Capture My Week #3

Deze week was leuk! Hoewel ik het wederom druk had met school, was het woensdag natuurlijk Koningsdag waardoor ik even lekker kon ontspannen. Daarnaast werkte ik wat en was zondag een sportieve dag. Kijk mee!

cmw3

Maandag
Maandag was niet zo’n bijzondere dag. Ik ging naar college en dat was het eigenlijk. Thuis kroop ik ’s avonds vroeg mijn bed in omdat ik de volgende dag om 06:30 in Amsterdam moest zijn. Het deed dus wel een beetje pijn om mijn wekker te zetten die avond. Ik las nog wel een deel uit De Sleutel, waar jullie morgen een recensie over zullen lezen!

Dinsdag
Dinsdag begon dus vroeg, maar eigenlijk ging het opstaan best soepel! Ik kreeg om half negen wel een behoorlijke inkakker, maar gelukkig was dat met een kop koffie snel opgelost. Wat wel heel vreemd was, is dat het in de ochtend opeens enorm begon te hagelen waardoor het voor een paar minuten buiten een winter wonderland was.

Foto 26-04-16 10 53 27.jpg

Na mijn werk vergaderde ik met mijn bestuur en had daarna nog college. ‘S avonds deed ik niet veel, maar mijn vader had een lekker Koningsdagtaartje gehaald waar ik natuurlijk een stukje van moest proeven. De avond voor Koningsdag is er in mijn dorp altijd een vuurwerkshow, en die keek ik zoals elk jaar uit het zolderraam, waar we perfect zicht hebben. Het was heel mooi vuurwerk, maar foto’s daarvan maken blijft lastig.

Woensdag
Woensdag was Koningsdag! Ik had er eerlijk gezegd niet zoveel zin in omdat de weersvoorspelling zo slecht was, maar uiteindelijk viel het heel erg mee en heb ik een ontzettend leuke dag gehad! ‘S ochtends ging ik met mijn moeder naar de rommelmarkt, waar ik een aantal leuke dingen kocht. Daarna gingen we thuis tompoucen eten en daarna zou mijn moeder me naar de bushalte in Uithoorn brengen waar Amy en Stella ook naar toe zouden komen, want we gingen naar Loveland in Amsterdam. Helaas viel de motor van mijn moeder onderweg aan diggelen waardoor we iets vertraging opliepen, maar rond half 2 waren we toch echt op Loveland. Ik heb een onwijs leuke dag gehad en we zijn zelfs nog in de zweefmolen geweest en hebben stoelendans gedaan, maar dan wel met keiharde muziek op de achtergrond, haha.

Donderdag
Donderdag was het helaas over met de pret, want Amy en ik hadden al om half 9 op de VU afgesproken om aan onze statistiek opdracht te werken. Gelukkig was dat aardig snel gedaan, dus ik had de middag lekker vrij. ‘S middags nam ik een tag op video op die waarschijnlijk deze week online komt. Ik maakte helemaal geen foto’s deze dag!

Vrijdag
Vrijdagochtend had ik voor de verandering geen college dus ik sliep lekker uit. ‘S ochtends werkte ik nog wat aan een deadline en daarna vertrok ik naar Amsterdam om te werken. Ik stond vanaf twee uur alleen en eigenlijk had ik echt een beetje een pechdag, want ik liet twee glazen kapot vallen en er gebeurde nog een paar andere ongelukkige dingen. Maar toen ik om 19:00 klaar was had ik wel héél erg geluk, want ik mocht al het eten wat over was mee naar huis nemen. En dat was véél:

Foto 29-04-16 17 59 46.jpg

Mijn moeder, zusje, opa, Sanne en vriendinnen van mijn moeder waren ook erg blij met me want ik deelde aan iedereen brownies en koekjes uit haha. ‘S avonds deed ik niet veel, ik keek Hollands Got Talent en maakte deze überschattige foto van Saar:

Foto 29-04-16 22 39 35.jpg

Zaterdag
Zaterdag deed ik wat research voor mijn exchange, las ik De Sleutel, de finale uit en blogde ik wat. Ik kreeg halverwege de dag een berichtje van Sanne dat ze een kaartje over had voor The Jungle Book, en of ik mee wilde. Dat vond ik heel leuk, want die film wilde ik heel graag zien. En hij stelde me absoluut niet teleur, want het was een prachtige film en vooral héél mooi gemaakt. De muziek was ook mooi en ik heb echt genoten.

Foto 01-05-16 17 18 24.png

Na de film dronken we nog een wijntje bij Sanne en daarna ging ik richting huis. Ik las ’s avonds nog even iets in IJs & Steen en ging daarna slapen, want zondag stond er een sportieve dag op de planning!

Foto 30-04-16 20 54 58

Zondag
Zondagochtend gingen mijn moeder, Valerie en ik spinnen op de sportschool zoals we bijna elke zondagochtend doen. ‘S middags deed ik niet zo veel en werkte ik weer aan mijn exchange en las ik weer in IJs & Steen in de tuin. ‘S avonds stond er iets leuks op de planning, want ik ging met een groepje van mijn studievereniging trainen voor het voetbaltoernooi van aankomende vrijdag. We deden voornamelijk partijtje en het ging niet gesmeerd, maar het was wel echt heel gezellig. Daarna dronken we nog wat bij het café bij de Bosbaan.

Foto 01-05-16 20 52 59.jpg

En toen was ik om ongeveer 11 uur ’s avonds thuis en had ik echt geen kracht meer om dit artikel te schrijven, waardoor die nu later online komt. Aankomende week wordt heel leuk met een etentje en het voetbaltoernooi, dus daar kijk ik erg naar uit!

Wat hebben jullie afgelopen week gedaan? 

 

 

2 gedachten over “Capture My Week #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s