Capture My Week #12

Zoals jullie misschien hebben kunnen merken kwamen er wat minder artikelen online op mijn blog deze week. Dat kwam omdat ik een ontzettend drukke, maar leuke week had! Ik werkte ook vier dagen, maar na mijn werk en in het weekend deed ik een hoop leuke dingen. Kijk mee!

CMW12

Maandag
Maandag was een saaie dag waarop ik niet zoveel deed. Ik moest werken van 12 tot 19 en daarna was ik eigenlijk zo moe dat ik ’s avonds niet heel veel meer deed behalve lezen.

Dinsdag
Dinsdag werkte ik weer (begint het jullie al te vervelen?) van 12 tot 19 en daarna reisde ik richting Amsterdam Oost om met wat studievrienden te gaan eten. Daarna hadden we onze laatste borrel van de studievereniging, en dat was in bierproeverij De Prael! Het was echt een hele toffe plek. Wel een beetje hipster en alternatief, maar dat vond ik juist wel cool. En de biertjes waren ook heel speciaal, dus dat was extra leuk. Voor €10 kregen we vier biertjes te proeven én nog nootjes en water. Aanrader!

Woensdag
Woensdag werkte ik wéér de hele dag, maar ’s avonds kwam Sanne onverwachts langs en dat was heel leuk! We keken de film Dirty Grandpa, die heel random maar wel heel grappig was. En we hadden even goed bijgepraat, want we hadden elkaar al veels te lang niet gezien.

Donderdag
Donderdag was ik een dagje vrij en was ik de hele dag met Rick. We dachten dat het heel mooi weer werd dus we gingen varen en chillen bij zijn oma in de tuin (want die woont aan het water). Helaas liet de zon zich niet vaak zien, maar het was heel erg gezellig.
‘S avonds ging ik samen met Amy en wat vrienden van Rick chillen in Vondelpark, en daarna gingen we uit. Het was een hele gezellige avond.

Foto 07-07-16 23 48 55

Vrijdag
Donderdagnacht lagen Rick en ik pas om vier uur in bed en ’s ochtends rond half 8 werden we alweer bruut gewekt door allerlei werklui die in de tuin gingen boren. Ik had dus echt een hele korte nacht gehad en moest helaas weer van 12 tot 19 werken. Gelukkig ging het over het algemeen wel steeds beter, maar ik was wel héél blij toen ik klaar was. ‘S avonds keek ik met mijn moeder en Valerie de thriller Daglicht. Het was echt een onwijs goede film met een méga plottwist. Echt een aanrader!

Zaterdag
Zaterdag sliep ik heerlijk uit en ging daarna naar Rick om Game of Thrones te kijken, want we hadden allebei wel behoefte aan een uitrustdag. Na één aflevering gingen we echter naar het dorp om nog wat inkopen voor zijn barbeque te doen, en toen aten we meteen even een heerlijk broodje bij de bakker.

Foto 09-07-16 15 32 40

Rond vijf uur ging ik naar Amy, die eigenlijk best dichtbij Rick woont, want haar buurt had een buurtbarbeque, en ik mocht ook komen. Het was heel lekker en gezellig, maar ging wel vrij vroeg weer naar huis omdat ik echt kapot was.

Foto 09-07-16 20 02 04

Zondag
En toen was het alweer zondag! Dat was een hele leuke dag, want ik ging met Rick naar IJmuiden om daar de zogenaamde Bunkerroute te lopen. Het was heerlijk weer en het was echt heel cool om al die bunkers te zien. We hebben ook nog even heerlijk gezeten bij een strandpaviljoen en zijn toen over het strand teruggelopen. Het was een hele leuke dag!

En dat was mijn week alweer! Aankomende week wordt weer heel druk, en die week daarop ga ik al op vakantie! Dat zullen jullie natuurlijk allemaal te zien krijgen in de aankomende Capture My Weeks.

Wat is het leukste wat jij afgelopen week hebt gedaan? 

Een gedachte over “Capture My Week #12

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s