Capture My Week #10

Een dagje later dan normaal, maar ik had op mijn verjaardag echt geen puf meer om dit artikel te schrijven én ik moest maandag de hele dag werken. Maar w

at een geweldige week was dit! Ik kreeg vakantie, ging naar Coldplay, had een verjaardag, ging uit én als klap op de vuurpijl was ik zondag jarig. Ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt dus laten we maar snel gaan kijken!

CMW10.jpg

Maandag en dinsdag
Maandag en dinsdag waren niet heel bijzonder (dat is vaak zo, valt me op). Ik werkte op maandag en ging beide dagen naar college. Dit was mijn laatste collegeweek dus er moest een hoop gebeuren, maar dan wel met het vooruitzicht dat ik bijna vakantie had!

Woensdag
Woensdag was wederom geen hele speciale dag. ‘S avonds keek ik met Rick Game of Thrones en toen ik thuis kwam las ik De IJzeren Engel uit. Man man man, wát een geweldig boek!

Foto 22-06-16 00 42 50

Donderdag
Donderdag was een dag waar ik al héél lang naar uit keek: het Coldplay concert! We hadden voor Kerstmis van mijn vader concertkaartjes gekregen dus we moesten er lang op wachten, maar donderdag was het eindelijk zo ver! Helaas stonden we wel echt anderhalf uur in de file waardoor we best wel achteraan stonden, maar het concert was evengoed geweldig. Ik heb enorm genoten!

 

Foto 23-06-16 23 01 12

Vrijdag
Vrijdag was een enorm leuke, maar drukke dag. ‘S ochtends ging ik voor de allerlaatste keer dit jaar naar college om ons eindonderzoek te presenteren. Daarna hadden we eindelijk vakantie!! Het voelt echt enorm raar dat ik in principe tot februari niet meer op de VU hoef te zijn (wat overigens wel gaat gebeuren, want ik heb nog bestuursdingen). Ik ging ook zo snel mogelijk naar huis en thuis kookte ik samen met mama een hele lekkere maaltijd. Daarna was het alweer tijd om de deur uit te gaan, want ik zou samen met Rick een ijsje gaan eten omdat het zulk lekker weer was. Helaas dacht ik er pas aan om een foto te maken toen we ons ijsje al voor de helft op hadden haha.

Foto 24-06-16 19 27 38

Daarna reed ik samen met Amy en Nadine naar De Goorn, want Iris was die dag jarig en vierde het ook! Het was echt enorm gezellig en we maakten deze enorm leuke foto:

Foto 25-06-16 13 45 41.jpg

Rond twaalf uur reden Amy en ik weer terug naar huis, want Amy moest de volgende dag weer vroeg tennissen. Rick was echter ook nog bij vrienden en zei dat ik wel langs mocht komen. Aangezien ik totaal geen zin had om al naar huis te gaan ging ik spontaan even langs. Het was heel gezellig en er was ook een heerlijk kampvuurtje.

Foto 25-06-16 01 21 36

Zaterdag
Zaterdag was een lekker rustig dagje. Ik deed wat boodschappen voor mijn verjaardag met mama en de rest van de dag rommelde ik thuis wat. ‘S avonds ging ik uit met Amy, Iris, Celine en Bianca, omdat ik om twaalf uur jarig was. Het was een superleuke avond en de beste manier om mijn verjaardag in te luiden! We kregen onder andere gratis champagne en we hebben goed gefeest.

Zondag
En.. zondag was ik opeens jarig! Overdag kwamen mijn opa’s en Rick een taartje eten en daarna zijn we lekker uiteten geweest bij Chicoleo in Noordwijk. Ik heb onwijs veel leuke cadeautjes gekregen (waaronder een e-reader!! Zo blij mee!) en het was gewoon een hele leuke dag.

Foto 26-06-16 16 06 39Foto 26-06-16 15 13 03Foto 26-06-16 18 54 08

Iedereen nog bedankt voor de lieve felicitaties! Ik heb me echt heel jarig gevoeld.

Wat hebben jullie deze week gedaan? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s