twee delen van de Godinnentest, en Marionet. Beide series klinken echt heel cool en staan ook al langere tijd op mijn TBR plank.

Nadat ik De IJzeren Engel las, besloot ik dat ik héél snel verder wilde met de Kronieken van de Onderwereld, waar ik pas twee boeken van gelezen had. Het derde boek, Stad van Glas, had ik nog staat, dus die neem ik zeker mee. Ook het tweede deel van de Helse Creaties, De IJzeren Prins, gaat mee op reis.

Pupil kocht ik vorig jaar samen met De 100, maar staat ook nog steeds ongelezen in mijn kast. Tijd om daar verandering in te brengen en te gaan lezen, want ik hoor steeds meer mensen die er helemaal weg van zijn!  Als laatste neem ik Half Zwart mee van Sally Green. Ik heb eigenlijk nog niet zoveel over dit boek gehoord, maar volgens mij komt het derde en laatste deel bijna uit, dus dat leek me een mooi moment om aan het eerste deel te beginnen!

Dat zijn dus heel veel boeken die ik meeneem, en ik ben benieuwd hoeveel ik er uiteindelijk van deze negen ga lezen. Ik hoop natuurlijk zoveel mogelijk, maar we zullen het zien. Ik hou jullie op de hoogte!

De komende twee weken kan ik jullie niks beloven over het aantal artikelen die online komen. Ik heb wat vooruit geschreven en ga ook in de auto nog wat schrijven, maar het ligt ook heel erg aan de internetverbinding in hoeverre ik kan uploaden. Ik ga in ieder geval mijn best doen!

Welke boeken nemen jullie mee op vakantie? 

 

8 gedachten over “Boeken die ik meeneem naar Kroatië

 1. Lijken me allemaal erg leuke boeken! half zwart wil ik binnenkort ook gaan lezen, daarnaast zit ik te denken aan “hallo, tot ziens en alles daartussen” en “Reboot”.. Lijken me ook wel boeken voor in de vakantie.

 2. Ik kende de boeken, met uitzondering van de boeken van Aimée Carter, nog niet en ze lijken me tof. Ik ben vooral benieuwd naar de 100. O, en van de godinnenserie heb ik wel genoten, het zijn fijn vakantieboeken. Geniet ervan 🙂

 3. Leuk hoor, roadtrippen!
  Ik neem zes boeken mee tijdens het camperen in Coevorden 🙂
  – Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen 83 1/4 jaar
  – Zolang er leven is, het nieuwe geheime dagboek van Hendrik Groen 85 jaar
  – De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine
  – De Lord of the Rings trilogie (in het Duits).

  Hoop er toch zeker een paar uit te lezen 🙂
  Veel plezier in Kroatië!

 4. Wauw zoveel boeken! Ik had op vakantie scarlet, the summer i turned pretty trilogie en amy and rogers epic detour mee op vakantie. Heb alleen scarlet niet gelezen, die lees ik nu!
  x

 5. zoveel boeken… Held! Ik neem er meestal 3 mee per week en ook altijd mijn ereader (voor het geval dat). Fijne vakantie!

 6. Wat fijn dat je in de auto kunt lezen! Ik word dan altijd wagenziek, dus een roadtrip is voor mij niet het ideale moment om te lezen.. Ik heb zelf vorige week Marionet gelezen en dat boek was echt awesome ❤ ook de 100 en Legend zijn zeker aanraders! Fijne vakantie en geniet van al die mooie boeken 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s