Series die ik nog wil kijken #4

Vandaag deel ik weer vijf series die nog op mijn to-watch lijstje staan, maar waar ik nog geen tijd voor heb gehad om ze te kijken. Ik kan niet wachten tot de zomervakantie, want dan heb ik eindelijk weer tijd om series te kijken!

flowers, white, and laptop afbeelding

The Tudors

Ik ben ooit eens aan deze serie begonnen toen ik in mijn eindexamenjaar zat, en ik voor mijn geschiedenisexamen over deze periode moest leren. Maar toen ben ik op één of andere manier wel weer gestopt met kijken, terwijl ik het héél leuk vond. Snel weer oppakken dus!

Heroes

Dit lijkt me echt een serie voor mij! Het gaat over mensen die superkrachten blijken te hebben en de mensheid moeten beschermen. Sanne van mijn studie is helemaal verslaafd aan deze serie en zegt al maanden dat ik het écht moet gaan kijken, dus misschien moet ik eens naar haar luisteren.

Friends

Amy is helemaal fan van Friends en ik heb eens één aflevering met haar meegekeken, die ik heel leuk vond. Ook zie ik op Tumblr en Facebook heel veel Friends referenties die ik heel grappig vind. Er zijn wel heel veel seizoenen en afleveringen, dus ik heb nog genoeg te kijken!

DexterDexter is zo’n serie die ik volgens mij al sinds de middelbare school wil kijken. Volgens mij gaat het over een seriemoordenaar die alleen slechte mensen vermoordt voor de FBI. Het klinkt in ieder geval heel spannend, maar er schijnt ook wel humor in te zitten!

SherlockVolgens mij zijn de afleveringen van Sherlock meer kleine films, want ze duren anderhalf uur ofzo.  Maar deze detective serie lijkt me super spannend. Ik heb er ook al veel goede dingen over gehoord en de serie krijgt ook een 9,3 op IMDb.

En dit waren de series weer voor vandaag! Welke serie wil jij nog graag zien? 

5 gedachten over “Series die ik nog wil kijken #4

  1. Tudors! Binnenkort gaan we die voor de 2de keer kijken 🙂 En Friends wordt altijd tevoorschijn gehaald als het relevant is. Als we bijvoorbeeld een kast of bank van boven naar beneden de trap afsjouwen. ‘Pivot, pivot! PIVOT!’ … Wacht maar tot je die ziet 😉
    Dexter greep me niet. Castle daarentegen wel 🙂 Veel leuker.

  2. Sherlock en Friends zijn mijn absolute favoriete series!! Kijken dus! 😀 Ik zou willen dat ik de aflevingen nog eens onwetend kon bekijken… Ik genoot van elk moment! En heb erdoor stiekem een crush ontwikkeld op Benedict Cumberbatch en zijn acteerwerk. Ik kijk alles waaraan hij mee speelt!
    Op mijn to watch lijstje staan nog Penny Dreadful, Girls, en Orphan Black. Ik moet maar weer eens tijd maken om wat te bekijken!
    xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s