Movies I’ve Seen #7

Ik keek de afgelopen tijd weer een aantal leuke films die ik graag met jullie wil delen! Ik ging één keer naar de bioscoop en de rest van de films zag ik gewoon thuis. Het valt me op dat de meeste films sprookjes zijn.

Movies I've Seen

The Jungle Book

Bijna iedereen kent denk ik wel het verhaal van Mowgli, maar hoe dit verhaal nu opnieuw is verfilmd is echt geweldig. De film is zó mooi gemaakt. De dieren lijken levensecht en door de 3D lijkt het alsof je zelf ook in de jungle rondloopt. Ik heb onwijs genoten van het verhaal en vond het jammer toen de film afgelopen was, want ik had er nog veel langer naar kunnen kijken!

Cinderella

Ook Assepoester is dit jaar opnieuw verfilmd, en hoe! Ik heb ook van dit sprookje enorm genoten, want alles is zo mooi gemaakt. De filmmakers hebben zich heel trouw gehouden aan het originele sprookje, maar alles is op zo’n mooie manier in beeld gebracht dat ik er onwijs van heb genoten.

Peter Pan

Oh jongens, deze film is zo leuk! Het voelt heel fout, maar stiekem zwijmel ik nog wel een beetje weg bij Peter Pan, want hij is gewoon zo knap! Ik heb deze film volgens mij al vier keer gezien, maar hij blijft leuk. Er zit ook heel veel humor in, dus een echte aanrader!

The Intern

Op mijn eerste date met Rick keken we The Intern. Ik wilde deze film al heel lang zien omdat ik Anne Hathaway zo’n leuke actrice vind, en er nog meer leuke acteurs in speelde. De film was inderdaad heel leuk, met precies de goede dosis humor. En Ben is gewoon zo aandoenlijk, haha.

In the Line of the Fire

Deze film keek ik laatst met mijn vader op televisie. Het is al een wat oudere film over iemand die een aanslag op de president wil plegen, en iemand van de geheime dienst die dat tegen moet houden. Op zich was het een prima film, maar aangezien hij al 23 jaar oud was, was het soms wel een beetje meh.

En dat waren de films die ik afgelopen tijd zag! Welke film heb jij voor het laatst gezien? 

4 gedachten over “Movies I’ve Seen #7

  1. De laatste leuke film die we gezien hebben, op bluray, was Intersteller, eindelijk. Jungle book staat nog wel op het lijstje, maar of we er voor naar de bioscoop gaan weet ik nog niet. En Cinderella lijkt me geweldig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s