Capture My Week #9

Wat een leuke week was dit! Ik heb echt ontzettend veel leuke dingen gedaan, waaronder twee keer sushi gegeten, uit in Amsterdam en gewoon lekker uitgerust. Het zijn ook echt de laatste loodjes op de VU, want aankomende vrijdag heb ik vakantie! Kijk mee naar de foto’s van afgelopen week.

CMW91

Maandag
Maandag moest ik eigenlijk naar college, maar ik besloot mezelf een dagje vrij te geven. Eigenlijk heb ik die dag niet heel veel gedaan. Ik ging sporten en gooide een sopje door mijn kamer. Én ik maakte deze überschattige foto van Saar.

Foto 13-06-16 10 26 01

Dinsdag
Dinsdag was wederom geen hele bijzondere dag. Ik ging naar college en ging daarna meteen door naar mijn werk. Helaas was het deze dag echt vreselijk weer waardoor ik helemaal natregende toen ik naar de bushalte moest fietsen.

Foto 14-06-16 09 07 38

Woensdag
Woensdag had ik wederom een lange dag college, maar we werkten aan een leuke opdracht. We moesten namelijk ons eigen reality programma bedenken en pitchen! Na deze pitch ging ik samen met Amy heerlijk sushi eten vlakbij de Dam, bij Miu. De sushi was echt heel goed en we hebben heerlijk, maar veel te veel gegeten. Het was ook echt heel gezellig.

Foto 15-06-16 17 04 37.jpg

Donderdag
Donderdag had ik wéér college, maar ik besloot niet te gaan omdat het maar twee uurtjes waren, en ik ’s ochtends nog graag wilde sporten. Rond de lunch sprak ik af met Rick en eigenlijk hebben we de hele dag niet zoveel uitgevoerd. Wel zijn we begonnen aan Game of Thrones, wat ik tot nu toe echt geweldig vind! Ook keken we Engeland – Wales en daarna gingen we snel boodschappen doen, want we gingen die avond gourmetten met zijn ouders! Het was heel lekker.

Foto 16-06-16 17 38 57

Na het eten kwamen Amy en Maarten naar Rick toe om alvast wat te drinken, want we gingen die avond uit in Amsterdam! Maarten moest de volgende dag werken dus gingen we met de auto, wat echt super chill was. Het uitgaan zelf was ook echt heel erg leuk, al heb ik helaas niet zoveel normale foto’s gemaakt die avond, haha.

Foto 17-06-16 10 52 33.png

Vrijdag
Vrijdag was vooral een uitbrak dag. Rick en ik sliepen tot een uur of elf en keken daarna nog een aflevering van Game of Thrones. Hij moest werken om twee uur dus bracht hij me rond één uur naar huis, waar ik helaas nog twee deadlines had om te maken. Gelukkig had ik die op tijd af en kon ik daarna lekker uitrusten. ‘S avonds ging ik naar de MediaMarkt met mijn vader om mijn verjaardagscadeautje uit te kiezen: een Kobo Aura ereader! Ik ben er echt enorm blij mee en kan niet wachten om hem te gebruiken. Nog even een weekje geduld! ‘S avonds deed ik niet heel veel, Rick kwam slapen na een verjaardag dus ik moest wakker blijven tot éen uur, maar dat was geen probleem aangezien ik in de IJzeren Engel begon. Wat een geweldig boek!

Zaterdag
Zaterdag sliepen we uit en keken we weer twee afleveringen van Game of Thrones. ‘S middags gingen Rick en ik naar Amstelveen om te winkelen, maar eerst gingen we lekker lunchen bij BLVD. Ik was er nog nooit geweest maar Rick zei dat ze hele lekkere dingen hadden, en dat was niet gelogen! Ik heb heerlijk gegeten.

Foto 18-06-16 15 24 11.jpg

Het shoppen ging eigenlijk super snel, want ik had amper geld en Rick was echt binnen twintig minuten klaar, haha. Maar het was wel heel gezellig! Ook gingen we nog even naar de boekenwinkel Libris Venstra en tot mijn grote verbazing kocht Rick twee boeken, en ik niks. Daarna moest ik snel naar huis want om zes uur ging ik alweer richting IJsselstein om sushi te gaan eten met mijn stiefzusje Jasmijn en de vriend van mijn andere stiefzus, want die waren geslaagd voor HAVO en zijn bachelor. Wéér sushi dus, maar mij hoorde je niet klagen. Ook hadden we onbeperkt drankjes en dat was dus weer een enorm gezellige avond.

Foto 18-06-16 20 50 11

Zondag
Zondag was het Vaderdag, en gingen we lunchen bij het Fletcher hotel in Amsterdam Zuidoost. Ik was er nog nooit geweest, en hoewel ik het gebouw van de buitenkant gruwelijk lelijk vind, is het van binnen heel erg mooi en stijlvol. Ik zat nog wel een beetje vol van de sushi dus ik hield het bij een simpele panini, maar die was wel heel lekker. We zaten op de zeventiende verdieping dus hadden ook een heel gaaf uitzicht.

Foto 19-06-16 11 52 26

En dat was de week alweer! Zoals je ziet, vooral heel veel lekkere etentjes buiten de deur en gezellige dingen. Komende week moet ik nog even hard aan de slag op school, maar vrijdag heb ik wel eindelijk vakantie. En zondag ben ik jarig, dus dat is natuurlijk ook heel leuk!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s