Capture My Week #7

Afgelopen week was echt een enorme chaos. Ik maakte twee hertentamens, maar deed daarnaast ook superveel leuke dingen. Van de eerste paar twee dagen heb ik niet eens foto’s gemaakt. Maar de rest van de week deed ik gelukkig genoeg leuke dingen om aan jullie te laten zien!

CMW7.jpg

Maandag en dinsdag
Maandag en dinsdag waren echt heldagen, omdat ik op beide dagen om 18:00 een hertentamen had én ook nog gewoon college had van mijn nieuwe vak. Mijn hertentamen van maandag ging wel goed, die van dinsdag helaas iets minder. We wachten de cijfers af, hopelijk heb ik er in ieder geval één van de twee gehaald!

Woensdag
Woensdag kon ik eindelijk een beetje bijkomen, ook al had ik gewoon college. Ik keek al de hele dag uit naar de avond, want niemand minder dan Chinouk Thijssen kwam een workshop geven op de VU! Het was echt super gezellig en heel leerzaam, en we hebben het allemaal heel erg naar ons zin gehad.

IMG_7822.JPG

Donderdag
Donderdag had ik weer college (saai hè?), en na college ging ik meteen door naar mijn werk. Dat was allemaal niet zo bijzonder, maar na mijn werk ging ik meteen door naar Amsterdam Oost, waar ik bij Mosh zou eten. Na het eten gingen we door naar de borrel van onze studievereniging, en na de borrel gingen we ook nog uit in Amsterdam. Het was echt onwijs leuk en we waren pas rond 5 uur thuis.

 

Vrijdag
Vrijdag werd ik nogal brak wakker, maar ik moest om half 1 werken. Dat ging echt voor geen meter, want ik had maar een paar uur geslapen. Gelukkig had ik wel iets leuks om naar uit te kijken: ik ging namelijk ’s avonds naar Rick om Harry Potter te kijken. Hij had ook sushi gehaald dus dat was echt heel fijn na zo’n brakke dag haha.

Zaterdag
Zaterdag heb ik niet zoveel gedaan, voornamelijk genoten van het mooie weer en heel veel ijsjes gegeten! Ik las De Erfgaven in de tuin en ’s avonds keek ik met mijn vader een film. Lekker rustig dagje dus!

IMG_7868.PNG

Zondag
Zondagochtend ging ik sporten met Valerie en op het moment dat ik dit schrijf heb ik daar enorme spierpijn van, haha. ‘S middags ging ik met Rick naar het Amstelpark om te midgetgolfen. Het was heel druk en heel warm, maar wel heel gezellig. Helaas verloor ik wel op één puntje na (ben er stiekem nog steeds kapot van), maar dat mocht de pret niet drukken. Na het midgetgolfen aten we nog een ijsje en genoten we wederom van het heerlijke weer.

‘S avonds keken we nog Harry Potter en de Halfbloed Prins en toen was de week alweer voorbij! Komende week wordt gelukkig iets rustiger, en de zomervakantie komt eindelijk dichterbij. Ik kan niet wachten!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

Een gedachte over “Capture My Week #7

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s