Capture My Week #6

Afgelopen week was de week voor de tentamenweek, en kan ik denk ik het best omschrijven als stressvol. Maargoed, gelukkig deed ik ook genoeg leuke dingen! Kijk mee naar de foto’s!

CMW6

Maandag
Maandag was Tweede Pinksterdag en deed ik lekker weinig. Ik blogde veel vooruit, las wat en keek ’s avonds Cinderella. Ook kreeg ik die dag Het Lot van Tien binnen, waar ik vrijwel direct aan begon.

Foto 16-05-16 13 08 30.jpg

Dinsdag
Dinsdag had ik pas om half vier college, maar ik sprak samen met Amy om half 12 af op de VU om aan onze eindopdracht voor statistiek te gaan werken. Sanne en Iris hadden hetzelfde idee en zaten ook in hetzelfde lokaal. Eerst wilden we alle vier serieus gaan werken, maar er was zoveel gebeurd dat weekend dat we eigenlijk alleen maar aan het kletsen waren. Op een gegeven moment besloten we daarom maar naar buiten te gaan en van de zon te genieten. Beetje verspilling van de tijd, maar het was wel nodig om elkaar bij te praten én het was heel gezellig.

Na college ging ik samen met Iris naar de BierBQ die door de feestcommissie van onze faculteit werd georganiseerd. Het eten was heerlijk en het was ook heel gezellig met iedereen, maar omdat ik me op een gegeven moment niet zo lekker voelde ging ik rond 11 uur naar huis.

Foto 17-05-16 19 49 20.jpg

Woensdag
Woensdag hadden Amy en ik weer afgesproken op de VU voor statistiek, en nu moesten we wel echt iets gaan doen want we zaten hem behoorlijk te stressen. Gelukkig kwam Vincent ons uit de brand helpen en omdat hij ook af en toe mijn blog leest wilde hij graag op de foto. Nou Vincent, zoals je wilt:

Foto 18-05-16 13 16 14.jpg

Ik was lekker op tijd thuis en werkte thuis nog wat aan mijn presentatie die ik vrijdag moest houden over mijn essay voor Persgeschiedenis. Maar ik was zo moe dat ik op een gegeven moment ‘even’ een powernap wilde doen voor een halfuurtje, wat uiteindelijk anderhalfuur werd. Oeps. Toen ik wakker werd voelde ik me ook echt niet oké en wat bleek, ik had een beetje koorts. Gelukkig hielpen twee paracetemols heel erg, want ’s avonds ging ik met iemand Harry Potter kijken en dat wilde ik echt niet missen.

Donderdag
Donderdag ging ik wéér aan statistiek en volgens mij heb ik ook geen foto’s van deze dag, want ik was echt van 12 tot 8 uur ’s avonds op de VU. En toen hadden we het nog niet af. Toen ik thuis kwam maakte ik mijn presentatie af en ging ik vrij vroeg slapen, want ik moest vrijdag ook weer vroeg op de VU zijn.

Vrijdag
Vrijdag had ik met Amy om half 9 afgesproken op de VU, maar omdat mijn iPhone ’s nachts zijn nieuwe update had geïnstalleerd, ging mijn wekker niet af en werd ik een uur later wakker dan zou moeten. Gelukkig was ik uiteindelijk maar een halfuurtje te laat en konden we nog even aan statistiek werken voor mijn college Persgeschiedenis. Mijn presentatie ging gelukkig goed en ik kreeg goede feedback, wat heel fijn was. Na college werkte ik nog even aan statistiek en daarna ging ik direct door naar mijn werk, waar ik tot sluit stond.’S avonds keek ik eerst een stukje Hollands Got Talent en daarna keken Valerie en ik samen Peter Pan, want die had zij nog nooit gezien.

Zaterdag
Zaterdag kon ik lekker uitslapen, en dat heb ik dan ook zeker gedaan. Overdag leerde ik voor mijn statistiektentamen dinsdag (hoe vaak zal het woord ‘statistiek’ al voorgekomen zijn in deze CMW artikelen?), en blogde ik een klein beetje.
‘S avonds gingen Valerie, papa en ik naar de musical Nelson Mandela in het De La Mar theater, omdat papa daar kaartjes voor had kunnen regelen via zijn werk. Het was echt heel leuk, vooral door alle vrolijke Afrikaanse muziek. Ik wist eigenlijk helemaal niet zoveel over het leven van Nelson Mandela dus het was ook nog eens heel leerzaam.

Foto 21-05-16 19 53 51.jpgNa de voorstelling was het 11 uur en hadden we alledrie nogal trek. Dus besloten we nog even langs de MacDonalds te rijden. We waren om 1 uur pas thuis, maar het was wel een superleuke avond!

Zondag
Zondagochtend was rustig. Ik sliep uit, we ontbeten samen en daarna gingen Val en ik leren. ‘S middags vierde Valerie haar verjaardag voor onze familie. Het was heel gezellig met iedereen. Ook mijn nichtje Fleur, die ik niet zo heel vaak zie, was er en mijn tante maakte deze schattige foto van ons:

Foto 22-05-16 18 01 30Jammer dat de rechterkant van mijn hoofd platgedrukt wordt, maar voor de rest is ‘ie heel schattig, haha.

En dat was mijn week alweer! Aankomende week heb ik dus tentamen en vrijdag de deadline voor mijn essay, dus ik weet niet hoe boeiend die week wordt. Maar daar lezen jullie volgende week alles over!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s