Capture My Week #5

Dit was wederom een hele drukke, maar leuke week! Het begin van de week bestond vooral uit statistiek (what’s new), maar vanaf woensdag werd alles beter en ging ik onder andere drie dagen uiteten en uit in Amsterdam. Kijk mee naar de foto’s!

CMW5.jpg

Maandag en dinsdag
Op deze dagen was het eigenlijk best saai: ik ging naar college en werkte aan statistiek met Amy. Gelukkig was deze opdracht wel te doen, waardoor Amy zelfs een blije foto wilde maken voor op de blog, haha.
Dinsdagavond had ik wel iets leuks: ik ging namelijk voor het eerst in drie jaar weer hockeyen! Een vriendin van mij vroeg of ik het leuk vond om een keer mee te trainen met haar team, en dat vond ik inderdaad heel leuk! De dagen erna had ik wel enorme spierpijn, maar het was het echt waard. Het voelde zo goed om weer een hockeystick vast te hebben!

Foto 12-05-16 11 09 11

Woensdag
Woensdag was Valerie jarig, ze werd alweer vijftien. Kleine zusjes worden groot, haha. We aten dus rond vijf uur een taartje en gingen daarna richting Utrecht, want we gingen uiteten bij Vandaag. Dat is een all you can eat restaurant met héél veel eten. Zoveel dat je onmogelijk alles kan proeven. Het was echt heerlijk maar ik zat veel te vol, vooral ook door de chocoladefondue met aardbeien die ik als toetje nam.

Foto 11-05-16 17 55 36.jpg

Donderdag
Overdag ging ik gewoon naar de uni, maar ’s avonds had ik een heel leuk programma. Ik ging eerst uiteten bij Rotisserie met mijn bestuur, waar ik de lekkerste hamburger ooit at! We zouden eigenlijk ondertussen vergaderen, maar uiteindelijk kwam dat er niet van en hebben we dat snel bij Mojdeh thuis gedaan. Na die korte vergadering was het tijd om naar onze stamkroeg te vertrekken voor onze Marrakesh reünie borrel. Dat was echt heel erg leuk, vooral omdat we allerlei grappige herinneringen ophaalden. Na de borrel gingen we met een klein groepje uit in Amsterdam, wat ook ontzettend leuk was. Ik was al een tijdje niet uit geweest, dus ik had wat in te halen haha. Rond 5 uur waren we pas weer bij Mojdeh waar ik die nacht zou slapen, en we moesten de volgende ochtend best vroeg op omdat ik en Iris een deadline hadden, maar ach, het was het waard!

Vrijdag
Om 10:00 stond de wekker en hoewel ik had verwacht dat ik enorm brak zou zijn, viel het reuze mee. Mojdeh, Iris en ik besloten om naar de Bagels en Beans te gaan om daar aan onze deadlines te werken, en dat was heel chill! We ontbeten met bagels en ik nam halverwege de dag ook nog een energie sapje, want ik moest ’s middags werken en wat energie kon ik daarom wel gebruiken.
Na mijn werk ging ik naar de Albert Cuypstraat, want ik ging namelijk wéér uiteten, bij de Bazaar deze keer. Met onze vereniging hadden we een Oud-Besturendiner georganiseerd, en we gingen dus met ongeveer twintig man uiteten. Het was heel gezellig én lekker, maar het eten was wel veel te veel haha.

Foto 13-05-16 20 08 03.jpg

Rond 11 uur ging ik weer naar huis en toen was ik ook wel helemaal gesloopt van de week. Eenmaal thuis lag Saar in de wasmand op me te wachten haha:

Foto 14-05-16 00 40 15.jpg

Zaterdag en zondag
Zaterdag had ik helemaal niks gepland en dat was heerlijk na zo’n drukke week. Ik blogde wat, schreef recensies, las een boek uit en ruimde mijn beide kamers op. ‘S avonds keek ik het Songfestival met mijn moeder en twitterde ik er op los. Ik vond het echt jammer dat Oekraïne won, naar mijn mening waren er veel betere liedjes en doordat Rusland en Oekraïne tegenover elkaar stonden kreeg het hele Songfestival opeens een politiek randje.

Zondag wilde ik ’s ochtends sporten, maar de sportschool bleek dicht te zijn. Daarom gingen we maar een rondje hardlopen/wandelen, wat eigenlijk best fijn was want het was prachtig weer. ‘S middags had ik een leuk afspraakje waar jullie misschien later nog iets over zullen horen, haha.

Foto 15-05-16 09 59 15.jpgMijn dorp kan best heel mooi zijn

En dat was mijn week alweer! Aankomende week is de week voor de tentamenweek, dus ik ga niet heel veel spannends doen, maar toch staan er wel een aantal leuke dingen op de planning waar jullie volgende week meer over zullen lezen!

Fijne tweede Pinksterdag allemaal! Wat gaan jullie vandaag doen? 

 

 

3 gedachten over “Capture My Week #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s