WIN: een boekenpakket!

Zoals jullie vanochtend misschien al hebben gezien, is het vandaag mijn verjaardag. En wie jarig is trakteert! Ik heb voor jullie een heel leuk boekenpakket samengesteld waar ik hopelijk iemand heel blij mee ga maken! Klik snel verder om te zien wat je moet doen om kans te maken.

P1150473.JPG

Wat kun je winnen?
In het boekenpakket zitten vijf verschillende boeken van verschillende genres. Zo is Het lange afscheid van Charlie St. Cloud van Ben Sherwood een echte tranentrekker. Stuk van Jou van Sophie Jackson is een hete New Adult die je hart sowieso sneller doet kloppen. In Haar Schoenen van Abby McDonald is een heerlijke zomerse chicklit . Wat ik was van Meg Rosoff is een mooie contemporary met LGBT elementen en Oorlogswinter van Jan Terlouw is een jeugd- en oorlogsroman die ook (jong)volwassenen nog goed kunnen waarderen.

Wat moet je doen?
Om dit geweldige pakket te winnen hoef je maar een aantal kleine dingen te doen! Ik heb vandaag een ereader voor mijn verjaardag gekregen en wil graag van jullie weten welke boeken ik sowieso op mijn ereader moet zetten. Laat dat dus achter in de comments!
Voor extra kans kun je mijn blog volgen op Bloglovin, Facebook of Twitter en/of dit bericht op Facebook/Twitter delen. Laat dat ook even weten in de comments.
Ohja, en zorg dat je een geldig emailadres hebt ingevuld zodat ik je kan bereiken!

De gelukkige winnaar/winnares krijgt op 10 juli van mij een mailtje. De boeken worden zo snel mogelijk daarna opgestuurd zodat je ze op vakantie lekker kunt lezen. 🙂

Veel succes allemaal en tot morgen!

 

48 gedachten over “WIN: een boekenpakket!

 1. Ik doe graag mee met deze winactie. Wat betreft aanraders voor je e-reader, ik weet dat je voornamelijk YA leest en daar ken ik persoonlijk niets van. Maar je houdt volgens mij ook van reizen en sprookjes, dus misschien kan je ‘De vertellingen van duizend-en-een-nacht’ erop zetten? Ik volgde je al op Bloglovin.

 2. Aww, wat lief dat je dit doet! Gefeliciteerd met je verjaardag! Mij lijkt het heel leuk om te winnen, want ik hou heel erg van lezen, maar heb het dit jaar nauwelijks gedaan door drukte (Behalve voor school, maar ja, dan lees je toch op een andere manier. Veel oplettender, je laat je minder meeslepen, terwijl ik dat gevoel juist heerlijk vind.)
  (Jammer genoeg heb ik geen Bloglovin, Facebook of Twitter, anders had ik je graag gevolgd of het gedeeld.)
  Heb je een leuke verjaardag gehad? Vast wel, geniet er nog even van!

  Liefs Maya

  1. Oh ja, ik heb wel een paar aanraders. Lees je ook in het Engels? Dan raad ik alle boeken van John Green aan (vooral The Fault in Our Stars en Paper Towns), zijn schrijfstijl is echt heel leuk. (Vertaald kan ook, maar in de originele taal vind ik het toch beter.) Qua fantasie of zoiets raad in de serie van Eindeloos verliefd aan van Kerstin Gier.

  2. Dankjewel! Ik heb een hele leuke verjaardag gehad. 🙂 En hopelijk heb je in de zomervakantie weer wat meer tijd om lekker te lezen! Bedankt voor je aanraders. 🙂

 3. Gefeliciteerd met je verjaardag!! Meteen een toffe Winactie erbij, leuk! Ik heb zelf ook een ereader, super handig! Ikzelf hou erg van het lezen van series zoals: de onstefelijken-serie van Alyson Noël, Firelight-serie van Sophie Jordan, Fallen-serie van lauren Kate of de Wings-Serie van Aprilynne Pike!! Maar er zijn zoveel leuke boeken, Te moeilijk om er maar 1 te kiezen!! Ik heb nog geen elke boek van deze Winactie gelezen, dus zou super graag meedoen! TOF!

  1. Ah wat een leuke aanraders! De onsterfelijken serie en de firelight serie heb ik nog niet gelezen, dus die ga ik er zeker opzetten! En bedankt voor je felicitatie 🙂

 4. Gefeliciteerd!!
  Ik doe graag mee.
  Wat betreft aanraders zijn mijn favorieten op het moment:
  – de Grisha serie
  – Allerzielen trilogie
  – natuurlijk De Selectie
  – en Academicus Vampyrus (vampire academy).
  Ik volg je op Facebook en bloglovin en ga hem op facebook delen 😊

 5. 🎉🎈 Gefeliciteerd met je verjaardag‼️ En een super leuke Winactie, ik doe graag mee!! Ik heb zelf ook een ereader, vind het erg makkelijk in sommige gevallen, vooral op reis! Ikzelf lees vooral graag series op mijn ereader, zoals:
  – de Fallen-serie, Lauren Kate.
  – De onsterfelijken serie, Alyson Noël.
  – De wings-serie, Aprilynne Pike.
  – Firelight-Serie, Sophie Jordan.
  Eigenlijk zijn er teveel leuk boeken!! Ik heb nog geen enkel boek van je Winactie gelezen, dus extra Tof!!

  1. Sorry! Ik zag mijn Reactie niet verschijnen.. Dus nu heb ik per ongeluk 2x een soortgelijk verhaaltje ingestuurd!

   En vergeten te vertellen dat ik volg via bloglovin en Facebook (daar heb ook gedeeld).

 6. Gefeliciteeeerd!
  Eleanor & Park is zeker een aanrader! Ook vond ik het meisje in de trein erg mooi. Ik volg je via Bloglovin.

  Liefs Naomi

 7. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag.
  Voor je verjaardag raad ik Gebed zonder Genade van John Hart aan; een geweldige en meeslepende thriller.
  Ik wens je een hele gezellige dag toe,

  Erik

 8. Gefeliciteerd, wat een gaaf cadeau! Ik volg je op FB en bloglovin. Het beste van mij van Nicolas Sparks vond ik echt prachtig.Als ik weg ben van Laura Lippman is ook mooi.

 9. van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  Aanraders van titels die ik erg mooi vond: Fallen-serie van lauren Kate, boeken van Margje Woodrow,
  Assepoester is mijn heldin van Joyce Willemse en nog veel meer

 10. Van harte gefelciteerd met je verjaardag. Het boek Ibiza van Kiki van Dijk heb k echt in één ruk uitgelezen. Geweldig boek . Ook zeezicht van Linda van Rijn is erg mooi. Nu bezig in het boek iene miene mutte ook een goed boek waarvan ik zeker de andere boeken piep zei de muis en pluk een roos ga lezen

 11. Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag 🎂
  Als cadeau voor jou raad ik het boek Weg zonder Genade van John Hart aan. Een meeslepende thriller die boeiend is van de eerste tot de laatste bladzijde.
  Prettige dag toegewenst.

 12. Nog gefeliciteerd en een leuke actie. Het is moeilijk om aan een boekenblogger een paar boeken aan te raden, maar ik zal mijn best doen: -De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween van Jonas Jonasson
  -alle boeken van Suzanne Vermeer

  en ik denk dat ‘de verwarde cavia van Paulien Cornelisse ook leuk is, al heb ik het zelf nog niet gelezen. De titel vind ik in ieder geval geniaal. Ik volg je op Facebook

 13. Gefeliciteerd met je verjaardag! ik heb zelf ook een ereader gekregen een tijdje geleden en dit zijn een paar aanraders die ik erop heb staan. Ik weet niet of je hem hebt gelezen maar ik vind ontworteld van Naomi Novik een heel leuk boek en het is ook een standalone dus je hoeft niet te wachten op vervolg delen. Daarnaast ben ik op het moment zelf urban fantasy aan het ontdekken en vind de serie van Anne bishop erg goed. Als laatste raad ik je alle boeken van Leigh Bardugo (grisha trilogie en list en leugens) aan al weet ik niet of je ze op je ereader moet zetten want de boeken zijn zo mooi als je ze je in hadden hebt. Dat is een dilemma waar ik altijd last van heb. Echte boeken zijn zo mooi om na te kijken. Nog een fijne verjaardag. Ik volg je al een tijdje op bloglovin.

  1. Jaa dat dilemma ken ik nu al zo erg! Ik merk dat ik mooie boeken liever in fysieke vorm koop haha. Bedankt voor je aanraders. 🙂

 14. Ten eerste van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
  En wat leuk dat je dan cadeautjes weg gaat geven.
  Ik lees heel graag thrillers van Nederlandse schrijfsters.
  Maar mijn allermooiste boek waar heel wat traantjes bij zijn gevallen is ‘Haar naam was Sarah ‘.
  Dit is dus mijn tip voor je ereader.
  En ik volg je op Facebook.
  Fijne avond nog!

 15. Er zijn zo veel leuke boeken!
  Daarom, een lijstje:
  – Toen God een konijn was (een heerlijke meeslepende roman, waarbij je vaak zal glimlachen!)
  – De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween (Als je echt hardop wil lachen om een boek!)
  – De Matched – Trilogie van A. Condie (Omdat je soms even in een andere wereld wil duiken.)
  – Alice in Stoomland (Als je van de éne verbazing in de andere wil vallen)
  – Memoires van een luipaard (Om weg te dromen en te geloven in liefde)
  – De vanger in het graan (Er moet toch ook een klassieker bij!)
  – Groenkapje en de bekeerde wolf (De klassieke sprookjes in een moslim-jasje. Geweldig om te lezen!)
  – Holy Cow (het beste reisverhaal over India dat je ooit zal lezen!)
  – De god van de kleine dingen (Mijn lievelingsboek, maar het erg weinig mensen kennen deze geweldige roman).

  Oh jee, ik zie nu net de andere reacties en er staan dus een paar dubbels bij. Hoewel, dat is misschien net de reden om ze zeker op je e-reader te zetten!
  De Wings-reeks van Pyke is inderdaad ook aan te raden!
  (Ik wil eigenlijk nog meer boeken aan dit lijstje toevoegen…. Het is zo moeilijk om te kiezen!)

 16. Hi! Oei, welke boeken je in je e-reader moet zetten? Nogal moeilijk, zelf hou ik meer van de papieren versie 🙂 Maar wat leuke aanraders daarvan zijn (dus wellicht ook als e-book te verkrijgen):
  – misdaad: de boeken van elizabeth george (volledige serie)
  – kinder: Raad eens hoeveel ik van je hou
  – YA: Helen Vreeswijk: Judas
  – humor: sophie kinsell haar boeken (auteur van de Shopaholic reeks)
  – romantisch: P.S. ik hou van je, van Cecilia Ahern
  – thriller: Paula Hawkins: het meisje in de trein
  (zijn dan enkele van mijn boekenkastje 🙂 )

 17. Van harte gefeliciteerd!!! Wat een supertof verjaardagscadeau is een e-reader! Mijn tips zijn: Alles van Cassandra Clare, de Pendergast Reeks van Preston & Child, alle boeken van Stephen King en zoveel mogelijk van Jonathan Kellerman en Faye Kellerman.

  Ik doe heel graag mee aan de winactie. Ik was al overal volger, dus heb alleen even gedeeld en getweet. (FB Tamara Mara Großmaul, Twitter @paramara1982)

 18. Alweer een tijdje geleden; maar nog gefeliciteerd!
  Leuk dat je er een winactie aan verbindt!

  Ik heb laatst onwijs leuke boeken aangeschaft:
  – de pinguïn lessen – Tom Michell
  – Pogingen iets van het leven te maken, het geheime dagboek van Hendrik Groen 83 1/4 jaar.
  – Het Rosie project – Graeme Simsion
  – Inferno – Dan Brown
  – De Eragon serie

  Liefs Kimberly

 19. Als nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne en gezellige dag gehad!
  Graag waag ik een kansje voor dit leuke boekenpakket! Volg je op FB onder mijn eigen naam en op twitter (ook gedeeld), Bloglovin’ (geliked en geloved) en Instagram onder variaties van (@)TurtleBookwurm.
  Nu nog leuke aanraders;
  Rebel of the Sands (in het Nederlands Rebel in de Woestijn) van Alwyn Hamilton,
  Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas (zag dat je het eerste deel hebt gelezen),
  Alle boeken van Rick Riordan!,
  De Ravenjongens, De Droomdieven, Blue Lily, Lily Blue en The Raven King van Maggie Stiefvater (zou ze dan allemaal in het Engels lezen aangezien alleen de eerste twee delen zijn vertaald),
  The Lunar Chronicles van Marissa Meyer is fantastisch, maar ik zou wachten op de prachtige hardcovers van Blossom Books!,
  De trilogie van De Zeven Koninkrijken van Kristin Cashore (Graceling in het Engels).

 20. Als nog gefeliciteerd met je verjaardag! Hopelijk heb je een fijne en gezellige dag gehad!
  Graag waag ik een kansje voor dit leuke boekenpakket! Volg je op FB onder mijn eigen naam en op twitter (ook gedeeld), Bloglovin’ (geliked en geloved) en Instagram onder variaties van (@)TurtleBookwurm.
  Nu nog leuke aanraders;
  Rebel of the Sands (in het Nederlands Rebel in de Woestijn) van Alwyn Hamilton,
  Hof van Mist en Woede van Sarah J. Maas (zag dat je het eerste deel hebt gelezen),
  Alle boeken van Rick Riordan!,
  De Ravenjongens, De Droomdieven, Blue Lily, Lily Blue en The Raven King van Maggie Stiefvater (zou ze dan allemaal in het Engels lezen aangezien alleen de eerste twee delen zijn vertaald),
  The Lunar Chronicles van Marissa Meyer is fantastisch, maar ik zou wachten op de prachtige hardcovers van Blossom Books!
  De trilogie van De Zeven Koninkrijken van Kristin Cashore (Graceling in het Engels).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s