Capture My Week #2

Dit was echt een enorm drukke week met héél veel schoolwerk en werk. Eigenlijk was het iets té veel, want doordat ik vorige week in Marrakesh was moesten we alle opdrachten en deadlines deze week inhalen. Gelukkig had ik ook nog wat tijd om leuke dingen te doen, met als klap op de vuurpijl YALFest zondag! Daar lezen jullie dinsdag meer over, maar nu eerst mijn week overzicht!

Capture my week #1

Zondag 17-04
De dag nadat ik terugkwam uit Marokko gingen we met de familie van mijn moeders kant uiteten bij het pannenkoekenhuis. Het was echt enorm gezellig met iedereen en ik heb heerlijk gegeten. Vooral het toetje was het fotograferen waard. 

Maandag 18-04
Maandag begon al stressvol, want door ons weekje Marokko moesten we deze week de opdrachten die we gemist hadden inhalen. Om 9 uur was ik dus al op de VU. Wat wel héél leuk was die dag: ik stond in de Metro! Afgelopen zomer liep ik daar een dagje mee en diegene met wie ik meeliep benaderde mij of ik het leuk zou vinden om geïnterviewd te worden over een bepaalde stelling. Natuurlijk zei ik ja! Het artikel was groter dan ik dacht en ook mijn foto was goed te zien. Iris was zo lief om een extra Metro mee te nemen voor me. Daarnaast kreeg ik ook veel leuke reacties van mensen die ik minder goed kende die me herkend hadden en ook een aantal van jullie stuurden me een berichtje. Super leuk!

Foto 18-04-16 09 18 49

Dinsdag 19-04
Dinsdag was niet zo’n speciale dag. Ik werkte van 10:00 – 15:00 en ging daarna door naar college tot 17:15. Daarna was ik wel aardig moe, maar ik had tentamen vrijdag dus moest er nog geleerd worden toen ik thuis kwam. Toen het kon kroop ik snel mijn bedje in samen met een goed boek!

Foto 19-04-16 23 43 18.jpg

Woensdag 20-04
Woensdag werkte ik de hele dag en maakte ik eigenlijk geen foto’s.. Maarja, het was dan ook niet echt een speciale dag.

Donderdag 21-04
Donderdagochtend was ik weer vroeg op de VU voor vergadering, en daarna moesten Amy en ik onze statistiek opdracht afmaken. Wat een drama zijn die opdrachten zeg! Toen we die ingeleverd hadden leerde ik nog wat op de VU en om 5 uur ging ik weer richting mijn werk om in te vallen voor mijn leidinggevende. Ik wilde eerst met de tram gaan, maar ging toch maar lopen toen ik zag hoe heerlijk het weer was! Het werken kwam me eerlijk gezegd niet zo goed uit door mijn tentamen, maar ze had wel een super lief cadeautje klaar gelegd als bedankje!

Foto 21-04-16 16 48 15 (1).jpgOngetwijfeld de mooiste universiteit van Nederland… Juist ja.

Foto 22-04-16 14 02 30.jpg

Vrijdag 22-04
Wauw dit is eerlijk gezegd best wel een saaie week voor jullie om te lezen bedenk ik me nu.. Maar vrijdag ging ik dus wéér naar de VU, maakte mijn tentamen Persgeschiedenis (die ik haalde, yay!) en ging daarna wéér werken. Je kunt begrijpen dat ik om 20:30 helemaal gesloopt thuis kwam.

Foto 22-04-16 08 44 59 (1).jpgNog even leren in de bus…

Maar op mijn werk kreeg ik wel geweldig nieuws. Sanne belde me op om te zeggen dat ze een extra kaartje had gewonnen voor YALFest, voor mij! Echt zo super lief, en zo leuk dat ik toch mee kon! Ik was echt door het dolle heen en als bedankje kocht ik  De bijzondere kinderen van Mevrouw Peregrine voor haar, want die zou ze eigenlijk van mij lenen, maar nu heeft ze haar eigen exemplaar hihi.

Zaterdag 23-04
Zaterdag gaf een kennis van mijn moeder een feest omdat ze 75 werd, en ze had mij gevraagd te helpen met drankjes etc. Ik had verwacht dat dat heel druk zou worden, maar ze had een tafel neergezet met drinken en eten erop waardoor het grootste gedeelte zelfservice was. Daarom zat ik het grootste gedeelte een beetje niks te doen, maar las daardoor wel lekker veel in Zilveren Vleugels.

Foto 23-04-16 16 33 17.jpgIk moest ook paling snijden en bijvullen. Niet mijn favoriete klusje hahaha. 

‘S avonds had ik eindelijk even vrij en plofte ik op de bank met een nieuw boek: het eerste deel De Sleutel van Mats Strandberg en Sara B. Elfgren. Ik was enorm benieuwd naar dit boek en het begin was meteen al super spannend, dus dat was fijn.

Foto 23-04-16 21 17 17.jpg

Zondag 24-04
En vandaag was YALFest! Ik had er enorm veel zin in. Niet alleen omdat er hele toffe auteurs kwamen (Tahereh ❤ Ransom <3), maar vooral om alle gezellige bloggers eindelijk eens in het echt te ontmoeten! Ik ging samen met Sanne en we ontmoetten Fleurine en nog een grote groep op het station. Ik heb echt een enorm leuke dag gehad waar jullie morgen meer over zullen lezen, maar hier toch alvast een voorproefje:

Foto 24-04-16 13 40 36.jpg

Foto 24-04-16 18 42 37.jpg

Foto 24-04-16 16 02 44.jpg

Dat was mijn drukke week, maar wel met een knaller als afsluiter! Aankomende week is gelukkig wat rustiger, en woensdag is het natuurlijk Koningsdag. Daar zal ik jullie volgende week maandag weer meer over vertellen.

Wat is het leukste wat jij afgelopen week gedaan hebt? 

6 gedachten over “Capture My Week #2

  1. awww 🙂 Het VU gebouw is zo ontzettend lelijk! Ook van binnen. Brrr. Hol, koud en ongezellig. Maar uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van de opleiding en die is natuurlijk okay. (Toch ben ik blij dat ik overstapte naar de UvA, hoor. Lekker in de binnenstad, gezellige oude gebouwen, leuk!).

    Ik denk dat ik helemaal niks doe met K-dag. Ik vind het met het jaar ongezelliger worden. Zal de leeftijd wel zijn. En nou wordt het ook nog rotweer. Dus ik maak er denk ik een filmdagje van 🙂 Lekker een paar films kijken, onder een dekentje op de bank. Met de kat op schoot en de hond tegen me aan. Of andersom.

    1. Haha dat klinkt ook goed! Ik heb kaartjes gekocht voor iets, maar heb daar stiekem wel een beetje spijt van met het oog op het weer.. Een film/leesdagje klinkt dan wel heel aantrekkelijk!

  2. Wat leuk dat je toch nog naar YALfest kon! Ik hoop dat ik volgend jaar ook een ticket (en vervoer) weet te scoren want het zag er echt superleuk uit! 🙂

  3. Toevallig zag ik een voorstukje van ‘de bijzondere kinderen van mevrouw Pellegrine’ in de bioscoop en het lijkt mij echt een heel leuk boek om te lezen. (ook een leuke film denk ik trouwens). Ik ben naar Junglebook geweest, echt een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s