Een kijkje in mijn kleurboek

Ik heb nu ongeveer anderhalf jaar een kleurboek en ik moet eerlijk zeggen dat ik er vrij weinig mee doe. Alleen op vakantie of als ik écht een keer vrije tijd heb en geen zin heb om te lezen/series te kijken (wat dus bijna nooit is) pak ik mijn kleurboek erbij. Toch heb ik wel al een aantal mooie kleurplaten ingekleurd en ik dacht dat het misschien leuk was om dat met jullie te delen!

P1150310.JPG

 Ik heb een kleurboek vol mandala’s en daar ben ik heel blij mee, want ik vind mandala’s heel ontspannend om te kleuren! Ik zou ook wel graag een Harry Potter of kattenkleurboek hebben, maar aangezien ik toch al zo weinig kleur vind ik dat een beetje zonde van mijn geld. Misschien als deze ooit vol is, dat ik dan een andere koop!

P1150309.JPG

Meestal kleur ik met kleurpotloden, maar de lijntjes van deze mandala waren zo warrig dat ik ze gewoon met stift besloot over te trekken. Dit gaf eigenlijk ook best een leuk effect! Hoewel ik het toch fijner vind kleuren met kleurpotloden.

P1150313.JPG

Dit was mijn allereerste kleurplaat. Ik vind hem zelf heel erg matig omdat ik de kleuren en de licht/donker verhouding niet mooi verdeeld vind, maar ach. Al het begin is moeilijk, haha!

P1150315.JPG

Deze plaat kleurde ik heel recent, toen ik gestresst was voor mijn tentamens. Ik denk eraan om de andere kant (die dus symmetrisch is) met dezelfde kleuren te doen, maar dan potlood.

P1150314.JPG

En degene waar ik nu aan ben begonnen! Deze vind ik fijn omdat de lijntjes zo duidelijk zijn. Dat kleurt lekkerder dan van die warrige, dunne lijntjes en deze plaat heeft ook niet zoveel poespas. Misschien dat anderen dat juist fijn vinden, maar ik ben persoonlijk fan van rustige, symmetrische mandala’s.

En dat zijn alle kleurplaten die ik tot nu toe heb gekleurd! Nog niet super veel, maar aankomende zomervakantie in Kroatië (waar jullie later meer over horen) neem ik hem zeker weten mee!

Heb jij een kleurboek, en kleur jij vaak? 

9 gedachten over “Een kijkje in mijn kleurboek

  1. Ziet er leuk uit 🙂 Maar nee, kleurboeken heb ik voor het laatst ingekleurd toen ik zes was. Daarna begon ik het de tekeningen uitvergroot na te tekenen en tegelijk in te kleuren. Ik heb er toen nog een paar verkocht ook, voor een euro 😀 Klasgenootjes wilde de tekeningen als poster ophangen. Best wel leuk. Ik heb tekenen altijd leuker gevonden dan inkleuren. Doodlen doe ik bijvoorbeeld best vaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s