Katten in Marrakesh

Tijdens onze studiereis in Marrakesh stond ik al snel bekend als degene die de meeste kattenfoto’s maakte. Er waren dan ook heel veel katten in Marrakesh en die waren zo ontzettend schattig, dat ik ze gewoon heel graag op de foto wilde zetten, haha. Omdat ik jullie niet wilde overspoelen met kattenfoto’s in mijn normale Marrakesh post, besloot ik een apart artikel te maken met alleen maar kattenfoto’s uit Marrakesh. Dus voor alle kattenfans: geniet ervan! Voor alle niet-kattenfans: misschien kan je nu maar beter wegklikken.

P1140998.JPG

We mochten de katten helaas niet aaien, want je weet nooit wat die beesten met zich meedragen, maar het was wel heel leuk om naar ze te kijken. De meeste katten werden goed verzorgd en kregen bijvoorbeeld restvlees van restaurants. De meeste katten zagen er dan ook gewoon verzorgd en goed doorvoed uit.

Ben jij een kattenfan? 

Advertentie

2 gedachten over “Katten in Marrakesh

  1. Hier een mega kattenfan. We staan ook op de wachtlijst bij een fokker. Ja, ik weet het, het asiel zit al zo vol, maar heb al mijn hele leven een raskat willen hebben.
    De zwerfkatten in het buitenland zijn altijd zo vertederend. Op het resort in Turkije waar we altijd komen, lopen altijd katten rond om ongedierte te verjagen, etc. Ieder jaar word ik weer verliefd op een van de schatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s