1000 vragen aan jezelf #14

Het is weer zondag, en dat betekent een verse lading vragen voor jullie om te lezen! Er ligt een drukke week (lees: tentamenweek) in het verschiet voor mij, maar deze vragen beantwoorden is altijd een goede ontsnapping aan alle verplichtingen haha.

1000 vragen aan jezelf

391. Bij welk liedje draai je de radio harder in de auto?
Hmm, dat zijn er best veel, want er komen altijd zoveel leuke liedjes uit rond de zomer! Maar dan ga ik toch voor Can’t Stop The Feeling van Justin Timberlake! Dat is echt zo’n nummer waarbij ik niet stil kan blijven zitten (handig, in de auto).

392. Wanneer heb je voor het laatst enorm veel plezier gehad?
Laatst had ik een voetbaltoernooi met allerlei studieverenigingen. We hadden een heel leuk team en ook al verloren we bijna alles, het was zo’n enorm leuke dag! Toen de wedstrijden afgelopen waren ging de barbeque aan en bestelden we allemaal een biertje, en het was heerlijk weer. Ik mis die dag nu al, haha.

393. Is je partner ook je beste vriend of vriendin?
… welke partner :’). Als ik een partner zou hebben, zou ik het wel heel belangrijk vinden dat we ook hele goede vrienden zijn.

394. Welk accent vind je charmant?
Brits ♥. En hopelijk Iers ook wel een beetje, aangezien ik dat vanaf september vijf maanden te horen krijg haha. Misschien krijg ik zelf ook wel een Iers accent, help!

395. Op welke momenten van het leven vliegt de tijd?
Als je het leuk hebt lijkt de tijd altijd veel sneller te gaan, helaaas.

396. Wanneer ben je voor het laatst van kapsel veranderd?
Ojee, dat is echt al heel lang geleden. Als ik naar de kapper ga laat ik er meestal wat laagjes in knippen en haal ik de dode puntjes weg, maar heb nog nooit echt een drastische kapselverandering gehad.

397. Is uit het oog ook uit het hart?
Nee, vind ik niet! Sinds ik studeer spreek ik een aantal vriendinnen een stuk minder, maar als we dan weer bij elkaar zijn is het net zo leuk als voorheen. Het is maar net hoe je het zelf wilt, natuurlijk.

398. Hoe zorg je dat het leven soms wat langzamer gaat?
Eigenlijk ben ik daar niet zoveel mee bezig, want ik heb altijd wel iets te doen! En het leven gaat inderdaad zó ontzettend snel, dat ik het soms een beetje angstaanjagend vind.

399. Doe je elke dag iets nieuws?
Nee, maar ik probeer wel vaak nieuwe dingen te proberen als ik daar de kans toe krijg.

400. Waar ben je Oost-Indisch doof voor?
‘Rowan, wil jij even de vaatwasser uitruimen?’
‘Rowan, wil jij misschien even het huis stofzuigen?’
Dat soort dingen meestal. Maar uiteindelijk doe ik het dan toch, haha.

401. Wat is je favoriete troosteten?
Chocola, sushi en nacho’s met guacemole haha.

P1150272

402. Heb je weleens iets bovennatuurlijks of onverklaarbaars meegemaakt?
Een paar keer, maar daar wijd ik liever niet verder over uit.

403. Welke uitdaging moet je overwinnen?
Hmm, dat zijn er vast wel een paar, maar ik kan er nu even niet op komen haha.

404. Wie heeft je het meest beïnvloed in het leven?
Ik denk mijn ouders, ik ben altijd iemand geweest die vrij goed naar haar ouders luisterde (ja, zelfs in de puberteit!) en eigenlijk doe ik dat nog steeds wel. Daarnaast denk ik dat mijn beste vriendinnen me ook wel beïnvloed hebben, en juist ook personen waar ik helemaal niet mee kan opschieten.

405. Wat is klein geluk voor jou?
Dit heb ik vorige week volgens mij ook al beantwoord, maar ik kan heel gelukkig worden van kleine dingen!

406. Doe je weleens dingen uit medelijden?
Niet echt medelijden, maar wel als ik zie dat iemand een beetje in de rats zit. Soms ten koste van mezelf, dat is niet zo handig.

407. Wanneer was je laatste spelletjesavond?
Te lang geleden! Ik ben gek op spelletjes. Je kan me echt blij maken met een avond Risk spelen haha.

408. Ben je goed in je werk?
Ik had nooit verwacht dat ik dit zou zeggen, maar ik kom er de laatste tijd steeds meer achter dat ik een horecatijger ben, haha. Ik vind het heerlijk om hard aan het werk te zijn en even aan niks anders te hoeven denken. En ook mijn baristaskills worden steeds beter, ik kan al hele mooie koffies maken.

409. Wie bewonder je?
Moeilijke vraag, dus dan maar een heel cliché antwoord; mijn moeder <3.

410. Heb je een goede gewoonte die je iedereen zou aanraden?
Zoveel mogelijk lezen. 😀

411. Wat sla jij over in de krant?
De rouwadvertenties?

412. Wat doe je met grijze haren?
Haha ik heb nog geen grijze haren gelukkig!

413. Wat stond er op je laatste Instagram-foto?
Hmm, even kijken. Dat was een foto van mij en Valerie op de dag dat ze jarig was!

val.png

414. Sta je liever op de voorgrond of achtergrond?
Volgens mij heb ik deze vraag ook al eens gehad.. Ik sta graag op de voorgrond als ik zelfverzekerd ben over datgene waarmee ik op de voorgrond sta (bijvoorbeeld een presentatie geven over een onderwerp waar ik veel vanaf weet).

415. Hoe vaak lak je je nagels?
Eén of twee keer per week.

416. Filter je het nieuws voor jezelf?
Ik volg heel veel nieuws op Twitter en Facebook, en lees de Metro in de metro. Ik lees eigenlijk alleen de berichten die me aanspreken of waar veel mensen over praten.

417. Voor welk tv-programma zou je jezelf opgeven?
Heel, heel eerlijk? Ik wil een keer mee doen aan The Voice. Gewoon om te kijken of ik door zou gaan haha. Ik wilde het dit jaar bijna doen, maar toen bedacht ik me dat ik volgend jaar in Ierland zit. Dus misschien over twee jaar! Daarnaast zou ik ook heel graag een keer mee willen doen aan Expeditie Robinson of Wie is de Mol, maarja, dan moet ik eerst even een BN’er worden haha.

418. Hoe beleg je het liefst je boterham?
Kaas met komkommer, jammie!

419. Wat is je grootste zwakte?
Ik kan me heel snel schuldig voelen over kleine dingen. En dan echt zo schuldig dat ik er wakker van lig en soms in tranen uitbarst. Heel vervelend haha.

420. Hoe amicaal ben je?
Ik ben eigenlijk altijd vriendelijk tegen mensen, behalve als ze iets doen wat niet door de beugel kan. Daarnaast hoor ik ook wel vaak van anderen dat ze me heel aardig vinden, dus dat is wel fijn om te horen haha.

Dat waren de vragen weer voor deze week! Nu ben ik benieuwd bij welk liedje jullie de radio harder draaien! 

Fijne zondag allemaal ❤

 

3 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #14

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s