New In | April 2016

Een nieuwe maand betekent een nieuw New In artikel met mijn aankopen van afgelopen maand! April was een gemiddelde leesmaand, ik las zes boeken, wat voor mij eigenlijk normaal is. Hoewel ik de eerste weken van april weinig tot niets kocht, kwamen er in de laatste week/weken toch weer wat boeken bij. Laten we snel een kijkje nemen!

Foto 30-03-16 16 16 41 (1)

P1150411.JPG

Hof van Doorns en Rozen  – Sarah J. Maas kocht ik, zoals sommige misschien al weten, op het YALFest 2016. Op het moment dat ik dit schrijf ben ik op bladzijde 185 en ik vind het echt een ontzettend leuk boek dat ik maar moeilijk kan wegleggen. De afstand tussen jou en mij – Marina Gessner kreeg ik ook op het YALFest in de goodiebag, en daar ben ik ook ontzettend blij mee want het lijkt me een heel mooi boek. Out There – Manon Spierenburg en Vervloekt – Josephine Angelini kreeg ik van Liz, ook tijdens het YALFest. Liz deed deze boeken weg en omdat ik naar beide heel benieuwd ben/was, mocht ik ze van haar overnemen! Passie – Lauren Kate kwam ik tegen in een Boekenvoordeel winkel bij een 1+1 gratis actie. Voor €6 had ik dus Passie én nog een ander boek dat jullie zo zullen zien. Goede deal leek mij, dus die nam ik ook mee.

P1150409

Altijd Anders – Ingrid Kluvers won ik onverwachts op Facebook op de pagina van uitgeverij Moon. Hartstikke leuk! Het Laatste Orakel – James Rollins kocht ik dus samen met Passie voor €6. Ik kende het verhaal niet, maar het gaat over een genetisch experiment en klonk een beetje sci-fi, dus dat is hopelijk iets voor mij!

P1150320

Het Boek van Voorheen kreeg ik van Jen Minkman als recensie exemplaar en las ik deze maand ook meteen uit. Ik vond het een erg leuk boek!

Wat boeken kopen betreft ben ik deze maand netjes geweest: ik heb maar 3 boeken gekocht. Daarbij won ik één boek en kreeg ik er drie. Een prima buit, lijkt me!

Welke boeken heb jij deze maand aan je collectie toegevoegd? 

8 gedachten over “New In | April 2016

 1. Dat zijn een aantal mooie boeken die je hebt gekocht/gekregen! Zelf heb ik me deze maand enorm ingehouden. Ik heb maar 1 boek toegevoegd aan mijn collectie

 2. Ik heb een boek van Ursula LeGuin, Sherri Tepper en een boekje over een kat die met de bus ging. Dus drie nieuwe boeken voor mij 🙂 Je zou eigenlijk eens moeten kijken in de Kalverstraat bij die discount winkel. Daar ligt heel veel klassiek SF voor een prikkie. … O. Nee, wacht. Je moet juist minder kopen, he?
  Blijf weg uit de Kalverstraat.
  😉 Mooie buit.

 3. Ik heb in april echt veel boeken gekocht/gekregen!
  – “Superfood! – Een culinaire reis vol verrassende recepten met havermout ” door Patty Harpenau(uit de Weggeefwinkel, dus gratis)
  – “Magische momenten” van Howard Goodall, over muziek (ook uit de Weggeefwinkel, dus gratis)
  – Prisma Nederlands woordenboek (idem)
  – “Ontzettende verhalen” van Roald Dahl (idem)
  – 3 boeken van de Olijke Tweeling, van Marktplaats, dus nu heb ik die serie compleet! Ik spaarde ‘m op de basisschool/middelbare school en ik zag dat ik nog maar 3 boeken miste, dus die heb ik nu maar even gekocht voor vijftig cent of een euro per boekje.
  – 6 Disney filmstrips (5 uit de opruiming bij de Eppo-stripwinkel in Eindhoven en 1 van Marktplaats)
  – “Medicijn” van Ingrid Oonincx, die had ik gewonnen.
  Dus 14 boeken in totaal (echt veel…) maar het heeft me amper iets gekost 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s