Capture My Week #8

Afgelopen week was voor mijn doen eindelijk weer eens iets rustiger dan voorheen! Ik genoot onder andere van het lekkere weer, ging naar school, werkte en deed ook nog wat leuke dingen. Kijk mee!

CMW8.jpg

Maandag t/m woensdag
Het begin van de week was, zoals wel vaker het geval is, niet heel boeiend. Ik ging naar school en werkte op maandag, en dinsdag was ik vroeg uit. Toen ik thuis kwam lag er een onverwachts leuk pakketje op me te wachten: ik ontving Vallen van Boekerij!

Foto 08-06-16 15 51 04.jpg

Woensdag
Woensdag heb ik eigenlijk les tot 17:30, maar dat werd verschoven, waardoor ik onverwachts half twee al klaar was! Iris en ik genoten buiten nog even van het zonnetje en ’s avonds ging ik naar Rick, waar we de één na laatste Harry Potter film keken.

Foto 09-06-16 13 05 47.jpg

Donderdag
Ook donderdag was ik vroeg uit (heerlijk!) en Valerie was ongeveer net zo laat uit als ik, waardoor we besloten een ijsje te gaan eten bij een leuke ijssalon in het dorp waar zij op school zit. Ze hebben daar enorm veel lekkere smaken en ik koos voor Lemon Cheesecake en Cakebeslag. Valerie koos voor Cookies en Yoghurt Honing en we hebben heerlijk in het zonnetje genoten.

Foto 09-06-16 14 28 48.jpg

Vrijdag
Vrijdagochtend werkte ik nog wat aan een opdracht, maar rond 13:00 vertrok ik naar Amsterdam want ik moest werken. Geen hele bijzondere dag want toen ik thuis kwam was ik best moe, waardoor ik niet heel veel meer had gedaan. Ik keek wel Brother Bear en dat was heel leuk!

Zaterdag
Zaterdag was een hele drukke, maar leuke dag! ‘S ochtends ging ik met Sanne naar de Hema om daar te ontbijten (foto vergeten te maken, dom), en toen ik thuis kwam ging ik eigenlijk meteen door om te lunchen met mama, Valerie en m’n opa. We gingen naar De Parel in Leimuiden en ik heb heerlijk gegeten! Het is ook echt een heel leuk restaurant, zeker een aanrader!Foto 11-06-16 13 01 58.jpg

Na de lunch haalden we Rick op in Uithoorn en gingen we thuis Risken omdat het niet zo lekker weer zou worden. We hebben dit eigenlijk de hele middag en begin van de avond gedaan, maar toen was het potje nog niet afgelopen en besloten we een volgende keer verder te gaan.

Foto 11-06-16 16 40 47.jpg

‘S avonds keken Rick en ik het laatste deel van Harry Potter en daarna wilden we eigenlijk wel uit, maar niemand wilde mee. Daarom besloten we maar thuis een drankspelletje te doen en dat was eigenlijk heel grappig, haha.

Foto 12-06-16 00 02 37

Zondag
Zondagochtend was een typische luie ochtend, want we bleven tot een uur of elf in bed liggen en maakte daarna een lekker ontbijtje. Verder hebben we niet heel veel meer gedaan. Wel maakte ik deze überschattige foto van de pootjes van Saar:

Foto 12-06-16 13 50 22.jpg

Ik bracht Rick rond half twee naar huis en om drie uur hadden Valerie en ik de verjaardag van mijn nichtje, waar ik deze goddelijke citroenschuimtaart at:

Foto 12-06-16 15 25 47.jpg

En dat was deze week alweer! Aankomende week wordt volgens mij niet heel boeiend, maar de vakantie komt steeds dichterbij dus het zijn echt de laatste loodjes op de VU.

Wat gaan jullie doen deze week?

Een gedachte over “Capture My Week #8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s