New In | Mei 2016

Volgens mij is dit de eerste maand van dit jaar dat ik meer boeken las dan dat erbij kwamen in mijn kast. En daar ben ik best een beetje trots op! Daarnaast was dit ook een maand waarin ik zelf geen boeken kocht. Ik ontving alleen twee hele toffe recensie exemplaren.

Foto 30-03-16 16 16 41 (1).jpg

 

P1150451.JPG

 

Het Lot van Tien – Pittacus Lore ontving ik van uitgeverij A.W. Bruna en daar begon ik eigenlijk meteen in. Vorige week las ik hem uit en ik vond hem echt geweldig! Het idee dat ik nog een jaar moet wachten op het laatste deel kan ik bijna niet aan, want het verhaal eindigt met een enorme cliffhanger.

Staalhart – Brandon Sanderson ontving ik van uitgeverij Querido, en daar ben ik ook onwijs blij mee! Het is een sciencefiction verhaal dat veelbelovend klinkt, maar ik werd vooral nieuwsgierig doordat Brandon Sanderson de auteur is. Ik vond zijn boek Het Laatste Rijk namelijk het einde en beoordeelde ik met vijf sterren, dus ik ben benieuwd of Staalhart me ook zo weet te pakken! De cover vind ik in ieder geval prachtig, dus dat belooft veel goeds!

En dat zijn de boeken die ik heb gekregen deze maand! Waarschijnlijk is dit de meest saaie bookhaul ooit, maar stiekem ben ik wel trots dat ik zelf helemaal geen boeken heb gekocht. In de maand mei las ik zes boeken, waardoor mijn TBR stapel met vier boeken gedaald is! *doet applausje*. Nog maar 51 boeken te gaan voordat de TBR stapel met de grond gelijk is gemaakt, haha. Ben benieuwd of het daar ooit van zal komen.

Welke boeken heb jij deze maand toegevoegd aan je collectie? 

5 gedachten over “New In | Mei 2016

  1. Ik heb een boek van David Mitchell aangeschaft. Ik heb net mijn Sanderson uit (Elantris) en ga dus meteen verder! Heerlijk. En goed van je dat je TBR stapel slinkt 🙂

  2. Ik hoor hele goede verhalen van de boeken van brandon sanderson! Ik kocht deze maand Amy & roger’s epic detour, Scarlet, Ps. I still love you en The summer i turned pretty! De eerste 3 boeken zijn nog onderweg.

    xx

  3. Ik had net het omgekeerde voor deze maand: ik kocht voor het eerst genoeg boeken dat ik bedacht dat ik nu toch wel écht eens een book haul moest posten ^^;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s