Capture My Week #4

Deze week begon, zoals bijna elke week, druk met school. Verder deed ik niet zoveel boeiends, maar vanaf donderdag werd mijn week superleuk, want ik had namelijk vier dagen vrij! Ik deed veel leuke dingen en het weer was geweldig, dus laten we snel naar de foto’s kijken.

CMw4.jpg

Maandag t/m woensdag
Maandag tot en met woensdag waren niet heel spectaculair. Ik ging naar college, maakte een statistiekopdracht, werkte wat en las Hof van Doorns en Rozen (waar jullie woensdag een recensie van kunnen lezen). Ik maakte dan ook amper foto’s, maar heb wel wat screenshots voor jullie van een fangirl moment van mij en Sanne die ik wel grappig vond. Ik heb er eventuele spoilers wel uitgehaald!

Donderdag
Donderdag was het Hemelvaart en was het prachtig weer, dus besloten Sanne en ik te gaan picknicken bij de Vinkeveense Plassen. Helaas werd onze picknick bruut verstoord door een enorme muggenplaag, dus zijn we na anderhalf uur weer naar huis gegaan en hebben we onze picknick bij Sanne in de tuin voortgezet. Ik las HVDER uit en verder genoten we gewoon van het mooie weer. Top dagje!

Vrijdag
Ik keek al heel lang uit naar vrijdag, want die dag ging ik iets heel leuks doen. Een studievereniging van dezelfde faculteit organiseert elk jaar een voetbaltoernooi en dit jaar deed ik samen met tien andere meiden mee in een team. We hebben dan wel dik verloren, maar het was een ontzettend gezellige dag met iedereen. Na het toernooi ging ik nog even mee naar huis met Mojdeh en daar hebben we met een klein groepje ook nog ontzettend gelachen.

Zaterdag
Zaterdag ging ik met mijn vader en Valerie een dagje naar Amersfoort. Ik was daar nog nooit geweest en ik vond het een ontzettend leuke stad, helemaal met het prachtige weer! We winkelden wat en struinden door de stad, maar vooral de lunch was echt een hoogtepunt. Ook gingen we een boekenwinkel in waar ik echt een halfuur heb staan kletsen met een hele lieve mevrouw die me allemaal aanraders gaf. Tot mijn grote verbazing (en trots!) kocht ik zelf niks, maar Valerie kocht wel een boek én ik kreeg een boekenlegger mee van de Kroon, omdat ik vertelde dat ik nu in De Prinses bezig was.

Zondag
Zondag was het moederdag en gingen we naar de musical Sky! Ik vond het verhaal heel aangrijpend en kon het echt niet drooghouden tijdens de musical op sommige momenten. Het was ontzettend goed gespeeld en gezongen en er kwamen hele mooie liedjes van Marco Borsato in voor. Ik heb er echt van genoten. Na de musical reden we naar huis en thuis gingen we steengrillen in de tuin. Ook weer een heerlijk dagje!

En dat was mijn week alweer! Aankomende week is Valerie jarig en ga ik wel drie keer uiteten. Ook ga ik donderdag uit in Amsterdam en voor de rest zien we wel wat voor leuks er gebeurt!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

4 gedachten over “Capture My Week #4

  1. Het was ook wel prachtig weer 🙂 Jammer van de picknick.Wij hebben niet echt heel veel gedaan. Paar daagjes naar een hotel in Limburg, met de hond. Dat was wel erg leuk.

  2. Leuke week heb je gehad! Ik heb van het weekend lekker van het weer genoten op het strand en had zaterdagavond een familiefeest!

    x

  3. Ik heb ook gesteengrilld afgelopen weekend, op zaterdag 🙂 Daar komt nog een weblogpost over.
    Verder niet zoveel speciale dingen gedaan, voornamelijk werken (al was ik aan het begin van de week al ziek geworden en donderdag had ik vrij en vrijdag bleef ik thuis van werk omdat ik toch echt koorts had…). Rustig weekend gehouden dus en na het weekend kon ik weer gaan werken 🙂 Ook hadden we maandagavond met koor een extra repetitie voor ons concert van morgen! Afgelopen donderdag hebben we in de kerk gerepeteerd en de akoestiek is echt ontzettend mooi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s