De grote ‘voltooide Wattpadverhalen’ lijst voor de zomervakantie!

Een hele tijd terug schreef ik over Wattpad en legde uit wat het was en wat je ermee kon. Kort gezegd is Wattpad een site waar mensen hun eigen geschreven verhalen op plaatsen, die andere mensen vervolgens kunnen lezen. Superleuk natuurlijk, want er zijn echt goede verhalen op te vinden! Voor de mensen die nog leesvoer zoeken voor de zomervakantie, zet ik de leukste, voltooide Wattpadverhalen op een rij. En dat zijn er véél.

book, sea, and ocean afbeelding

Ik heb expres alleen maar voltooide verhalen voor jullie uitgezocht, omdat je dan in één keer door kunt lezen en niet hoeft te wachten op het volgende hoofdstuk. De afbeeldingen zijn klikbaar en leiden je regelrecht naar het verhaal op Wattpad! Eventuele vervolgdelen staan onder de beschrijving vermeld. De meeste verhalen heb ik zelf gelezen en vond ik kwalitatief goed, correct en superleuk om te lezen!

Zwijgen is Goud
Zwijgen is Goud (#1)

Ariane Sèmero verwacht niet veel van haar examenjaar. Waarschijnlijk blokt ze voor haar examens, spreekt ze met haar vaste vriendengroepje een paar keer per maand af en houdt ze filmavondjes met haar hamster Rex als ze zich verveeld. Normale, routineuze dingen en dat vindt Ariane eigenlijk wel best. Als introvert zijnde houdt ze er toch niet van als de aandacht alleen maar op haar gevestigd is. Net een paar dagen voor het nieuwe schooljaar worden haar verwachtingen echter ruw door de war geschopt. En het gebeurt door niemand minder dan de populairste jongen van de school; Julian Legranse.

Vervolgdelen: Spreken is Zilver en Liegen is Brons

Heksendochter
Heksendochter

Ze had ogen blauwer dan de reinste lucht, een huid even licht als krijt, een glimlach zo onschuldig als een pasgeboren kind, en iedereen haatte haar.

Vervolgdeel: Heksenprinses

 

 

 

Skyfall
Skyfall #1 [Nederlands] [Netties2016] [herschrijven]Arielle Winters, een doodnormale, zeventienjarige, ongemakkelijke tiener, weet dat ze nóóit zal opvallen. Ze heeft maar twee vrienden, die overigens ook nog eens een stelletje zijn, heeft ouders die zijn vergeten dat ze bestaat, en is gefriendzoned door haar crush, Aaron. Ze is een typisch voorbeeld van een muurbloem. Maar alles veranderd wanneer Arielle, na een verschrikkelijk herfstfeest, wordt ontvoerd door een geheime cult, genaamd de Indra, die haar wil offeren. Het doodnormale meisje komt er plotseling achter dat haar leven alles behalve doodnormaal zal worden. Vooral door de komst van haar redders Rafael en Uriel, twee krachtige aartsengelen, waarvan de laatste haar hart sneller doet kloppen. Arielle’s leven komt op zijn kop te staan, en ze weet eigenlijk niet meer wie ze nou echt is. Zal Arielle erachter komen wat voor rol ze speelt in dit bovennatuurlijke fiasco? Of zal ze voor altijd in het duister blijven? Één ding is zeker. The sky will fall.

Poorten
Poorten [Netties2016]‘Mensen zijn zo zwak’ hoorde ik hem daarna zeggen. Ik liet mijn mond open vallen, wat een eikel! ‘Dat je het even weet meneer egocentrisch’ hoorde ik mijn oud klasgenoot zeggen. ‘Ik tel hier tot tien om kalm te blijven, deed ik dat niet dan had ik mijn vuist in jou gezicht geplant’. ‘Dan is het maar goed dat je dat doet want dat was toch niet gelukt want je bent te langzaam’. Ik denk het weer, wat een eikel! Er zijn Poorten geopend waar de mensen niet vanaf wisten en wat daar door heen komt daar zit niemand op te wachten. Grote wezens die dorpen verwoesten, plunderen en mensen doden. Om het nog even wat erger te maken, ze zijn niet te doden met onze wapens. Elfen komen ook door die Poorten heen en besluiten om met ons samen te werken en ze tegen te houden want het is erger dan ze hadden verwacht. Lily heeft die wezens gezien, dichterbij dan haar lief is. Het ging allemaal prima, haar leven die ze leidde. Maar uiteindelijk kan het niet anders en geeft ze zich zelf op om mee te helpen om die wezens voor eens en voor altijd te laten verdwijnen.

Vervolgdelen: Elmesari en Vaddaran

Bovenstaande verhalen en hun vervolgen vond ik persoonlijk super om te lezen! Om jullie nog meer leesvoer te geven, heb ik hieronder nog een aantal verhalen op een rijtje gezet die op mijn to-read lijst staan:

Not Perfect At All
Not perfect at All© (Aan het verbeteren)Charlotte heeft van kinds al thuisles gekregen. Haar ouders waren altijd zo bezorgt om haar en Charlotte wordt er gek van. Op een dag eist ze dat ze nu eindelijk naar de middelbare school mag, ze is tenslotte zeventien. Tot haar grote verbazing stemmen haar ouders in. Op 1 september is het zover. Op school krijgt Charlotte al meteen aandacht van de jongens, met onder hun Nathan. De arrogante, populaire jongen,die er alles aan doet om Charlotte te versieren, maar Charlotte heeft geen intresse in hem. Haar nieuwschierigheid wordt gewekt door de beeldschone, maar mysterieuze Max. Ook lijkt er iets aan de hand tussen Max en Nathan. Wat is hun verleden? En aan wie zal Charlotte haar hart geven? Aan de populaire Nathan of de mysterieuze Max?

My Brothers Best Friend
My Brother's Best Friend

Eindelijk zomervakantie! Hanna Taylor is blij dat het schooljaar achter de rug is. Omdat Hanna een heftig jaar achter de rug heeft mag ze van haar ouders op vakantie met haar broer Patrick, zijn beste vriend Jaden en haar beste vriendin Sabrine. Ze probeert zo even alles te vergeten en zich alleen op de golven te concentreren, dat gaat alleen niet zo makkelijk als ze dacht..

 

 

 

Chaos & Structure
Chaos en Structure (NL) #netties2016
En dan word je in een bed wakker met een jongen waar je een hekel aan hebt. Het overkomt de 20-jarige Lily. Na een zwaar feestje waar ze alleen naartoe is gegaan wordt de alternatieve roodharige Lily wakker naast pretty band boy Mycah. Lily is een loner met een goede vriendin. Ze vind zichzelf een alternatief meisje dat zich afzet tegen de barbiepoppen en it-spullen. Ze houdt er niet van en ze is niet zo, punt uit. Mycah is de 21-jarige jongen die alles heeft, zo lijkt het. Hij is populair, zit in een rockband en heeft goede vrienden. Maar wat Lily niet weet is dat Mycah meer is dan de buitenkant. Hoe gaat dit aflopen?

Extra leuk, dit verhaal is geschreven door Mariëlle!

Dans der Zigeuners
Dans der zigeuners, een gedwongen huwelijk

‘Je nam me alles af, maar mijn hart zul je nooit krijgen! Het kan me niet schelen wat ze zeggen… Ik haat je, en dat zal ik ook altijd doen. Of we nu moeten trouwen of niet’. Ik slik moeizaam en sluit mijn ogen van de pijn. Mijn handen zijn vastgebonden en ik voel bloed over de striemen druppelen. Mijn gedachten gaan terug naar toen. Hij is een prins uit het kamp der zigeuners. Zij een weesmeisje, verbonden met de ziel van een witte wolf. Hun paden kruisen elkaar en het hele verhaal gaat onvermijdelijk de andere kant op.

 

My American Apperal Underwear
Roberts #1: My American Apparel Underwear #netties2016#netties2016
Bailee heeft de beste zomerplannen van de eeuw: Door Europa reizen samen met haar beste vriendin Bella. Alleen de plannen lopen compleet anders wanneer Bella in het ziekenhuis terecht komt doordat ze over haar hond gestruikeld is. Bailee is vastbesloten om te gaan en gaat uiteindelijk alleen. Blake is op weg naar huis na een zware stage voor zijn studie in Londen. Hij heeft maanden stage gelopen en nu de zomer aangebroken is, verlangt hij terug naar kaas, drop en hagelslag en een zomer zonder plannen. Bailee en Blake komen naast elkaar te zitten in het vliegtuig. Allebei zien ze hoe hun plannen gewijzigd worden, maar is dat nu wel zo slecht?

Vervolg: Stole My Heart
Extra leuk: deze verhalen zijn geschreven door Liz en Mariëlle!

Duistere Prins
Duistere Prins

Wanneer de zestienjarige Katie Rose haar vriend betrapt op het zoenen met iemand anders, stort haar wereld in. Die nacht loopt ze weg en beland ze in een of ander bos in niemandsland. Daar wordt ze ontvoerd door een groep jongens die heel verdachte en akelige dingen kunnen. Ze kunnen zich snel verplaatsen, ze hebben scherpe tanden en al hun zintuigen zijn wel tien keer beter dan die van een gemiddeld mens. En dan blijkt er een van hun ook nog eens een Prins te zijn. Nee, niet zomaar een Prins, een Prins van de vampieren! Alles wat Katie altijd als sprookjes en mythes beschouwde komt nu tot leven. Ze kunnen haar nu niet meer laten gaan omdat ze te veel weet en ze krijgt een keuze; aanpassen of doodgaan? Geleidelijk aan begint Katie iets te voelen voor deze donkere, duistere en kille vampierprins. En dan ontdekt ze nog ook dat er blijkbaar nog een mysterieuze voorspelling rondloopt. De tijd dringt… Katie moet keuzes maken die ze niet kan. Het lot ligt tenslotte in haar handen…

Top Secret
Top Secret.

‘Wil je me helpen pleeeaasseeee…?’. Hij rolde met zijn ogen ‘als je dan eindelijk eens ophoudt met dat gezeur, prima’. ‘Yes!’. Nathalie is nieuw. Nieuw in de buurt, nieuw op school, nieuw overal, want ze woont sinds kort in Amerika. Een nuchter Nederlands meisje die met haar ouders en zusje verhuisd zijn in de laatste week van de zomervakantie. Als ze wat moeite heeft op school vraagt ze de grootste badboy die daar rondloopt of hij haar kan helpen en dat loopt totaal anders als dat zij verwacht had…..

 
The Balloon
The Balloon (a Dutch Love Story) 

Als Selena een ballon met een briefje eraan in de lucht loslaat, verwacht ze dat ze nooit antwoord krijgt. Maar na een week komt er toch een briefje terug. Er ontstaat een goede brievenvriendschap waarin Selena en Jake elkaar alles vertellen. Bijna alles.

 

 

 

Against My Will
Against my will

 

May is gevangen genomen bij het veroveren van hun land. Ze is meegenomen door de soldaten en naar het paleis van de koning gebracht. Waarom? Daar is ze zelf nog niet helemaal achter, maar ze denkt te moeten werken als dienstmeisje. Helaas is dat niet waar. Zodra de koning haar ziet, besluit hij dat zij zijn pleziertje wordt. May wordt niks gevraagd, ze heeft maar te gehoorzamen.

 
Luciana
Luciana

Toscane, 1475 Opeens voelde ik zijn lippen op de mijne. Een intense warmte verspreidde zich over mijn lichaam en ik wilde niets liever dan bij hem zijn. Maar kon dit? Hij is rijk, knap en verloofd met de dochter van de familie voor die ik werk. En wie ben ik? Een arm dienstmeisje wie voor een rijke familie werkt. Uiteindelijk was ik het die de kus onderbrak. Zijn blauwe ogen schitterden. Met zijn hand streek hij een verdwaalde haarlok achter mijn oor. ‘Ik hou van je Luciana,’ fluisterde hij.

 
Sisters in Crime
Sisters in crime

Op haar zeventiende verjaardag wordt Lee Donovan door haar ouders ingewijd bij de geheime dienst. Het blijkt echter niet allemaal volgens plan te verlopen als haar twee zusjes dit ontdekken. Met z’n drieën krijgen ze van het hoofd van de geheime dienst hun eerste opdracht om te bewijzen dat ze geschikt zijn voor het vak.

Vervolgdelen: Spionnen Spelen & Avontuur in Engeland

 
30 dagen om te falen
30 dagen om te falen (#compleet)
Wat als je een engel bent en voor 30 dagen wordt verbannen naar de Aarde met bijna een onmogelijke taak? Dit alles overkomt Muriel nadat ze zich heeft laten verleiden door Isaac, een gevallen engel. Vastberaden om haar fout goed te maken, brengt ze haar tijd door tussen de veel te luidruchtige en soms harteloze mensen. Daar bovenop vinden er allemaal vreemde sensaties in haar lichaam plaats, zodra ze haar buurman Chad ziet. Tussen het proberen niet gek te worden door alle overspoelende prikkels en opspelende hormonen, gaat Muriel achter elke aanwijzing aan die hopelijk leidt naar de gevallen engel. Als er hulp uit onverwachtse hoek komt, ziet een wanhopige Muriel geen andere keuze dan het te accepteren. Maar doet ze er wel goed aan haar lot in zijn handen te leggen?

Tussen twee vuren
Tussen twee vuren
Mijn naam is Rosalyn Riddleton, dochter van een Druïde en een Jager. Al sinds de Middeleeuwen woekert er een oorlog tussen de Jagers en de Tempeliers. En ik ben misschien de enigste die het kan stoppen. Maar dan zal ik moeten vechten tegen mijn eigen bloed, mijn wederhelft, mijn slechte kant. En ik weet niet of dat wel kan. Sinds ik vastzit in mijn 16e levensjaar ben ik de schakel geworden tussen de Jagers en de Tempeliers. Maar de Jagers zijn aan de verliezende hand. En ik ben uitgeput.

 
Zwart als Inkt
De Tijddraaiers #1: Zwart als inkt #netties2016
“De tijd bestaat alleen maar omdat alles anders tegelijk zou gebeuren.” – Albert Einstein. “Als ze kon tijdreizen, waarom was er dan in vredesnaam nog niets gebeurd? Er was geen moment geweest dat het gebeurd kon zijn. Dat zou ze geweten hebben. Tijdreizen. Zoiets kon in boeken, maar niet in het echte leven. Dat kon in haar favoriete boekenserie, De Edelsteentrilogie, maar zij was de heldin Gwendolyn Shepherd niet. Zij was gewoon Isa Hart…” *** De zestienjarige Isa Hart ontdekt op een avond een zwarte vlek op de zijkant van haar pols. Ze doet het af als een voorval en ze weet niet zo goed wat ze ervan moet denken en geeft haar verftubes de schuld. Alleen dan ontdekt ze dezelfde soort vlek bij haar stiefbroer Alex en die raakt toch echt nooit een kwast aan..Ze gaat op onderzoek uit samen met Alex en een acteur die liever niet beroemd is. En wat heeft stiefbroer Wouter eigenlijk met dit alles te maken?

Extra leuk: dit verhaal is geschreven door Liz!

Forced
Forced ( EDITING )

Wat gebeurt er als de twee beruchtste moordenaars een opdracht krijgen om elkaar te doden? Het gebeurd Evaine en Damon, maar als ze tegenover elkaar komen te staan veranderd alles. Ze komen erachter dat iemand hun erin wil luizen. Gedwongen om samen te werken om de verrader te vinden, gaan ze op reis. Wat volgt is groter dan iemand ooit had kunnen voorstellen. Gevechten. Vertrouwen. Verlies. Vijanden. Vrienden. En wat alles nog ingewikkelder maakt: Liefde.

 

 

Sirene
Sirene

Charlotte Rivers(13) verhuist naar het zonnige Australië. Ze is er echter niet zo blij mee om naar een nieuwe school te moeten en nieuwe vrienden te maken. Gelukkig wonen ze aan zee en kan ze altijd ontspannen op het strand en in de zee. Totdat ze een magische parel vindt en verandert in een zeemeermin! Alles is moeilijk als je water moet vermijden. Op school ontmoet ze Melody en Christy. Maar Charlotte heeft het idee dat zij iets ernstig schuilhouden…

Vervolgdelen: Vuur en IJs & Schaduwstrijd
Adriana
Adriana

Veel liefde, een hoop onzekerheid, nieuwe gevoelens en nog veel meer. Dit maakt Adriana mee die ergens in de buurt van 1500 is geboren. Haar moeder sterft bij de bevalling en haar vader wil niets van haar weten. Toch komt ze er steeds meer achter wie ze werkelijk is en wie haar ouders zijn. Ze leert zich zelf kennen, maakt vrienden en wordt voor het eerst verliefd. Een heerlijk romantisch leesverhaal.

 

 

De Verloren Dochter
Elves; de verloren dochter“Denk dat je in een bos bent, een met veel bomen en een rivier die aan je voeten ligt. Voel je alsof je je zou voelen als er juist aan jou gezegd geweest is dat je ouders niet je echte ouders zijn. Voel het gebroken hart die in je borstkast verkruimelt is. Voel de zoute, warme tranen die zacht over je zoet roze wangen rollen. De trillende handen die je onrustig naast je houd of kruist, niet wetend wat te doen. Als je dat doet dan ben je een beetje mij. Ik ween, schreeuw, krijs. Ik ga letterlijk dood vanbinnen. Mijn vader is niet mijn echte vader en mijn moeder is niet mijn echte moeder. Wat moet ik doen? Alle woorden spoken door mijn hoofd. Had ik moeten roepen? Had ik die woorden moeten roepen? Had ik moeten weglopen? Het was allemaal zo snel gebeurd ik wist gewoon niet wat te doen, mijn wereld was in de woonkamer gewoon aan diggelen geslagen en ik, ik was het slachtoffer daarvan. Ik had geschreeuwd, ik had die woorden gebruikt en ik ben hierheen gevlucht. Wat hebben ze me goed voor de gek gehouden, 16 jaar zeggen dat ik hun dochter ben, allemaal gelogen. Hoe konden ze?”

On Fire
On fire (voltooid)
Evelien is getuige van het feit dat de Derde Wereldoorlog begonnen is. Ze ziet een gebouw in de brand vliegen en redt een grote groep mensen uit het gebouw. Haar heldendaad zorgt ervoor dat ze geselecteerd wordt om het leger in te gaan. Ondanks protesten van haar moeder besluit ze mee te doen. Tijdens de training komt ze erachter dat er maar vijf meiden in het leger zitten en dat ze het enige meisje uit haar team is. Sterker nog, in haar team zitten alleen maar achttienjarige jongens. Een van de jongens uit team 201 is Jeffrey. Krijgen ze het samen voor elkaar om de Derde Wereldoorlog te overleven? En wat gebeurt er als er ineens allemaal geheimen ontrafeld worden? Wat gebeurt er als blijkt dat Evelien één van de enige vier is die iets kan doen aan de oorlog?

Verbonden
Zielkrachten 1: Verbonden #netties2016
De familie van Tristan is vermoord. Hij is als enige over van zijn gezin, puur en alleen omdat hij op het moment niet thuis was. Hij wordt door zijn tante overgeplaatst naar de school voor kinderen met gaven waar zij directeur van is. Asai Academy. Rowan zit op Asai Academy. Haar leven is compleet anders sinds haar broertjes dood. Haar ouders zijn veranderd in zombies die compleet geobserdeerd zijn door de dood van haar broertje. Als Tristan in contact komt met Rowan is er al snel duidelijk dat er een connectie tussen hen is. Misschien is er ook wel een connectie tussen de dood van Rowans broertje en de familie van Tristan? Wat heeft het te betekenen en wat betekend het voor Rowan en Tristan?

Vervolgdelen: Verweven & Verstrengeld

Extra leuk: dit verhaal is geschreven door Mariëlle
Extra leuk #2: het hoofdpersonage heeft dezelfde naam als ik! 🙂

Luna
Luna

Een jongen is tot over zijn oren verliefd op een meisje Luna. Ze verandert heel zijn leven na een simpele, kleine gebeurtenis.

 

 

 

 

Een regenachtige dag
Een Regenachtige Dag

Een klein, gezellig dorpje. Een klein, authentiek cafeetje. Twee jonge, onbekende mensen. Een onzeker, bruinharig meisje en een zelfzekere, blondharige jongen. En een koude, regenachtige dag in Maart.

 

 

 

 

Elfs and Dwarfs
Elfs and Dwarfs

Een geheimzinnig meisje sprong lenig van boom naar boom, als je langs liep zag je door de bomen heen rode flitsen van haar haar, maar nog niemand had haar ooit ontdekt. al tien jaar lang leefde ze op het eten wat ze gevangen had, soms at ze dagen niks omdat alle dieren in hun hol bleven of zich schuil hielden tussen de dikke bladeren van het reusachtige oerwoud waar ze in leefde, nooit is er iemand levend uitgekomen, of ze waren hopeloos verdwaald of ze waren al gestorven door de vele gevaren in het oerwoud. Maar voor dit meisje is het anders, zij woont hier in het oerwoud, het is haar thuis…

 

Ik geloof niet
Ik geloof nietEen meisje. Een Grieks meisje. Een arm Grieks meisje. Ze is een boerendochter en heeft niets. Ze heeft niets om voor te danken en dat doet ze dan ook niet, tot groot verdriet van haar ouders en andere familie. Zij is een van de weinigen in het oude Griekenland die de vele goden en godinnen niet vereert en aanbidt. Waarom zou ze? Is haar redenering. Wat hebben de goden ooit voor een goeds voor haar gedaan dat zij hen zou moeten aanbidden? Meerdere keren stelt zij die vragen aan haar ouders die er geen raad meer mee weten. Haar vader wijst haar als schuldige aan voor het slechte leven dat zij hebben. Zij worden gestraft door de goden, denkt hij, omdat zijn dochter hen kwaad maakt. Als de schuldeisers hem dan tot een verschrikkelijke beslissing dwingen, slaat het noodlot voor zijn dochter toe. Haar ongelovigheid zal ze duur moeten bekopen. Toch levert het haar wel één voordeel op. Ze komt in aanraking met krachten die haar anders altijd onopgemerkt waren gebleven.

Zo. Volgens mij kunnen jullie nu wel even vooruit! Er zit denk ik voor iedereen wel iets bij, want zoals je ziet zijn de verhalen ontzettend divers. Als je nog leuke verhalen weet op Wattpad, laat het dan achter in de comments, zodat ik (nog) meer leesvoer heb voor de vakantie!

 

5 gedachten over “De grote ‘voltooide Wattpadverhalen’ lijst voor de zomervakantie!

  1. Wat handig dit! Soms als ik geen zin heb in een echt boek wil ik wattpad verhalen lezen, maar weet nooit welke ik moet lezen. Ik sla deze sowieso ven op.

    x

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s