Series die ik nog wil kijken #3

Vandaag deel ik weer vijf series die nog op mijn to-watch lijstje staan, maar waar ik nog geen tijd voor heb gehad om ze te kijken. Ik kan niet wachten tot de zomervakantie, want dan heb ik eindelijk weer tijd om series te kijken!

flowers, white, and laptop afbeelding

Quantico
Quantico gaat over een groep mensen die voor de FBI werkt, maar één van hen plant in het geheim een aanslag op New York. Verder weet ik niet zoveel van deze serie, maar het klinkt in ieder geval heel cool en spannend! 

Limitless
Limitless gaat over een man die door een mysterieuze drug zijn volle breincapaciteit kan benutten en daardoor bijna alles kan doen wat hij wil, totdat de FBI hem op de rader krijgt. Ik heb al best veel goede dingen over deze serie gehoord, dus ik ben heel benieuwd!

The Musketeers
Knappe mannen, geschiedenis, actie, romantiek, Parijs. Wat zoek je nog meer in een serie? Dit klinkt echt helemaal als iets voor mij en een vriendin van me zei dat ik het snel moest gaan kijken, dus daar hou ik me dan ook maar aan!

Modern Family
Een heel ander soort serie, eentje die leuker is om af en toe tussendoor te kijken. Modern Family is een comedy en schijnt super grappig te zijn. Volgens mij heb ik ooit een paar afleveringen op televisie gezien, maar ik zou graag de hele serie willen kijken!

Game of Thrones
Ja, ik heb nog nooit Game of Thrones keken. Ja, ik weet dat dat eigenlijk niet kan. Deze serie lijkt me zó ontzettend cool, maar tegelijkertijd ben ik ook een beetje bang ervoor. Ik kan namelijk niet zo goed tegen bloederige scènes waar vieze dingen gebeuren (denk aan ingewanden die eruit worden gehaald enzo), en Game of Thrones schijnt daarin best heftig te zijn. Desondanks lijkt het verhaal me geweldig en daarom wil ik hem wel gewoon kijken, om te zien of het wat voor mij is!

Zo, dat waren er weer vijf voor vandaag! Welke van deze vijf heb jij al gezien, en wat vond je ervan?

7 gedachten over “Series die ik nog wil kijken #3

 1. Nee hoor, zo heftig is GoT nou ook weer niet. 😛 Don’t believe the hype. Er is één aflevering waar je wel heel naar van gaat worden. Maar dat is tegelijk ook zo goed, dat ik niet denk dat je het achteraf erg vindt. Denk ik. Maar om nou vanwege de ene aflevering niet te kijken …

  Castle! Kijk Castle!

 2. GoT!!!! Hier is het elke maandagavond zo dat mama en ik op de bank hangen en de nieuwste aflevering van seizoen 6 kijken 🙂
  The Musketeers is een geweldige serie. D’Artagnan is en blijft mijn favoriet maar Athos, Aramis en Porthos zijn zo grappig! Eind deze maand begint seizoen op de BBC en jammer genoeg zal dit ook het laatste seizoen zijn…
  Modern Family is zo een serie die bij mij thuis tijdens het eten wordt gekeken. Het is hilarisch!

 3. Ik heb ze eigenlijk geen van allen gezien, slecht he?! Ik kijk veel naar Bones, dat gelijkenissen toont met de boeken van Kathy Reichs.

 4. Het valt écht heel erg mee met hoe bloederig het is, maar het kan wel vrij grof zijn. Toch kan het t wel aan hoor Roo!

 5. Quantico is echt heel leuk! Limitless ook trouwens, maar helaas is het gecanceld en zal er geen tweede seizoen komen. Erg jammer, want Limitless was best uniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s