Kom naar de workshop met Chinouk Thijssen!

Hoi allemaal! Vandaag even een ander soort artikeltje dan normaal, ik heb namelijk iets leuks voor jullie. Jullie weten misschien dat ik dit jaar in het bestuur van mijn studievereniging actief ben als coördinator Taal, Literatuur en Communicatie. Ik organiseer dus elke maand activiteiten voor onze leden die met deze drie onderwerpen te maken hebben.

Op 1 juni aanstaande, heb ik weer iets leuks georganiseerd. Chinouk Thijssen, die veel van jullie wel zullen kennen, komt namelijk naar de VU in Amsterdam om een schrijfworkshop te geven! Hoewel het in eerste instantie voor onze leden is, is er nog genoeg plek over voor andere mensen. En het is helemaal gratis!

banner chinouk

Wat meer informatie over de workshop:

Hoe schrijf je een goed boek? Hoe maak je een boek klaar voor een uitgever en hoe promoot je jezelf als auteur?

Dit zijn vragen waar beginnende schrijvers zich veel mee bezig houden. Want je kunt wel een verhaal in je hoofd hebben, maar hoe zet je dat nou zo goed mogelijk op papier?

Chinouk Thijssen, auteur van onder andere de Young Adult boeken Blindelings en Hij is van mij, zal op 1 juni een workshop komen geven over alle bovenstaande onderwerpen.

De workshop is geheel gratis, als je wilt komen hoef je alleen maar een mailtje te sturen naar kliche.fgw@vu.nl. Er zullen hapjes en drankjes aanwezig zijn. Neem voor de zekerheid een notitieblok en pen mee!

Ik zou het superleuk vinden als jullie zouden komen naar deze leuke en ongetwijfeld leerzame workshop, dus zet jezelf snel op aanwezig in het Facebookevent!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s