1000 vragen aan jezelf #13

Hoi allemaal! Vandaag heb ik weer dertig vragen beantwoord over mezelf. Vorige week was ik dit helemaal vergeten en kwam er geen blogpost online, maar vandaag staat er weer een verse dosis vragen voor jullie klaar!

1000 vragen aan jezelf

361. Wat is het ergste waarover je hebt gelogen?
Goh, dat zou ik eigenlijk niet weten. Ik lieg ook niet zo heel vaak, en meestal zijn dat leugentjes om bestwil dus die zijn niet heel erg haha.

362. Rek jij je eigen grenzen op?
Af en toe wel, maar soms vind ik dat ook best wel eng omdat het eigenlijk een sprong in het onbekende is.

363. Ben je een goede moppentapper?
Haha neee echt totaal niet! Al vind ik mijn eigen humor wel grappig, moppen tappen kan ik niet echt :’).

364. Welk liedje gaat over jou?
Ik moest meteen denken aan Vrij Zijn van Marco Borsato haha.

365. Van welke kleine dingen kun je genieten?
De zon die opeens gaat schijnen, lieve dieren, mensen die zonder rede naar je glimlachen, geurkaarsen, planten/bomen die in de knop zitten, nagels lakken en nog veeel meer, kijk maar bij mijn ‘Happiness is…‘ artikels!

366. Waarvoor mogen mensen jou altijd wakker maken?
‘Hé sorry dat ik je wakker maar, maar ik heb hier alle boeken die op je wishlist staan voor je’. Jep, daar zou ik totaal geen bezwaar tegen hebben haha. Of ‘Hé sorry dat ik je wakker maak, maar er staan beneden kittens/puppy’s/babygeitjes die heel graag geknuffeld willen worden.’

367. Wat zou je willen veranderen aan je uiterlijk?
Stiekem zou ik wel iets wittere tanden willen, maar verder ben ik wel tevreden over mijn uiterlijk.

368. Wat wil je dat mensen zeggen op je begrafenis?
Ik hoop dat ze zeggen dat ik een goed mens was, maar verder ben ik daar echt totaal niet mee bezig!

369. Laat je je makkelijk voor de gek houden?
Ja mensen kunnen mij heel snel in de zeik nemen! Als mensen heel serieus doen en eigenlijk een grapje maken, heb ik dat vaak niet door, behalve als ik je heel goed ken.

370. Wat zou je doen als het onmogelijk mis kon gaan?
Dan zou ik wel een parachutesprong willen maken, of willen paragliden!

140.JPG

371. Moet je altijd alles kunnen zeggen?
Dat je alles mag zeggen wat je wilt is belangrijk, maar dat betekent niet dat je alles altijd per se hoeft te zeggen. Sommige dingen kun je eenmaal beter voor je houden.

372. Aan wie moet je meer aandacht besteden?
Ik ben de laatste tijd heel weinig thuis en daardoor zie ik mijn zusje ook niet zo vaak, omdat zij ook veel weg is. Doordat we allebei ouder worden spreken we elkaar wel echt minder vaak dan vroeger en dat mis ik af en toe wel heel erg. Daarom heb ik zin in de vakantie, want dan zijn we weer twee weken non stop samen!

373. Kun je makkelijk loslaten?
Dat ligt er heel erg aan waarover het gaat. Als voorbeeld neem ik even iets wat in Marrakesh gebeurde. Toen we nét geland waren op Casablanca, kreeg ik te horen dat ik mijn beide tentamens van afgelopen periode net niet gehaald had (een 5,1 en een 5,3, super zuur). Dan voel ik me even vijf minuten rot, maar daarna kan ik het ook heel makkelijk loslaten en denken; dit gaat mijn reis/dag echt niet verpesten, en het komt allemaal wel goed. Met dat soort dingen kan ik dus goed loslaten, maar met andere dingen heb ik het weer wat minder.

374. Waar ben je dankbaar voor?
Zóveel. Misschien dat ik hier wel eens een apart artikel over schrijf, haha.

375. Zijn complimentjes van mensen die je niet goed kent belangrijk voor je?
Ja, want als iemand die je niet goed kent een complimentje maakt, betekent dat dat datgene opvalt aan je. Iemand die je beter kent heeft meer tijd gehad om de goede eigenschappen aan je te zien, maar iemand die je niet goed kent gaat af op zijn eerste indruk. Ik hoop dat jullie snappen wat ik bedoel haha.

376. Voor welk dier ben je bang?
Wespen en kwallen. Sinds ik gestoken ben door beide heb ik echt een fobie voor die beesten.

377. Waardoor was je voor het laatst helemaal van slag?
Iemand waar ik veel om geef heeft de laatste tijd veel nare dingen voor haar kiezen gehad en toen ze me met Pasen opbelde met nog meer naar nieuws was ik wel echt even van slag ja.

378. Wat ligt er standaard in je koelkast?
Kaas, een fles koud water, ketchup, augurken zijn de dingen waar ik meteen aan moest denken haha.

379. Schaam je je dat je naar bepaalde tv-programma’s kijkt?
Ik kijk amper tv, maar vroeger vond ik GTST geweldig haha. Al schaamde ik me daar niet echt voor.

380. Wanneer had je de tijd van je leven?
Donderdag nog, want toen gingen we uit met de Marrakesh groep en heb ik echt een geweldige tijd gehad!

056.JPG

381. Op wie had je onterecht kritiek?
Dit weet ik eerlijk gezegd echt niet..

382. Hergebruik je weleens andermans grappen?
Ja volgens mij doe ik dat wel eens onbewust haha.

383. Bestel je altijd hetzelfde in een restaurant?
Als ik iets héél lekker vind en ik kom daarna nog een keer in datzelfde restaurant, is de kans groot dat ik hetzelfde bestel. Maar als ik naar een ander restaurant ga dan probeer ik wel altijd iets nieuws te kiezen.

384. Wat is je geheime ambitie?
Het lijkt me geweldig om de nieuwe Floortje Dessing te worden. En stiekem wil ik altijd nog eens meedoen aan een zangwedstrijd om te kijken of ik in de smaak val haha.

385. Hoe zou je je dagen vullen als je alles mocht doen wat je wilde?
Dan zou ik een camper kopen en de hele wereld rondreizen. En ondertussen heel veel lezen en mijn ervaringen delen op mijn blog.

386. Waar word je altijd enthousiast van?
Onder andere lekker eten, leuke afspraken, boeken en Saar.

387. Van welke spullen kun je genieten?
Boeken, geurkaarsen, zachte kussentjes en dekentjes en make-up en verzorgingsproducten.

388. Vind je het leuk om nieuwe dingen te doen?
Jaaa, ik doe het liefst zoveel mogelijk nieuwe dingen!

389. Ben je een vragensteller of een verteller?
Ik denk allebei. Ik vind vertellen heel erg leuk (daarom is bloggen ook zo leuk!) maar ik vind het ook fijn om naar iemand te luisteren.

390. Wat was je laatste creatieve uitspatting?
Oei, slecht teken, want dat weet ik eigenlijk niet meer! Toen ik laatst heel veel foto’s schoot voor mijn blog, misschien?

Zo, dat waren ze weer voor vandaag!

Voor welk dier zijn jullie bang?

2 gedachten over “1000 vragen aan jezelf #13

  1. Wow, wat en lijst weer! Voor welk dier ben ik bang? Hm. Toegegeven dat spinnen en wespen niet op mijn favorietenlijstje staan, maar echt bang ben ik niet voor dieren.
    Muggen bijvoorbeeld vind ik totaal nutteloze en overbodige dieren, maar ik ben niet bang voor ze.
    Overigens (her)gebruiken wij altijd grappen en one-liners en catchphrases. We kunnen hier een complete conversatie hebben in one-liners en catchphrases en dan weten we precies wat we bedoelen. Vaak wel aangepast aan de situatie natuurlijk.
    Daarbij kan ik een prima Ralph van de Simpsons doen (‘Dying tickles’, ‘I ate my crayon’, ‘my brain hurts’ of versies daarvan). En kan ik een aardige whiny Cartman doen (‘But mo-o-oom!’ ‘And then he said I was fat, and I am not, I am just bog-bo-o-oned!’). Heerlijk.
    I’ll get me coat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s