Mijn verjaardagscadeautjes

Mijn verjaardag is natuurlijk alweer een tijdje geleden, maar ik wilde jullie alle leuke cadeautjes die ik gekregen heb niet onthouden! Ik heb echt onwijs leuke dingen van iedereen gekregen en iedereen had zo zijn best gedaan. Bereid jezelf voor op héél veel cadeautjes, haha.

P1150536.JPG

 

Allereerst het grootste cadeau wat ik kreeg: een Kobo Aura HD ereader! Deze kreeg ik van mijn ouders en het hoesje kreeg ik van Valerie. Ik ben hier zo onwijs blij mee! Nu kan ik in Ierland lekker boeken blijven lezen zonder dat ik een hele stapel in mijn koffer moet meenemen.

P1150507.JPG

Van Valerie kreeg ik behalve het hoesje voor mijn ereader ook nog deze onwijs leuke verjaardagsthee. Hij ruikt echt heerlijk naar rozen en kersen.

P1150510.JPG

Van Rick kreeg ik een sushidate cadeau, omdat we allebei zo van sushi houden. Daarnaast kreeg ik ook nog deze leuke sushi kit mét receptenboekje, zodat we ook eens zelf sushi kunnen gaan maken.

P1150511.JPG

Ook kreeg ik van mijn ouders een draadloos Bluetooth speakertje die ik kan meenemen naar Ierland. Echt onwijs handig!

P1150512.JPG

Amy kwam op mijn verjaardag zelf nog even snel langs met een heel leuk cadeautje, namelijk dit super schattige jurkje. Het is echt wat voor mij en hij staat ook heel zomers. Ik kan niet wachten om hem te dragen in Kroatië!

P1150513

Ook kreeg ik van mijn ouders een pakketje met wat hebbedingetjes. Dit is wat er onder andere in zat:

P1150514.JPG

P1150515.JPGHet mintgroene armbandje kreeg ik van mijn buurvrouw, de rest van mijn ouders! 

Van mijn tante kreeg ik dit leuke Marokkaanse pakketje, omdat we dit jaar allebei in Marrakesh zijn geweest en dat geweldig vonden.

P1150518

Ook kreeg ik wat leuke spulletjes voor mijn kamer in Ierland. Dit zijn daar een paar van. Ik kreeg de geurkaars en het leuke bord van een studievriendinnetje van me, en het andere kaarshoudertje van oude hockeyvriendinnetjes.

P1150520.JPG

Van de vriendin van mijn vader en haar dochter kreeg ik ook een superleuk pakketje, waar onder andere deze fles lekkere wijn zat en twee champagneglazen. De wijn was superlekker, hebben Sanne en ik afgelopen woensdag getest.

P1150521.JPG

Van mijn andere stiefzusje Paula en haar vriend kreeg ik ook een leuk pakketje, waar onder andere twee tijdschriften inzaten die ik tijdens de vakantie lekker kan gaan lezen!

P1150522.JPG

Ik kreeg ook wat lekkers om te eten en drinken..

P1150523.JPG

Een haarmasker, sleutelhanger voor mijn nieuwe sleutelbos en Tangle Teezer..

P1150525.JPG

Omdat ik dus voor een tijdje op mezelf ga wonen, kreeg ik van de vriendin van mijn vader en ook van twee vriendinnetjes studentenkookboeken. Hartstikke leuk!

P1150527.JPG

Van mijn bestuursgenootjes kreeg ik een onwijs leuk cadeau, namelijk een boekje genaamd ‘The Great Cat’, met allemaal gedichten over katten erin. Daarnaast kreeg ik ook het boekje ‘642 tiny things to write about’ van hen. ‘Elke dag een vraag’ kreeg ik van mijn studievriendinnetjes Amy, Iris, Sanne, Nadine en Liz. Superleuk!

P1150528

Van mijn hockeyvriendinnetjes kreeg ik ook nog in het pakketje dat ze hadden gemaakt, allemaal handige spulletjes voor op reis.

P1150529.JPG

Van mijn buurvrouw en haar vriend kreeg ik ook echt een onwijs leuk cadeau waar ik echt even stil van was. Ze heeft een soort van fotocollage voor me gemaakt met allemaal foto’s die ze op Facebook had gevonden, zodat ik al mijn dierbaren bij me heb op mijn semester abroad. Ik vond het echt zo lief van haar, al dat werk en die moeite! En het ziet er ook nog eens geweldig leuk uit.

P1150531.JPG

Ook kreeg ik nog een leuke pyjama, een ‘goed’ boek en een pak met servetjes.

P1150532.JPG

Van mijn ouders kreeg ik nog een luchtje en van Celine kreeg ik een superlief mini fotoboekje met allerlei leuke foto’s van het afgelopen jaar.

P1150533.JPG

En als klap op de vuurpijl kreeg ik van Sanne dit prachtige kettinkje. Hij is echt zo fijn en mooi, ik ben er zo blij mee!

P1150534.JPG

En dat waren alle cadeautjes! Ik ben zo onwijs verwend door iedereen. Als ik dit allemaal zo terugzie ben ik weer helemaal sprakeloos haha. Nogmaals superbedankt iedereen!!

5 gedachten over “Mijn verjaardagscadeautjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s