Music Favourites #4

Het wordt weer zomer, en dat betekent dat er ontzettend veel leuke zomerliedjes uit worden gebracht! Mijn Spotify draait overuren op het moment en ik voeg bijna iedere dag wel een liedje of twee toe. Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete zomerliedjes van het moment!

Dit zijn mijn favoriete zomerliedjes tot nu toe!

Van welk liedje krijg jij echt een zomergevoel? 

3 gedachten over “Music Favourites #4

  1. Ik luister hele andere muziek altijd, maar can’t stop the feeling is natuurlijk geweldig! Ik luister op dit moment de hele tijd Ariana Grande haar nieuwe album!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s